اولیانوف: کشور‌های اروپایی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان پس از تنش‌های اخیر گفت‌و‌گو کردند شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تظاهرات ضد جنگ غزه در تل‌آویو برگزار شد نامه همسر اردوغان به همسر ترامپ | برای غزه هم مثل اوکراین دل بسوزانید چرب‌زبانی علی اف برای ترامپ ادامه دارد | ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است یک نظامی صهیونیست در خان‌یونس به هلاکت رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل ولایتی: قفقاز همواره حاشیه امنیتی ایران بوده است سردرگمی و وحشت اسرائیل از جدیدترین موشک شلیک شده مقاومت یمن پیام وزیر امور خارجه به مناسبت روز پزشک | پزشکان ایران علیرغم تمام تنگناها در همه میدان‌ها پناه مردم بوده‌اند زلنسکی: اراضی خود را به اشغالگر هدیه نمی‌کنیم تعداد شهدای غزه به بیش از ۶۲ هزار نفر رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان به مناسبت روز پزشک پیام داد یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان متلاشی شد| هلاکت ۶ تروریست و کشف انواع سلاح آمریکایی + فیلم (یکم شهریور ۱۴۰۴) بازدید رئیس قوه‌قضائیه از موکب‌های خدمت‌رسان به زائران پیاده امام‌رضا(ع) در مشهد + فیلم و عکس در صورت مذاکره نکردن پوتین درباره جنگ اوکراین، ترامپ چه واکنشی نشان خواهد داد؟ آیت‌الله علم‌الهدی: توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی مشهدالرضا (ع) ضروری است | بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال زائران دمشق توافق امنیتی با تل‌آویو را تکذیب کرد ماجرای اخراج چند معلم در کردستان چه بود؟ فرماندار مشهد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی با مشکلاتی مواجه هستیم پژمان‌فر: امروز بسیاری از زائران خارجی ایران را تنها با مشهد می‌شناسند معاون استاندار خراسان رضوی: الگوی آستان قدس در پذیرایی از زائران باید توسعه یابد نایب رئیس دوم مجلس: نگاه به موضوع زیارت باید ملی و بین‌المللی باشد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی: پیگیر تحویل ۶۰ واگن جدید مترو و ۲۵۰ اتوبوس شهری به مشهد هستیم استاندار خراسان رضوی: مشهد نیازمند توجه ویژه و نگاه ملی در حوزه زیرساخت‌هاست اوکراین از آمادگی زلنسکی برای گفت‌و‌گو با پوتین خبرداد
سرخط خبرها

حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد

  • کد خبر: ۳۴۴۳۱۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۷
حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از سرگیری حملات به کشتی‌های غیرنظامی در دریای سرخ را «به شدت محکوم» کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «دبیرکل سازمان ملل از سرگیری حملات حوثی‌ها (انصارالله) به کشتی‌های غیرنظامی در حال عبور از دریای سرخ را به ویژه حملاتی که طی ۶ تا ۸ ژوئیه رخ داد، به شدت محکوم می‌کند.»

سخنگوی سازمان ملل گفت: «غرق شدن هر دو کشتی‌ام وی مجیک سیز و‌ام وی اترنیتی سی همراه با مرگ حداقل چهار خدمه و مجروح شدن دیگران، تشدید خطرناک تنش در این مسیر دریایی حیاتی است.»

دوجاریک افزود: «با توجه به مفقود شدن حداقل ۱۵ خدمه، دبیرکل سازمان ملل از حوثی‌ها می‌خواهد که مانع عملیات جست‌و‌جو و نجات مداوم برای یافتن خدمه مفقود شده نشوند.»

سخنگوی سازمان ملل گفت: «این اقدامات فراتر از اینکه حمله‌ای غیرقابل قبول به ایمنی و امنیت دریانوردان هستند، آزادی ناوبری را نیز نقض می‌کنند، باعث ایجاد خطر برای حمل و نقل دریایی می‌شوند و خطر جدی آسیب قابل توجه زیست محیطی، اقتصادی و انسانی به محیط ساحلی آسیب‌پذیر را برجشته می‌کنند.»

دوجاریک افزود: «دبیرکل سازمان ملل تاکید می‌کند که قوانین بین‌المللی باید در هر زمانی توسط همه طرف‌ها رعایت شود. او همچنین تأکید می‌کند که قطعنامه ۲۷۶۸ (۲۰۲۵) شورای امنیت سازمان ملل متحد مربوط به حملات حوثی‌ها علیه کشتی‌های تجاری و بازرگانی باید کاملاً رعایت شود.»

سخنگوی سازمان ملل اضافه کرد: «سازمان ملل متحد همچنان به ادامه تلاش‌های خود برای کاهش گسترده‌تر تنش در منطقه و همچنین ادامه تعامل با بازیگران یمنی، منطقه‌ای و بین‌المللی برای دستیابی به یک راه‌حل پایدار و مسالمت‌آمیز برای درگیری در یمن متعهد است.»

در پی آغاز جنگ گسترده رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳، یمن به یکی از کانون‌های اصلی حمایت مردمی و نظامی از فلسطین تبدیل شد. مردم یمن به‌رغم شرایط اقتصادی و جنگ داخلی، در مناسبت‌های مختلف با برگزاری راهپیمایی‌های میلیونی در میادینی، چون میدان السبعین در صنعا، همبستگی خود را با مردم غزه اعلام کردند.

این تجمعات غالباً با بیانیه‌های سیاسی و انقلابی همراه بوده و در آنها بر تداوم حمایت از محور مقاومت و لزوم پاسخ‌گویی به جنایات رژیم صهیونیستی تأکید شده است.

از سوی دیگر، نیرو‌های مسلح یمن نیز از نوامبر ۲۰۲۳ با استفاده از پهپادها، موشک‌های بالستیک و قایق‌های انفجاری، عملیات‌های دریایی خود را علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی یا آنهایی که به بنادر سرزمین‌های اشغالی رفت‌وآمد داشتند، آغاز کردند.

این عملیات‌ها عمدتاً در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب صورت گرفته و تأثیرات چشم‌گیری بر تردد تجاری جهانی گذاشته است. ارتش یمن اعلام کرده است که این اقدامات تا زمانی که حملات به غزه متوقف نشود و محاصره آن پایان نیابد، ادامه خواهد یافت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->