آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

یک روز استثنایی برای درک خورشید

  • کد خبر: ۳۴۴۲۸
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
یک روز استثنایی برای درک خورشید
حجت‌الاسلام سیدمحمدجعفر طباطبایی - استاد دانشگاه رضوی
روز زیارتی امام‌رضا (ع) یک روز استثنایی است. روزی که برکات و فضایل بسیاری دارد و می‌توان در این روز به خورشید نزدیک شد. این روز آداب و فضایل بسیاری دارد که مهم‌ترین آن‌ها زیارت بارگاه منور رضوی است.
همان‌طور که می‌دانید، زیارت چهار امام (ع) که اسامی آنان به نام علی است، به اندازه حج ثواب دارد. بر این اساس، زیارت مرقد منور حضرت علی (ع)، زیارت علی‌بن‌الحسین امام‌سجاد (ع)، زیارت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) و زیارت علی‌بن‌محمد امام‌هادی (ع) به اندازه ثواب حج است. خواندن دعای امین‌ا...، زیارت وارث و استغفار کردن ازجمله آداب این روز است. متاسفانه این روز‌ها به دلیل شیوع کرونا خیلی از افراد امکان رفتن برای زیارت را ندارند. بی‌شک زیارت این نیست که گنبد و بارگاه امام‌رضا (ع) درمقابل و بالای سر ما باشد. امام‌رضا (ع) همان خورشیدی است که نور او تمام جهان را فرامی‌گیرد و می‌توان از هرجا با خواندن زیارتنامه پرارزش این امام همام و قرائت صلوات خاصه آن حضرت، زیارت این روز را انجام داد.
امسال به خاطر شرایط کرونا امکان حج برای مردم وجود نداشت. قطعا در این حال و شرایط زیارت امام‌رضا (ع) با خلوص نیت و حضور قلب، کارگشا خواهد بود. ائمه ما نیز به بهداشت و رعایت آن تاکید بسیار کرده اند. امام‌رضا (ع) همواره قبل از خوردن غذا دست‌ها را شست‌وشو می‌دادند. امروز که به دلیل شیوع کرونا به بهداشت تاکید مکرر می‌شود، بهتر است مردم نیز زمان حضور در بارگاه منور رضوی به تمام این نکات توجه کنند.
در این میان به‌جا آوردن آداب نباید در زیارت فراموش شود. قبولی زیارت شرایطی دارد و بهتر است قبل از رفتن به زیارت به این شرایط توجه کنیم. به عنوان مثال با قلبی پر از کینه و حسد به زیارت نرویم که مانعی برای پذیرفته شدن زیارت است. از گناه‌هایی که انجام دادیم، توبه کنیم تا زیارت ما از مضجع شریف رضوی به درجات بالا برسد و مورد قبول درگاه احدیت قرار گیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->