تعطیلی برخی از مدارس بندرعباس و هرمزگان در روز سه‌شنبه (۱۳ آبان ۱۴۰۴) برخی مدارس استان سیستان و بلوچستان فردا سه‌شنبه (۱۳ آبان ۱۴۰۴) تعطیل شد + جزئیات اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد رشد دوباره گردشگران خارجی پس از افت ناشی از جنگ ۱۲ روزه | گردشگری سلامت راهی برای مقابله با ایران‌هراسی ویدئو | بارش نخستین باران پاییزی در حرم مطهر رضوی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) اعتراف سارق به ۳۶ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد | مالخر در خواجه‌ربیع دستگیر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای فراموشی و عبور از یک رابطه پس از جدایی | خداحافظی بدون درد استقرار تیم‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) سرمای ماندگار در کمین مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) حکم قصاص متجاوز به عنف در میناب اجرا شد + جزئیات پرونده متهم (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تحصیل ۲۱۲ هزار دانش‌آموز عشایری در ۷ هزار مدرسه کشور | توسعه عدالت آموزشی در مدارس عشایری در اولویت است + فیلم جریمه ۲ برابری برای رانندگان ناوگان عمومی | ۱۰ نمره منفی برای عبور از چراغ قرمز پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در برخی نقاط استان اسامی تعدادی از محصولات تزریقی زیبایی غیرمجاز منتشر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) کدام‌یک برای کاهش فشار خون مفید است؛ آب چغندر یا آب انار؟ اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۶ بیمار شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) گلایه داوطلبان آزمون سیستمی دوره های نوین تدریس از اختلال در سامانه آزمون تربیت مربی فنی وحرفه ای چرا مدارس مشهد با وجود آلودگی زیاد هوا امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) تعطیل نشد؟ گلایه های مردم از وقفه توزیع شیر در مدارس مشهد و خبر خوب آموزش و پرورش | بازگشت شیر به مدرسه حذفیات کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره قوم» ترکمنستان (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ۲۱۶ تن برنج احتکاری در جنوب تهران کشف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) +جزئیات کاهش تخلفات با دوره‌های آموزشی برای رانندگان متخلف در مشهد | سبقت آموزش از جریمه علائم هشداردهنده دیابت در زنان و مردان چگونه است؟ چوپان دروغگو توسط تیم تجسس پاسگاه انتظامی توس مشهد دستگیر شد پلیس مشهد با ورود به باغ اوباش، از یک دعوای خونین جلوگیری کرد | قداره بندها در بند پلیس اولین ویزیت دندانپزشکی کودک باید تا یک‌سالگی انجام شود خمیردندان زغالی واقعاً برای درخشندگی دندان مؤثر است؟
سرخط خبرها

وزیر میراث فرهنگی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آسیبی به گنجینه ملی کشور نزده است

  • کد خبر: ۳۴۲۲۸۸
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
وزیر میراث فرهنگی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آسیبی به گنجینه ملی کشور نزده است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه دستور تشکیل کمیته‌ای تخصصی برای گردآوری مشکلات گردشگری در دوران جنگ صادر شده است، گفت: خوشبختانه هیچ آسیبی به گنجینه ملی وارد نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدرضا صالحی‌ امیری در نشست مشترک با اعضای جامعه هتلداران ایران و جمعی از فعالان صنعت گردشگری کشور که در محل هتل باباطاهر تهران برگزار شد، با اشاره به رخدادهای اخیر و جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: در این جنگ نابرابر، مردم ایران در سراسر کشور، با رفتارهایی آکنده از نجابت، اخلاق و فداکاری، چهره‌ای ماندگار از شرافت ایرانی را به تصویر کشیدند. اکنون انتظار آن است که رسانه‌ها، با رویکردی مسئولانه، این شرافت ملی را برای افکار عمومی جهان تبیین و منعکس کنند.

او اظهار کرد: اگرچه شیوه‌ها، ابزارها و استراتژی‌های جنگ امروز با دوران دفاع مقدس تفاوت بنیادین دارد، اما آنچه ثابت مانده، وفاداری ملت ایران به میهن، انسانیت و اخلاق است. جامعه ایرانی، در مواجهه با تهاجمی تمام‌عیار، وحدت را فریاد زد و با آغوشی باز، از هم‌میهنان خود میزبانی کرد و فرهنگ اصیل ایرانی را به نمایش گذاشت.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با اشاره به نقش برجسته مردم در مدیریت بحران گفت: در لحظات دشوار جنگ، مردم همچون همیشه، در کنار یکدیگر ایستادند. هتل‌ها و مراکز اقامتی نیز، همچون سایر نهادهای اجتماعی، نقش‌آفرینی چشمگیری در این فرآیند ایفا کردند و با میزبانی رایگان از هم‌وطنان، تابلوهایی از انسان‌دوستی، اخلاق و شرافت ترسیم کردند.

