وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد

  • کد خبر: ۳۴۳۷۱۵
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد
دارالافتاء مصر یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به محوطه‌های مسجدالاقصی در شهر قدس تحت حمایت نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دارالافتاء مصر با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به محوطه مسجدالاقصی در شهر قدس تحت حمایت نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

بر اساس گزارش الیوم السابع، «نظیر عیاد»، مفتی مصر، با شدیدترین الفاظ این یورش را محکوم و آن را «تجاوزی قلدرمآبانه» خواند که سیاست هدفمند و سیستماتیک برای نقض حرمت اماکن مقدس اسلامی را آشکار می‌کند و قوانین بین‌المللی را نادیده می‌گیرد.

مسجدالاقصی، واقع در بخش قدیمی قدس شرقی، نماد کلیدی مذهبی و سیاسی برای مسلمانان و فلسطینیان است. از زمان اشغال قدس شرقی در سال ۱۹۶۷، این شهر شاهد یورش‌های مکرر شهرک‌نشینان صهیونیست بوده است که اغلب تحت حمایت نیرو‌های رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

این یورش‌ها معمولاً با اعیاد یهودی یا مناسبات سیاسی همزمان می‌شوند و هدف از آنها تحمیل واقعیت جدیدی است که شامل تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی بین مسلمانان و یهودیان است، امری که به عنوان «طرح یهودی‌سازی» شناخته می‌شود.

مفتی مصر در بیانیه خود تأکید کرد که این یورش‌ها رویداد‌های تصادفی نیستند، بلکه گام‌هایی برنامه‌ریزی‌شده در چارچوب طرح یهودی‌سازی هستند که هدف آن تحمیل واقعیت جدیدی است که حقوق تاریخی و مذهبی مسلمانان در مسجدالاقصی را نقض می‌کند. این مسجد نخستین قبله و سومین مکان مقدس در اسلام است.

وی تأکید کرد که مسجدالاقصی به همراه تمام محوطه و اماکن اطراف آن «حقی اسلامی محض است که قابل تقسیم، معامله یا چانه‌زنی نیست و تحت هیچ شرایط و بهانه‌ای قابل تجزیه نیست.»

وی افزود که هرگونه تجاوز به این مکان، احساسات بیش از ۲ میلیارد مسلمان در سراسر جهان را که دل‌هایشان به این مکان مقدس مرتبط است، جریحه‌دار می‌کند.

مفتی مصر همچنین از جامعه بین‌المللی، سازمان‌های حقوق بشر و آزادگان جهان خواست تا اقدامات فوری و مؤثری برای توقف این نقض‌ها انجام دهند و از کسانی که در برابر اشغالگران ایستاده‌اند تا از مسجدالاقصی محافظت کنند، حمایت کنند.

مفتی مصر همچنین خواستار اتخاذ اقدامات قاطع برای جلوگیری از ادامه جنایات رژیم اشغالگر علیه سرزمین و اماکن مقدس شد و تأکید کرد که این یورش‌ها تهدیدی برای صلح منطقه‌ای و بین‌المللی هستند.

صبح دوشنبه، ده‌ها شهرک‌نشین با حمایت شدید نیرو‌های اشغالگر به محوطه مسجدالاقصی یورش بردند و بسیاری از نمازگزاران فلسطینی را از ورود برای اقامه نماز صبح منع کردند.

منابع فلسطینی گزارش دادند که شهرک‌نشینان اقدام به انجام اقدامات تحریک‌آمیز در محوطه مسجدالاقصی کردند، در حالی که نیرو‌های رژیم اشغالگر محدودیت‌هایی را بر تردد فلسطینیان در شهر قدیمی قدس اعمال کردند.

این یورش‌ها در حالی انجام می‌شود که تنش‌ها در شهر قدس در حال افزایش است و گروه‌های شهرک‌نشین افراطی به طور مکرر اقدامات تحریک‌آمیز انجام می‌دهند.

این یورش‌ها شامل اقدامات تحریک‌آمیز در محوطه مسجدالاقصی است که گاهی با اجرای آئین‌های یهودی همراه می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->