کاهش قیمت طلا در بازار‌های جهانی ادامه یافت (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش چشمگیر ۹۰ درصدی موارد مثبت تب مالت در دام‌های سنگین استان خراسان رضوی قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | زردآلو کیلویی ۶۰ هزار تومان ورق بورس بالاخره برگشت (۱۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت‌گذاری دستوری خودرو، زیان‌آور برای تولیدکننده و مصرف‌کننده قیمت نجومی مدل‌های جدید پیکان در بازار + جدول نوبیتکس دارایی‌های هک شده را به حساب کاربران واریز کرد قیمت جدید نانِ مشهد در  انتظار ابلاغ تهران پشت پرده ریزش شدید بورس چیست؟ | ۹۰درصد سرمایه در بازار بورس در اختیار حقوقی هاست پیش‌بینی بازار طلا و سکه پس از تاسوعا و عاشورا (۱۵ تیر ۱۴۰۴) بازار برنج در آستانه تعدیل قیمت | اثر عرضه داخلی و واردات آغاز فروش بلیت قطار‌های اربعین ۱۴۰۴ از هفته جاری فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم
سرخط خبرها

کرونا ۱۹۵ میلیون واحد از ساعت کار کم کرد | ۱ میلیارد و ۱۲۱ میلیون واحد ساعت کار به ۹۲۶ میلیون واحد رسید

  • کد خبر: ۳۴۳۶۶
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰
کرونا ۱۹۵ میلیون واحد از ساعت کار کم کرد | ۱ میلیارد و ۱۲۱ میلیون واحد ساعت کار به ۹۲۶ میلیون واحد رسید
به دلیل آسیب‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و آثاری که بر فعالیت کسب و کار داشته، حدود ۱۹۵ میلیون نفر - ساعت از حجم ساعت کار شاغلان و حداقل پنج ساعت از ساعت کاری کم شده است که اتفاقی بی سابقه به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، شیوع کرونا تاثیر قابل توجهی بر فعالیت در کسب و کار‌ها و اشتغال آن‌ها داشته است؛ از کاهش تولید و فروش، افزایش هزینه‌ها تا تعدیل نیرو و کاهش جمعیت شاغلان.

 

این در حالی است که از زمان شدت گرفتن و در دوره اسفند تا پایان اردیبهشت‌ماه به دلیل اعمال محدودیت‌ها، در برخی مشاغل توقف فعالیت وجود داشت و یا میزان فعالیت‌ها کاهش پیدا کرد، این موضوعی است که در گزارش‌های رسمی مرکز آمار ایران در فصل بهار به وضوح دیده می‌شود.

 

در همین رابطه بررسی گزارش مربوط به ساعت کاری شاغلان در بهار امسال نشان می‌دهد حجم ساعت کار انجام شده در طول یک هفته مرجع توسط جمعیت شاغل نسبت به فصل مشابه سال گذشته بیش از ١٩٥ میلیون نفر ساعت کاهش یافته است و از یک میلیارد و ١٢١ میلیون نفر-ساعت به ٩٢٦ میلیون نفر-ساعت رسیده است.

 

همچنین متوسط ساعات کار هفتگی نیز در این فصل نسبت به فصل مشابه سال قبل با کاهش محسوسی مواجه شده است و از ۴۵.۸ ساعت در هفته در بهار ١٣٩٨ به ٤٠.٤ ساعت در هفته برای هر نفر شاغل در بهار امسال رسیده است که حاکی از کاهش محسوس ساعت کار انجام شده توسط جمعیت شاغل در فصل بهار امسال است.

 

آنطور که حسین زاده - رئیس مرکز آمار ایران- در این رابطه می‌گوید، این پدیده در سال‌های اخیر بی سابقه بوده است.

 

بطور کلی ٥٦.۱ درصد از جمعیت شاغل، ٤٤ ساعت و بیشتر و ٣٦.٧ درصد کمتر از ٤٤ ساعت در هفته مورد بررسی کار کرده‌اند و ٧.٢ درصد نیز در این مدت موقتا در سرکار خود حاضر نبوده‌اند.

 

این در شرایطی است که در دوره کرونا در برخی مشاغل نیز میزان فعالیت افزایش بیشتری داشته و چندی پیش انصاری-رئیس سازمان اداری و استخدامی- گفته بود که در مواردی از جمله کادر درمان و یا شهرداری‌ها حتی بیش از ساعت کاری خود فعالیت داشته اند، موضوعی که اخیرا در گزارش پژوهشکده آمار هم به آن اشاره شده بود؛ به گونه‌ای که اعلام شد در کل بخش‌های کسب و کار ۷.۹ درصد در اسفندماه و فروردین‌ماه و همچنین ۸.۷ درصد در اردیبهشت‌ماه حداقل یک ساعت افزایش کاری داشته است.

 

به هر صورت با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا، ساعت کاری در برخی مشاغل و از جمله برای کارکنان دولت نیز با کاهش همراه بود و چند ماهی است از هشت به هفت ساعت کاهش پیدا کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->