وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا دستگیری جاسوس‌های اسرائیل در استان‌های اصفهان و فارس (۴ تیر ۱۴۰۴) تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور پزشکیان صهیونیست‌ها ۴۰ هزار ثبت خسارت در جنگ ۱۲ روزه ثبت کردند طرح بازسازی مناطق خسارت دیده از حمله اسرائیل به ایران نهایی شد یک مقام روسی: اصرار بر غنی‌سازی صفر در ایران مغایر ان‌پی‌تی است وزیر دفاع به چین سفر کرد + فیلم ابراز امیدواری اردوغان برای پایداری آتش‌بس بین اسرائیل و ایران اعزام ۷۲۰۰ خادم در قالب گروه‌های مختلف از خراسان رضوی به مناطق خدمت‌رسانی پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ واکنش تند ویتکاف پس از افشای اطلاعات نتایج حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران نظر آمریکایی‌ها درباره حمله ترامپ به تاسیسات هسته‌ای ایران چیست؟ گزارش وزارت اطلاعات از «مصافی شدید و بی‌امان در لایه‌های پنهان جبههٔ نبرد با استکبار و صهیونیزم» (۴ تیر ۱۴۰۴) اذعان بن گویر به نقض آتش بس از سوی «اسرائیل» سردار شادمانی به شهادت رسید | قرارگاه خاتم‌الانبیاء: انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست خود را به خون شهید شادمانی آلوده کردند اولیانوف به تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی واکنش نشان داد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور مصر: ایران آماده همکاری برای ارتقای شرایط امنیتی و تقویت صلح و ثبات منطقه است بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران به مردم ایران (۴ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: جنگ ایران و اسرائیل تمام شده است ترامپ ادعا کرد که هفته آینده با ایران مذاکره می‌کند
سرخط خبرها

ضرب‌شست فراموش نشدنی نیروهای مسلح به رژیم سفاک صهیونی

  • کد خبر: ۳۴۱۲۸۵
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
ضرب‌شست فراموش نشدنی نیروهای مسلح به رژیم سفاک صهیونی
نیرو‌های مسلح کشور پس از تحمیل توقف جنگ به رژیم سفاک صهیونی آخرین حمله سهمگین خود را در اراضی اشغالی انجام دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازده روز از جنگی که رژیم صهیونیستی آن را علیه ایران شروع کرد گذشت و این رژیم که از پیش هم می‌دانست توان نظامی ایران به چه حدی است و حتی از هراس آن و پیشرفت‌های کشورمان در حوزه هسته‌ای، این حمله را آغاز کرد که شاید بتواند خدشه‌ای به ایران وارد کند؛ غافل از آنکه چنان ضربه مهلکی بر تن خود این رژیم غاصب وارد شد که وحشت و التهاب، جزئی از زندگی روزمره‌شان شده بود و هر روز ده‌ها تصویر و ویدئو از حملات کوبنده ایران و خسارت گسترده در سرزمین‌های اشغالی به چشم و گوش همه جهان رسید.

تحمیل آتش‌بس در آستانه دوازدهمین روز جنگ

 رژیم کودک‌کش صهیونیست که از ابتدا با چراغ سبز آمریکا، حملات تجاوزکارانه خود به ایران را آغاز کرده بود، دست‌آخر برای هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای کشورمان دست به دامان آمریکا شد که البته شلیک موشک‌های چند تُنی‌شان باز هم نتیجه‌ای را در پی نداشت. در نهایت در آستانه دوازدهمین روز جنگ و در پی وضعیت اسف‌باری که از اصابت موشک‌های ایران در سرزمین‌های اشغالی و عملیات مهم «بشارت فتح» به وجود آمد، آتش‌بس به دشمن تحمیل شد.

 پس از حمله هوایی ایران به پایگاه آمریکایی العدید در قالب عملیات «بشارت فتح» و ایجاد صدماتی به این هدف راهبردی، ابتدا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با مطرح کردن جزئیاتی مدعی توافقی برای برقراری آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی شد و در پیامی در شبکه اجتماعی تروث بیان کرد که آتش‌بس اکنون اجرایی شده است. لطفا آن را نقض نکنید.
بعد از این موضوع، رسانه‌های منطقه‌ای اعلام کردند که آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی وارد فاز اجرایی شده است. البته طبق اخبار، ترامپ از امیر قطر خواسته بود تا ایران را متقاعد کند که با آتش‌بس موافقت کند. همچنین رسانه‌های منطقه‌ای از جمله المیادین و الجزیره خبر دادند که آتش‌بس از ساعت ۷:۳۰صبح اجرا شده است.

آغازگر جنگ ما نبودیم

 فرمانده کل سپاه خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داد که در صورت تکرار تعدی و تجاوز مجدد به ایران، پاسخ‌های کوبنده‌تر و پشیمان‌کننده‌تری دریافت خواهند کرد. سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان نیز در خصوص آتش‌بس با اشاره به اینکه بار‌ها گفته‌ایم که این رژیم صهیونیستی بود که جنگ را آغاز کرد نه ما، در حال حاضر توافقی در موضوع آتش‌بس یا توقف عملیات وجود ندارد. بااین‌حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴صبح متوقف کند ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم. تصمیم نهایی در این زمینه از سوی ما متعاقبا اتخاذ می‌شود.

