پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازگشت سرمایه‌گذاران به صندوق‌های درآمد ثابت | آرامش به بازار‌ها بازمی‌گردد (۳ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۰۹۵۷
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
بازگشت سرمایه‌گذاران به صندوق‌های درآمد ثابت | آرامش به بازار‌ها بازمی‌گردد (۳ تیر ۱۴۰۴)
معاون کانون نهاد‌های سرمایه‌گذاری گفت: تصمیم سازمان بورس برای امکان معامله صندوق‌های درآمد ثابت، اقدامی هوشمندانه و آرامش‌بخش بود که توانست از حجم ابطال‌ها بکاهد و به نظر می‌رسد فضای آرامش به سمت بازار‌ها در حال بازگشت است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیاوش وکیلی از بازگشت سرمایه‌گذاران به صندوق‌های درآمد ثابت خبر داد و گفت: آرامش به فضای عمومی بازار‌های مالی بازمی‌گردد.

وی افزود: تصمیم سازمان بورس برای امکان معامله صندوق‌های درآمد ثابت، اقدامی هوشمندانه و آرامش‌بخش بود که توانست از حجم ابطال‌ها بکاهد و با توجه به تحولات اخیر و با اتفاقی که امروز در اوایل صبح رخ داد و آتش‌بسی که حاصل شد، به نظر می‌رسد فضای آرامش به سمت بازار‌ها در حال بازگشت است.

معاون اجرایی کانون نهاد‌های سرمایه‌گذاری ایران گفت: باید بپذیریم که اقدام برخی افراد ریسک‌گریز در بخش صندوق‌های درآمد ثابت و فروش واحدهایشان تا حدودی طبیعی بود. فروش‌هایی که در این بخش انجام شد، نتیجه شرایط مبهم و ریسک‌های لحظه‌ای بازار بود.

به گفته وکیلی، بسیاری از کارشناسان اذعان داشتند که اقدام هوشمندانه سازمان بورس برای فراهم کردن امکان معامله صندوق‌های درآمد ثابت، تصمیمی درست و آرامش‌بخش بود. این تصمیم باعث شد افراد ریسک‌گریز بتوانند با آزادی انتخاب، اقدام به ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری کنند و وجوه آزادشده را به بانک‌ها منتقل کنند، چون در آن مقطع بازار جایگزینی برای سرمایه‌گذاری وجود نداشت. البته باید توجه داشت که سودی که در صندوق‌های درآمد ثابت وجود داشت، موجب شد برخی از افراد از نظر بازدهی متضرر شوند. اما با توجه به فضای آرامشی که اکنون بر بازار حاکم شده است، طبیعی‌ست که وجوه سرمایه‌گذاران مجدداً به سمت این صندوق‌ها بازگردد.

وی افزود: با این‌که معاملات سهم متوقف است، اما تدبیری که برای باز بودن امکان معامله صندوق‌های درآمد ثابت اتخاذ شده، باعث کاهش حجم ابطال‌ها خواهد شد. همچنین این امکان فراهم شده است تا افرادی که پیش‌تر اقدام به ابطال کرده بودند، بار دیگر نسبت به صدور واحد‌های صندوق‌های درآمد ثابت و سرمایه‌گذاری در آنها اقدام کنند.

گفتنی است؛ طبق آمار‌های سازمان بورس از صبح امروز، ️ روند ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت شدت گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->