امیر آقایی، آقای منفی و جذاب فیلم‌ها از پوستر «دو روز دیرتر» با بازی سینا مهراد و پردیس احمدیه رونمایی شد + عکس فیلم‌هایی که اکران شدند تا نفروشند! مرز باریک میان تقلید و خلق | چالش تازه‌ ادبیات در عصر هوش مصنوعی مشهد صاحب پردیسی تازه برای تئاتر شد + فیلم برگزیدگان شعر فارسی و عربی کنگره «نبی رحمت» اعلام شدند هالیوود در برابر قدرت پول | «احمق‌های به دردبخور» با مریل استریپ کلید می‌خورد «رامسس دوم» با فروش ۸ میلیاردی صدرنشین جدول تئاتر شد سینمای مقاومت در قاب افق | مرور آثار شاخص دهه‌های انقلاب و دفاع مقدس «الیور توئیست» ۷۹ هزار نفری شد «زنگ امید» مستندی برای نوجوانان، از زبان نوجوانان + زمان پخش وقتی نور هنر به گلستان ادبیات می‌تابد | روایتی از «هرمز وحید» که کتاب‌های خواندنی را تماشایی کرد ماجرای هزینه ۱۵ میلیاردی هر قسمت «کارناوال» و تهیه ۴۲ هزار پرس غذا برای میهمانان + فیلم فصل سوم «کارآگاه علوی» وارد مرحله تولید شد رقابت ۵ فیلم ایرانی در جشنواره هند احتمال اکران «نیم شب» مهدویان در جشنواره فیلم شهر علت غیبت «مهران احمدی» در سریال پایتخت چه بود؟
سرخط خبرها

بازگشت «پل واکر» به سینما برای قسمت آخر فیلم «سریع و خشمگین»

  • کد خبر: ۳۴۲۲۳۵
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
بازگشت «پل واکر» به سینما برای قسمت آخر فیلم «سریع و خشمگین»
وین دیزل اعلام کرده است که شخصیت پل واکر برای قسمت پایانی «سریع و خشمگین» بازمی‌گردد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وین دیزل با اعلام تاریخ اکران فیلم آخر «سریع و خشمگین» گفت در این قسمت دومینیک تورتو و برایان اوکانر، دوباره یکدیگر را خواهند دید.

وین دیزل که در مجموعه فیلم‌های «سریع و خشمگین» نقش دام تورتو را بازی می‌کند، در جشنواره خودروی برادر پل واکر (که نقش برایان اوکانر را بازی می‌کرد) شرکت کرد و درباره یازدهمین فیلم این مجموعه توضیحاتی داد.

وی گفت: همین دیروز در استودیو یونیورسال بودم ... استودیو به من گفت؛ وین، می‌توانیم قسمت آخر «سریع و خشمگین» را برای آوریل ۲۰۲۷ داشته باشیم؟ و من گفتم؛ ۳ شرط دارم، اول این که به لس‌آنجلس برگردیم و دومین چیز این که بر فرهنگ اتومبیل‌رانی و مسابقات خیابانی تمرکز کنیم.

دیزل از آخرین شرطش هم چنین گفت: سومین شرط اتحاد دوباره دام و برایان اوکانر است. این چیزی است که در فینال خواهید دید.

پل واکر که نقش برایان اوکانر را بازی می‌کرد، ۳۰ نوامبر ۲۰۱۳ در یک تصادف رانندگی در والنسیای کالیفرنیا از دنیا رفت. او ۴۰ ساله بود و در آن زمان داشت نقش برایان را در فیلم هفتم «سریع و خشمگین» ایفا می‌کرد که این فاجعه رخ داد. با این حال فیلم هفتم از فیلم‌های به جا مانده و با استفاده از جلوه‌های ویژه و بازی گرفتن از ۲ برادر او، کدی و کیلب واکر، توانست ۳۵۰ شات لازم را بسازد و با ارائه یک خداحافظی مناسب برای شخصیت او، فیلم را به پایان برساند. در پایان فیلم، دام و برایان صحبت می‌کنند و سپس در مسیر‌های جداگانه رانندگی می‌کنند.

جو لتری سرپرست VFX، سال ۲۰۱۵ درباره مسیری که برای ساختن این سکانس رفته بودند تا شخصیت پل را در صحنه پایانی زنده و به او ادای احترام کنند، گفته بود: مهم‌ترین کار دیالوگ بود. بیشتر نما‌های CG نوعی دیالوگ داشتند. تدوینگران صدا مجبور بودند حرف‌های آن بخش را از دیالوگ‌های موجود از پل بیرون بکشند و ما این کار را به خوبی انجام دادیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->