عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیأت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: اگر مذاکراتی شکل بگیرد موضوع مذاکره فقط هسته‌ای خواهد بود | ایران همواره عضو NPT خواهد ماند واکنش بقائی به اخبار منتشره درباره مذاکره مجدد: این حرف‌وحدیث‌ها همیشه شنیده می‌شود رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام: ⁧وحدت جامعه در برابر دشمن⁩، نه‌تنها یک توصیه، بلکه ضرورتی عقلی و شرعی است وزیر بهداشت: داوطلبان جوان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مراکز درمانی عملکرد مطلوبی ارائه دادند جنگ هنوز تمام نشده است؛ پای کار ایران بمانیم! مکاتبه دبیر ستاد حقوق بشر با ۱۵۰ کشور درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی شکستن اتحاد ملی در شرایط کنونی خیانت است نبش قبر و سرقت پیکر شهدا در خان‌یونس توسط رژیم اسرائیل گرسنگی فاجعه‌بار یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در غزه سوءاستفاده مالکان سکو‌های تاکسی اینترنتی از خلأ قانون برای بیمه‌نکردن رانندگان ویدئو | تصاویری از نحوه دستگیری عامل وابسته به سرویس جاسوسی موساد در مازندران بازداشت یک شهروند ایرانی در آمریکا به اتهام نقض تحریم‌های ایالات متحده
سرخط خبرها

امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود

  • کد خبر: ۳۴۴۲۸۳
  • ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود
حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری، امام جمعه تهران، گفت: به رئیس کله پوک آمریکایی می‌گویم بلایی سرتان می‌آید که برای همیشه گورتان را گم کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری، امام جمعه تهران، در خطبه‌های نماز جمعه امروز (۲۰ تیر) گفت: دشمن ابله با هدف نابودی و تجزیه ایران و هم‌چنین زدن ضربات جبران‌ناپذیر به ما حمله کرد تا دستاورد‌های ملت را لگدمال کنند، اما به لطف خدا و استقامت مردم، ملت ایران در این دفاع مقدس دشمن را در مدت کوتاه له و بیچاره کرد.

امام جمعه تهران در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه تهران گفت: دشمن ابله با هدف نابودی و تجزیه ایران و هم‌چنین زدن ضربات جبران‌ناپذیر به ما حمله کرد تا دستاوردهای ملت را لگدمال کنند اما به لطف خدا و استقامت مردم، ملت ایران در این دفاع مقدس دشمن را در مدت کوتاه له و بیچاره کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و اقدام دیگر دشمنان گفت: ما در این جنگ زخم خوردم و داغ دیدیم و این شهادت‌ها برای ما سخت بود اما استوارتر از همیشه مثل ققنوسی از میانه آتش سر بلند کردیم. در این نمازجمعه هشدار می‌دهیم که اگر این بار غلطی از شما سر بزند، ایرانی دیگر، جوانانی دیگر و مردمانی دیگری را خواهید دید.

وی در ادامه افزود: مردم ما داغ ۱۱۰۰ شهید را بر دل دارند و اگر سودای خطای دیگری در سر داشته باشید، این بار دوسومِ دیگر تل‌آویو هم همراه با این جنایاتکاران احمق و آرزوهای باطل‌شان به قعر جهنم خواهد رفت. به رئیس احمق، قمازبار و کله‌پوک آمریکایی که دست او به خون مظلومان آغشته است و زبانش به تهدید ملت ایران می‌چرخد می‌گوییم این بار آتش خشم ۹۲ میلیون ایرانی غیور دامن شما را خواهد گرفت و منافع شما در بانک ضربه‌های ما در منطقه است و بلایی به سر شما خواهیم آورد که با خفت و خواری از منطقه گورتان را برای همیشه گم کنید. ما در جنگ ترکیبی چند ضلعی هستیم و بدانیم دشمن از ما غافل نیست. مسئله اصلی کشور مقابله با توطئه‌های آمریکاست و نباید درگیر خودمان شویم. هر صدایی که بین مردم و مسئولان رخنه بیندازد، صدای شیطان است ولو اگر خود فرد نداند. دولت و مسئولان قدر این ملت عزیز را بدانند و از هیچ خدمتی فروگذار نکنند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->