درسی تاریخی به دشمن صهیونی

پس از انجام موج بیست و دوم عملیات وعده صادق ۳ در صبح دیروز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که شب گذشته ارتش رژیم تروریستی و جانی صهیونیستی که از دفاع مقدس ملت قهرمان ایران مستأصل شده و عاجزانه برای آتش‌بس دست به دامان شرکای آمریکایی خود شده بود، در حمله‌ای وحشیانه جمعی از هم‌وطنان را به شهادت رساند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این جنایت کور، در آخرین دقایق پیش از اجرایی‌شدن آتش‌بس تحمیلی به دشمن، در موج بیست‌و دوم عملیات وعده صادق۳، مراکز نظامی و پشتیبانی رژیم صهیونیستی را با شلیک چهارده موشک، در سرتاسر اراضی اشغالی در هم کوبید و درسی تاریخی و به‌یادماندنی به دشمن صهیونی داد.
همان‌طور که پیش‌تر وعده داده شده بود، این فرزندان ملت در نیرو‌های مسلح بودند که اراده خود را بر دشمن صهیونی تحمیل کردند و همچنان با چشمانی باز و هوشیار تحرکات دشمن را رصد می‌کنند.

 ایران، دست به ماشه خواهد بود

 دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درخصوص تحمیل توقف جنگ به دشمن صهیونی و حامیان شرور آن، در بیانیه‌ای ضمن قدردانی از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که هوشیاری، موقع‌شناسی، مقاومت، هم‌بستگی و یک‌دلی بی‌نظیر مردم راهبرد اصلی دشمن را در هم شکست و فرصت آن را فراهم کرد که پایداری رزمندگان اسلام و قدرت خیره‌کننده آنها که طی سال‌ها مجاهدت خلاقانه، نوآورانه و پیگیری مستمر فراهم آمده بود؛ در طول دوازده روز مجاهدت خونین و مدیرانه به کار گرفته شود و هر تجاوزی را به‌موقع و به اندازه پاسخ دهد. بر همین اساس به آگاهی ملت بزرگ و قهرمان ایران اسلامی می‌رساند که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران بدون کمترین اعتماد به سخنان دشمنان و دست به ماشه آماده پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده به هر عمل تجاوزکارانه دشمن خواهند بود.
 البته تا پیش از شروع ساعت آتش‌بس، منابع خبری از شلیک موج جدید موشک‌ها از خاک ایران به‌سمت سرزمین‌های اشغالی خبر داده‌اند و ارتش رژیم صهیونیستی نیز مدعی شده است که یازده موشک از سوی ایران پرتاب شده و چندین نفر کشته و زخمی برجای گذاشته است. ضمن اینکه پس از ساعت تحمیل آتش‌بس، خبری مبنی بر شلیک موشک از سوی ایران به سرزمین‌های اشغالی عنوان شد که پس از آن تکذیب شد.

هیچ تجاوزی بدون پاسخ نخواهد ماند

«رژیم متجاوز صهیونی تا ساعت۹ صبح سه‌شنبه طی سه مرحله مراکزی از خاک جمهوری اسلامی ایران را مورد تهاجم قرار داد.» این خبری بود که سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) اعلام کرد و افزود: نیرو‌های مسلح پیش‌تر اعلام کرده بودند که هیچ تجاوزی را بدون پاسخ نخواهند گذاشت و این رژیم تاوان سختی خواهد پرداخت.
 در پی تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به خاک ایران، ترامپ به این رژیم هشدار داد که آن بمب‌ها را نیندازید، این نقض جدی آتش‌بس است. خلبانان خود را همین حالا به خانه برگردانید.

دستاورد‌های ایران از جنگ در مقابل شکست‌های دشمن

در طی این جنگ، آمریکا اهدافی، چون نابودی کامل برنامه هسته‌ای، نابودکردن زیرساخت‌های نظامی و نفتی، نابودی برنامه موشکی ایران، از بین بردن ساختار نظامی کشور و تغییر نظام حاکمیتی را دنبال می‌کرد و البته از دستیابی به تمام این اهداف بازماند و سرشکسته شد. اما در مقابل دستاورد‌های عملیات وعده صادق ۳ که در قالب ۲۲ موج علیه رژیم صهیونیستی انجام شد به هجده هدف از جمله درگیرشدن با دو قدرت هسته‌ای و غلبه بر تمام ظرفیت‌های ناتو، تثبیت وحشت از ایران در اراضی اشغالی، سالم‌ماندن توان غنی‌سازی در فردو، حفظ توان عملیاتی موشکی، مجبورشدن ترامپ و نتانیاهو به عقب‌نشینی و... دست یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->