مدنی‌زاده: سرمایه‌گذاری و سود آن در مناطق آزاد ارزی می‌شود پایان یارانه قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴| نبرد دلار ۱۰۲ هزار تومانی فردا به کجا می‌رسد؟ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ | سکه امامی به ۹۳ میلیون تومان نزدیک شد بازگشت BMW به چین با خودروی تمام‌برقی انتقاد شدید وزارت صمت از قطع برق صنایع| حرف وزارت نیرو را قبول نداریم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) سهم ۳ درصدی خراسان رضوی از درآمد شرکت‌های دولتی به کجا رسید؟ (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | افت اندک قیمت‌ها قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۷ پرمیوم بیش از ۲.۵ میلیارد تومان ۱۰۲ خدمت بانکی از مالیات ارزش افزوده معاف شد | هزینه‌های مشتریان صفر می‌شود؟ سکه پیش فروش بخریم؟ بورس مثبت باقی ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد افزایش یافت (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + جدول سبقت تورم قیمت مرغ در بازار مشهد از دیگر کالا‌های اساسی (۱۵ شهریور۱۴۰۴) صف طولانی متقاضیان وام ازدواج در خراسان رضوی به ۶۰ هزار نفر رسید سقف وام خرد افزایش یافت | سقف وام قرض الحسنه، ۵۰۰ میلیون تومان خراسان رضوی در انتظار ۱۹ هزار تن مرغ گوشتی جدید قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | نرخ دلار رشد کرد ۱۰ درصد نیاز کشور به روغن از تولید داخل تامین می‌شود دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) شروع هفتگی نرخ طلا در مشهد با افزایش قیمت (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آیا سود سهام عدالت تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ ترخیص ۳۰ درصد خودرو‌های خارجی در گمرک خرمشهر آغاز مرحله جدید توزیع کالابرگ از چهارشنبه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) | وزیر رفاه: در اولین گام به سه دهک اول پرداخت خواهد شد قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت شلیل و هلو قیمت جهانی طلا در بازار امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد بانک مرکزی در یکسال گذشته چقدر در کنترل تورم و حفظ ارزش پول ملی موفق بوده است؟ هزینه ساخت نهضت مسکن میلیاردی شد
سرخط خبرها

تأمین ۹۳ هزار قطعه زمین برای طرح جوانی جمعیت در کشور

  • کد خبر: ۳۴۲۴۶۱
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
تأمین ۹۳ هزار قطعه زمین برای طرح جوانی جمعیت در کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به تداوم اجرای طرح‌های زمین و مسکن در شرایط تهاجم دشمن، گفت: تاکنون، افزون بر ۹۳ هزار قطعه زمین برای طرح جوانی جمعیت تأمین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نبیان روز سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) در حاشیه نشست بررسی مشکلات زمین و مسکن گرمسار در سفر یک‌روزه به استان سمنان، با اشاره به برنامه‌های دولت در حوزه نهضت ملی مسکن و قانون حمایت از جوانی جمعیت بیان کرد: در کشور تامین و آماده‌سازی زمین برای این طرح‌ها با جدیت در حال انجام است و تاکنون افزون بر ۹۳ هزار قطعه زمین برای طرح جوانی جمعیت تامین شده است.

وی افزود: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون بیش از چهار هزار و ۳۰۰ هکتار زمین در کشور آماده‌سازی شد که گام مهمی در مسیر تامین مسکن پایدار و باکیفیت است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: در شرایطی که دشمنان ملت ایران حملات نظامی را علیه برخی مناطق کشور ترتیب دادند، هیچ یک از طرح‌های ملی زمین و مسکن متوقف نشد و فعالیت‌های اجرایی در سراسر کشور ادامه یافت.

وی با اشاره به تصمیم‌گیری‌ها برای حل مشکلات زمین و مسکن در شهرستان گرمسار استان سمنان تاکید کرد: در این نشست درباره حل مشکلات تعاونی‌های مسکن و تامین زمین برای فرهنگیان، کارکنان وزارت بهداشت و سایر اقشار تصمیم‌گیری شد.

وی افزود: برخی از این مشکلات بیش از ۲۳ سال قدمت داشت که با توافق‌های انجام‌شده، مجوز‌ها صادر شد و مراحل قانونی تامین زمین و آماده‌سازی در دست انجام است. پیش‌بینی می‌شود حداکثر ظرف ۴۵ روز تا ۲ ماه آینده زمین‌ها به متقاضیان تحویل شود.

نبیان با بیان اینکه با توافق‌های انجام‌شده، بخش عمده‌ای از مشکلات تامین زمین برای متقاضیان مسکن در شهرستان‌های گرمسار و آرادان که بیش از ۲ دهه به طول انجامیده بود، رفع می‌شود، گفت: زمین‌های موردنیاز برای تامین مسکن فرهنگیان و کارکنان وزارت بهداشت در شهرستان‌های گرمسار و آرادان تا ۲ ماه آینده آماده واگذاری است.

مسئله کمبود زمین در گرمسار چگونه حل شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن ادامه داد: یکی از چالش‌های مهم در این منطقه، کمبود زمین دولتی بود. با استفاده از ظرفیت قانون جهش تولید مسکن، تفاهم‌هایی با مالکان و مردم محلی انجام شد تا تامین زمین برای اجرای قوانین بالادستی همچون جهش تولید مسکن، حمایت از جوانی جمعیت، ایثارگران و محرومان فراهم شود.

وی تصریح کرد: برای تامین زمین برای برخی ادارات دولتی که فاقد زمین ملکی بودند، تصمیم‌های لازم اتخاذ شد تا کارکنان این ادارات بتوانند در فضایی مناسب به مردم خدمت‌رسانی کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: زمین‌هایی که در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد، مجهز به زیرساخت‌های اساسی از جمله معابر، جدول‌گذاری، آسفالت، مدرسه، مسجد و تاسیسات امنیتی خواهد بود تا شهروندان در محیطی استاندارد و مجهز زندگی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->