صالحی‌ امیری با اشاره به ابعاد تاریخی این جنگ، یادآور شد: آنچه در سحرگاه بیست‌وسوم خرداد رخ داد، نقطه انفجار یک پروژه بلندمدت بود. دشمن از سال‌ها پیش، اقدام به طراحی و اجرای نقشه‌هایی کرده بود. ترور دانشمندان هسته‌ای تنها بخشی از این روند بود که اکنون به نقطه اوج خود رسید.

او اضافه کرد: دشمن بر این تصور بود که جامعه ایرانی از فشارهای داخلی و خارجی فرسوده شده و در برابر فشار نظامی و روانی، تاب نخواهد آورد. اما این برداشت، خطای راهبردی آنان بود؛ چراکه واقعیت جامعه ایران، سرشار از ایستادگی، درک متقابل و همبستگی عمیق است.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به جایگاه گردشگری در سیاست‌گذاری کلان دولت، گفت: یکی از حوزه‌های راهبردی مورد تأکید شخص رئیس‌جمهوری، گردشگری است. در ماه‌های اخیر، با پشتیبانی دکتر پزشکیان، تلاش‌های موثری برای ارتقای تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی صورت گرفت. از جمله، مذاکرات ثمربخشی با دولت مصر انجام شد.

صالحی‌ امیری سپس با تحلیل شرایط ژئوپلیتیکی کشور بیان کرد: در شرایط کنونی، ما در دو جبهه مقاومت و دیپلماسی حضور داریم و مهم آن است که برای هر سناریویی، آمادگی فکری و اجرایی داشته باشیم.

او خطاب به هتلداران گفت: مطالباتی که در این نشست مطرح شد، کاملاً به‌جا و قانونی است. من در جایگاه نماینده شما در دولت، وظیفه خود می‌دانم که این خواسته‌ها را پیگیری کنم. اطمینان داشته باشید که در تدوین بسته‌های حمایتی دولت برای جبران آسیب‌های ناشی از جنگ، جامعه هتلداران نیز مانند همیشه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: دستور تشکیل کمیته‌ای تخصصی برای گردآوری اطلاعات میدانی، بررسی مشکلات و احصای دقیق چالش‌های هتلداران سراسر کشور صادر شده است. گزارش جامع این کمیته در کوتاه‌ترین زمان ممکن تقدیم رئیس‌جمهوری خواهد شد تا با استناد به آن، تصمیمات حمایتی شفاف و مؤثر اتخاذ شود.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تأکید کرد: نگاه دولت، نگاهی مسئولانه، جبران‌گرایانه و همراه با درک اهمیت صنعت گردشگری در اقتصاد و امنیت ملی است. اعتقاد داریم که در حوزه‌هایی همچون تسهیلات بانکی، بیمه و مالیات باید بسته‌های حمایتی واقع‌گرایانه و کارآمد تدوین شود تا فعالان گردشگری با امید بیشتر به مسیر خود ادامه دهند.

او با تأکید بر پیوند میان دولت و ملت، اظهار کرد: ما هر روز، دغدغه وضعیت معیشتی شما و دیگر فعالان صنعت اقامت را داریم. دولت با همه توان، در مسیر تأمین کالاهای اساسی و استمرار خدمات عمومی گام برداشته است. در این مسیر، اختیارات رئیس‌جمهور به وزرا و استانداران تفویض شد تا فرآیند تصمیم‌گیری تسهیل و تسریع شود. با این حال، باور ما این است که دولت همواره وامدار ملت است. ما هیچ شأنی جز خدمتگزاری برای خود قائل نیستیم.

صالحی‌ امیری با اشاره به اقدام‌های انجام‌شده برای صیانت از میراث‌ فرهنگی، گفت: در جلسه هیأت دولت، گزارشی مفصل درباره وضعیت حفاظت از آثار تاریخی ارائه شد. خوشبختانه با بسیج شبانه‌روزی همکاران حوزه میراث‌ فرهنگی، تدابیر لازم اتخاذ شد، شماری از آثار ارزشمند به مخازن امن انتقال یافت. نتیجه آن‌که هیچ آسیبی به گنجینه ملی وارد نشده است.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: ملت ایران بار دیگر اثبات کرد که اصالت، غیرت، وفاداری و فرهنگ، عناصر تفکیک‌ناپذیر هویت ایرانی‌اند. اکنون رسانه‌ها باید با درایت، دانش و قدرت تحلیل، این تصویر غرورآفرین را به گفتمانی جهانی تبدیل کنند؛ چراکه تصویر امروز، حافظه تاریخی فرداست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->