پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟ پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است
سرخط خبرها

شهادت ۱۰۵ فلسطینی دیگر در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۱۸ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۴۰۳۷
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
شهادت ۱۰۵ فلسطینی دیگر در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
با تداوم تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه، آمار کلی شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۷ هزار و ۶۸۰ نفر رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۵ نفر در این منطقه شهید و ۵۳۰ نفر دیگر مجروح شدند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۷ هزار و ۶۸۰ نفر و شمار مجروحان هم به ۱۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.

این درحالی است که «اسماعیل الثوابته» مدیر اطلاع رسانی دولتی در غزه با اشاره به قطع برق بخش‌های مختلف مرکز درمانی الشفا در شهر غزه به سبب کمبود سوخت، درباره تبعات فاجعه بار بر جان بیماران و مجروحان هشدار داد.

وی افزود: قطع برق بخش‌های مختلف بیمارستان الشفاء در نتیجه کمبود سوخت، جنایتی است که جان بیماران و مجروحان را به خطر می‌اندازد.

الثوابته تاکید کرد: این اوج فاجعه بهداشتی پیچیده در نتیجه محاصره اعمال شده از سوی اشغالگران اسرائیلی و ممانعت آنها از رسیدن کمک‌های درمانی را نشان می‌دهد.

مدیر اطلاع رسانی دولتی در غزه به سرنوشت بیماران در داخل بیمارستانی که به شکل جزئی کار می‌کرد، اشاره‌ای نکرد، اما درباره فروپاشی کامل ساختار بهداشتی در غزه هشدار داد؛ ساختاری که به مرحله فاجعه باری از ناتوانی رسیده و نیاز فوری به صد‌ها نوع تجهیزات و دارو و درمان دارد.

الثوابته اشغالگران را مسئول تبعات فاجعه بار بخش بهداشت و درمان غزه دانست و از همه طرف‌های بین المللی خواست که برای نجات این بخش و فروپاشی آن اقدام فوری به عمل آورند.

وی ادامه داد: بیمارستان‌های نوار غزه در حال حاضر هیچ ذخیره سوختی ندارند و همه آنها آخرین سوختی را که دو روز پیش به آنها داده شده است، مصرف می‌کنند که این فقط برای کمتر از ۴۸ ساعت کفایت می‌کند. بیمارستان شهدای الاقصی روز سه شنبه پس از خرابی ژنراتور اصلی و اتمام سوخت، فعالیت خود را متوقف کرد.

مدیر اطلاع رسانی دولتی در غزه هشدار داد که این امر، فروپاشی کامل مراقبت‌های بهداشتی و فاجعه‌ای قریب‌الوقوع را به بار می‌آورد که جان هزاران زخمی و بیمار را در نوار غزه تهدید می‌کند.

وی گفت: بیمارستان‌های دایر کنونی عبارت از شهداء الاقصی در مرکز غزه، الرنتیسی، العیون و الشفاء در شمال غزه و مجمتع درمانی ناصر در جنوب هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->