در صورت مذاکره نکردن پوتین درباره جنگ اوکراین، ترامپ چه واکنشی نشان خواهد داد؟ آیت‌الله علم‌الهدی: توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی مشهدالرضا (ع) ضروری است | بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال زائران دمشق توافق امنیتی با تل‌آویو را تکذیب کرد ماجرای اخراج چند معلم در کردستان چه بود؟ فرماندار مشهد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی با مشکلاتی مواجه هستیم پژمانفر: امروز بسیاری از زائران خارجی ایران را تنها با مشهد می‌شناسند معاون استاندار خراسان رضوی: الگوی آستان قدس در پذیرایی از زائران باید توسعه یابد نایب رئیس دوم مجلس: نگاه به موضوع زیارت باید ملی و بین‌المللی باشد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی: پیگیر تحویل ۶۰ واگن جدید مترو و ۲۵۰ اتوبوس شهری به مشهد هستیم استاندار خراسان رضوی: مشهد نیازمند توجه ویژه و نگاه ملی در حوزه زیرساخت‌هاست اوکراین از آمادگی زلنسکی برای گفت‌و‌گو با پوتین خبرداد معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: اجرای برنامه‌های جامع برای تأمین امنیت زائران پیاده در دهه پایانی صفر ۲۰ تن پلوتونیوم به نیروگاه‌های برق هسته‌ای آمریکا تزریق می‌شود وزیر دفاع: در جنگ تحمیلی اخیر از تجهیزات پیشرفته خود استفاده نکردیم | آینده تعارضات منطقه‌ای به میزان قدرتمندی ایران بستگی دارد پنتاگون خواستار توسعه برنامه موشک‌های پیشرفته شد معترضان لندنی با تجمع در مقابل سفارت اسرائیل خواستار توجه جهان به غزه شدند + فیلم تامین امنیت مراسم عزاداری دهه آخر صفر توسط پلیس در مشهد مقدس | اشراف اطلاعاتی همراه با تلاش جهادی زمنیه ساز اجرای موفق ماموریت ترکیه کار احداث خط آهن به نخجوان را آغاز کرد فوتبالیست فلسطینی در حمله اسرائیل به صف دریافت غذا در غزه به شهادت رسید آنچه باید از موشک قاسم بصیر، نقطه‌زن‌ترین موشک ایرانی بدانید + فیلم بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره ۳ عملیات نظامی موفقیت آمیز علیه رژیم اسرائیل گفت‌وگوی وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره برنامه هسته‌ای ایران انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تبریک کمیته‌های مقاومت فلسطین؛ یمن موشک جدیدی را علیه اسرائیل آزمایش کرد + فیلم حمله موشکی یمن و وقوع انفجار در تل آویو با مصدومیت تعدادی از صهیونیست‌ها جزئیات مصاحبه مهم لاریجانی: از مذاکرات هسته‌ای تا تقویت بنیه دفاعی و آفندی ایران ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه اول شهریور ۱۴۰۴) تعطیل نیستند؟
سرخط خبرها

سلیمی: ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی» در مجلس بررسی خواهد شد

  • کد خبر: ۳۴۳۹۴۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
سلیمی: ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی» در مجلس بررسی خواهد شد
عضو هیات رئیسه مجلس، روند بررسی ایرادات شورای نگهبان و هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام به طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» در مجلس را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا سلیمی اظهار کرد: طبق آیین‌نامه داخلی، کلیه مصوبات مجلس برای اعلام نظر از نظر تطابق با قانون و شرع به شورای‌نگهبان فرستاده می‌‏شود.

وی افزود: بر همین اساس مصوبات مجلس در طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» به شورای نگهبان ارسال شد که شورای نگهبان ایرادات و ابهاماتی را نسبت به این مصوبات مطرح کرد.

این عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه ایرادات، جدی نیست و مجلس آن را رفع می‌کند، گفت: طبق آیین نامه داخلی، ایرادات و ابهامات شورای نگهبان و هیات عالی نظارت به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع می‌شود و بعد از آن در دستور صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت؛ این فرآیند قانون‌گذاری درباره تمامی طرح‌ها و لوایح طی می‌شود.

گفتنی ست، نمایندگان مجلس در جلسه علنی دوم تیر ماه کلیات و جزئیات طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» را با ۹ ماده تصویب کردند.

طبق مصوبه مجلس، هرگونه فعالیت اطلاعاتی و جاسوسی و اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت ایالات متحده آمریکا یا سایر رژیم‌ها و گروه‌های متخاصم یا برای هر یک از عوامل وابسته به آنها برخلاف امنیت کشور یا منافع ملی، افساد فی‌الارض محسوب شده و مشمول مجازات مندرج در صدر ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی مصوب یک اردیبهشت ماه ۱۳۹۲ است.

روز گذشته هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان گفت که طرح تشدید مجازت جاسوسی برای رفع برخی ابهامات و اشکالات به مجلس برگشت داده شد.

امروز نیز محسن دهنوی سخنگوی مجمع تشخیص نظام با اشاره به جلسه هیات عالی نظارت گفت: هیات عالی نظارت با کلیات «طرح تشدید مجازات جاسوسی» موافق است منتها به دلیل برخی ابهامات در این طرح، مقرر شد به مجلس شورای اسلامی ارجاع شود.

مواد ۱۹۷ تا ۲۰۰ آیین نامه داخلی مجلس، فرآیند ارجاع مصوبات مجلس به شورای‌نگهبان و مراحل رسیدگی آنها در پارلمان را تشریح کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->