روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی، پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد
سرخط خبرها

ظریف پس از پایان جلسه در کمیسیون صنایع مجلس: آماده مذاکره نهایی با چینی‌ها هستیم

  • کد خبر: ۳۴۳۱۳
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
ظریف پس از پایان جلسه در کمیسیون صنایع مجلس: آماده مذاکره نهایی با چینی‌ها هستیم
وزیر امور خارجه پس از حضور در جلسه کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه به پیشنهاد رئیس کمیسیون تصمیم گرفته شد که یک کمیته کاری بین بخش اقتصادی وزارت امور خارجه و این کمیسیون برای تشویق صادرات تشکیل شود و امیدوارم همکاری خوب بین مجلس و وزارت امور خارجه ادامه پیدا کند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد ظریف پس از شرکت در نشست کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه خوبی امروز با اعضای کمیسیون صنایع داشتیم، نزدیک به سه ساعت بحث تخصصی و کاری در حوزه دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه صورت گرفت و ما در این جلسه تلاش کردیم چالش‌ها و مسائلی که در حوزه دیپلماسی اقتصادی با آن روبرو هستیم را بیان کنیم و همچنین وظایف وزارت امور خارجه در این حوزه.

این دیپلمات عالی‌رتبه کشورمان ادامه داد: دوستان در کمیسیون سوالات خوبی را مطرح کردند، پیشنهادات و تذکرات خوبی از سوی دوستان ارائه شد و بعد از ارائه توضیحات، رییس کمیسیون پیشنهاد داد که یک کمیته کاری بین بخش اقتصادی وزارت امور خارجه به مسئولیت معاونت اقتصادی وزارت خارجه و این کمیسیون - به منظور تشویق صادرات و این‌که بتوانیم مسیر کمک به صادرات غیرنفتی را بازتر کنیم و مانع را برطرف کنیم- تشکیل شود و کمیسیون نیز از نظر قانون‌گذاری و ریل‌گذاری در این حوزه به وزارت امور خارجه و دیگر دستگاه‌های مربوطه کمک کند.

ظریف همچنین به جلسه روز یکشنبه خود با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در این جلسه بحث‌های خوبی صورت گرفت.

وی اضافه کرد: امیدواریم این تعامل و همکاری بین مجلس شورای اسلامی و وزارت امور خارجه ادامه پیدا کند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی در ارتباط با روند پیگیری تصویب سند جامع همکاری ۲۵ ساله ایران و چین اظهار کرد: در اسفندماه چینی‌ها پیش‌نویس خود را بر مبنای پیش‌نویسی که ما تهیه کرده بودیم ارائه کردند و ما در حال حاضر در حال بررسی و نهایی کردن این دو پیش‌نویس هستیم تا به یک توافق برسیم.

وی ادامه داد: حدود ۱۰ روز پیش در گفت‌وگوی ویدئو کنفرانسی که با وزیر خارجه چین داشتم به آن‌ها اطلاع دادم که ما آماده برای انجام مذاکره نهایی هستیم به منظور نهایی کردن پیش نویس.

ظریف افزود: زمانی که این متن نهایی شود و مورد توافق دوطرف قرار بگیرد در مراجع قانونی نیز به تصویب خواهد رسید.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به اقدامات وزارت امور خارجه در پیگیری پرونده ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار کرد: یکی از این اقدامات اطلاع‌رسانی به گزارشگر ویژه اقدام‌های فراقانونی بود که خوشبختانه نتیجه این گزارش منتشر شد و در آن بر اقدامات غیرقانونی ایالات متحده در انجام این ترور تاکید شد.

وی ادامه داد: برخورد تند آمریکا با این گزارش نشان می‌دهد که چقدر آن‌ها از این حرکت نگران هستند.
 


منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->