لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد رژیم صهیونیستی بندر الحدیده یمن را هدف حمله هوایی قرار داد+ فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) تهدید حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن شمار شهدای جنگ غزه به ۶۴ هزار و ۹۶۴ نفر رسید + (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) اردوغان پس از بازگشت از قطر: نتانیاهو به سرنوشت هیتلر دچار خواهد شد تصویر ۲ شهید حمله تروریستی امروز در سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان + عکس تصاویر و مشخصات شهدای حادثه تروریستی امروز محور زاهدان - خاش (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی در ۹۷ حوزه شهری و ۲۵۰۰ حوزه روستایی خراسان رضوی یک کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی می‌شود نماینده مجلس: رئیس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد معاون رئیس جمهور: قوه قضائیه دست پرقدرت حفاظت از محیط زیست است | فرهنگ سازی برای احترام به محیط زیست ضروری است ارتش رژیم صهیونیستی حملات زمینی برای اشغال کامل غزه را آغاز کرد ترامپ از «نیویورک تایمز» شکایت کرد پزشکیان مرکز درمانی شهید فیاض بخش تهران را افتتاح کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) عارف از هنرمندان ایرانی خارج از کشور برای بازگشت به وطن دعوت کرد علی لاریجانی به عربستان سعودی سفر کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مجمع تشخیص نظر خود را درباره لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور اعلام کرد دبیرکل اکو: موقعیت جغرافیایی خاص ایران آن را به یک هاب تجاری و ترانزیتی تبدیل کرده است
سرخط خبرها

پزشکیان در جلسه هیئت دولت: همدلی میان مسئولان و مردم در جنگ ۱۲ روزه بی نظیر بود

  • کد خبر: ۳۴۱۲۸۶
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
پزشکیان در جلسه هیئت دولت: همدلی میان مسئولان و مردم در جنگ ۱۲ روزه بی نظیر بود
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید قدر این مردم را بدانیم و کاری کنیم که باور کنند ما به دنبال خدمت به آنها هستیم یادآور شد: رژیم صهیونیستی کاری کرد که ما بیشتر از پیش متوجه شویم که این، "همه" مردم ایران هستند که می‌توانند از کشور دفاع کنند نه یک حزب و یک اقلیت و دسته‌ای از مردم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

رئیس جمهور در این ابتدای جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار داشت: جنگ پدیده زشتی است و ما هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم، ولی با قدرت و آمادگی کامل در برابر تجاوز نباید بی‌دفاع ماند. من از همین جا از تلاش همه عزیزان، از نیرو‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، سپاه، ارتش و بسیج و اقشار مختلف مردم تشکر می‌کنم؛ این جنگ صفحه دیگری از رشادت و همدلی و همراهی را ایجاد کرد.

پزشکیان با بیان اینکه «دشمن با خیال خام خود روی همراهی مردمی حساب کرده بود»، تصریح کرد: رژیم اشغالگر قدس و حامیانش ۱۲ روز حمله کردند و البته ما هم دفاع کردیم و پاسخ آنها را دادیم، اما مهمتر این بود که مردم یک صدا ایستادند و از تمامیت ارضی خود دفاع کردند. حمله دشمن به صدا و سیما و برخی مراکز دیگر نشان داد که دشمن به دنبال ایجاد بلوا در داخل بود که موفق نشد و امیدوارم که این جنگ ما را بیدار کند.

رئیس جمهور اضافه کرد: شبکه‌های اطلاعاتی بیگانه و دشمن به دنبال ایجاد آشوب در داخل بودند و هر کاری کردند که کشور به هم بریزد، اما مردم و نیرو‌های مسلح و هنرمندان و چهره‌ها و سیاسیون و حتی برخی زندانیان و آن سیاسیونی که از نظام و حکومت گله داشتند هم یکصدا از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند و این خیلی با ارزش است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه «باید قدر این مردم را بدانیم و کاری کنیم که باور کنند ما به دنبال خدمت به آنها هستیم و دست از اختلاف برداریم و دست به دست هم دهیم و برای عزت و سربلندی کشور تلاش کنیم» یادآور شد: رژیم صهیونیستی کاری کرد که ما بیشتر از پیش متوجه شویم که این، "همه" مردم ایران هستند که می‌توانند از کشور دفاع کنند نه یک حزب و یک اقلیت و دسته‌ای از مردم. دیدیم که در این جنگ ایرانیان از همه اقشار و گروه‌ها حتی آنها که خارج از کشور هستند از ایران دفاع کردند.»

رئیس جمهور بر کنار گذاشتن نگاه‌های تنگ‌نظرانه در انتخاب مدیران و مسئولان تاکید کرد و اظهار داشت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم. در این روز‌ها یکی دیگر از اقداماتی که موفق شدیم به سرانجام برسانیم واگذاری اختیارات به استان‌ها بود که کاری بزرگ است. این اقدام باعث می‌شود مدیران در استان‌ها برای تصمیم‌گیری منتظر ما نباشند و خودشان تصمیم بگیرند و یک استاندار در استان باید این ذهنیت را داشته باشد که اختیارات یک رئیس جمهور را در استان دارد و می‌تواند با اختیارات بالا مدیریت کند.

پزشکیان با بیان اینکه «این جنگ و همدلی که میان مردم و مسئولان در جریان آن ایجاد شد، یک فرصت است برای تغییر در نگاه مدیریت و رفتار مسئولان تا همدلی و هم صدایی و هم نوایی درست کنند»، یادآور شد: از رئیس قوه قضائیه و رئیس قوه مقننه نیز تشکر می‌کنم که در این روز‌ها همدلی و همراهی داشتند، به خصوص از مجلس شورای اسلامی به خاطر رای اعتمادی که به وزیر امور اقتصادی و دارایی دادند، تشکر می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->