اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲ برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: اگر مذاکراتی شکل بگیرد موضوع مذاکره فقط هسته‌ای خواهد بود | ایران همواره عضو NPT خواهد ماند واکنش بقائی به اخبار منتشره درباره مذاکره مجدد: این حرف‌وحدیث‌ها همیشه شنیده می‌شود رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام: ⁧وحدت جامعه در برابر دشمن⁩، نه‌تنها یک توصیه، بلکه ضرورتی عقلی و شرعی است وزیر بهداشت: داوطلبان جوان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مراکز درمانی عملکرد مطلوبی ارائه دادند
سرخط خبرها

افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است

  • کد خبر: ۳۴۴۳۸۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است
در حالی که این روز‌ها پرونده قاچاق جنسی کودکان موسوم به «پرونده اپستین» در آمریکا بر سر زبان‌ها افتاده و احتمال باز شدن پای ترامپ به آن به موضوع داغ سیاسی اجتماعی آمریکایی‌ها تبدیل شده است، کارلسون روز گذشته (جمعه) انگشت اتهام خود را در این پرونده به سوی سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل نشانه گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه‌نگار معروف آمریکایی و مجری سابق شبکهٔ فاکس‌نیوز تاکر کارلسون روز جمعه در سخنرانی خود در اجلاس اقدام دانشجویی Turning Point USA گفت: «سوال اصلی این نبود که آیا جفری اپستین یک آدم عجیب و غریب بود یا نه؟ سوال اصلی این بود که چرا او این کار را می‌کرد، از طرف چه کسی و برای تامین منافع چه کسی پول می‌گرفت؟»

اخیرا وزارت دادگستری ایالات متحده و اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) تحقیق در مورد پرونده جنجالی جفری اپستین، مبنی بر ایجاد یک حلقه فحشا و استثمار جنسی برای افراد زیر سن قانونی که این تاجر معروف آمریکایی سال‌ها پیش در آن متهم شده بود را دوباره آغاز کرده بود.

گزارش روز دوشنبه (هفته گذشته) وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی ادعا می‌کند که کارشناسان بر خلاف تصور تحلیلگران و افکار عمومی مردم هیچ «لیستی از موکلان» اپستین پیدا نکرده‌اند. منظور از موکلان افراد مشهور اعم از مقامات رسمی آمریکایی است که گفته می‌شود در تجارت جنسی کودکان زیر سن قانونی با اپستین همکاری داشته‌اند.

با توجه به دوستی رئیس جمهور آمریکا و مهمانی‌های مشترک او با اپستین، پیش‌بینی می‌شد نام «دونالد ترامپ» در این لیست باشد. همچنین در این گزارش احتمال قتل اپستین در زندان که گفته می‌شود توسط موساد انجام شده، رد و بر خودکشی او تاکید شده است.

کارلسون در سخنرانی روز گذشته خود در نشست دانشجویی تاکید کرد: «فکر می‌کنم پاسخ واقعی این است که جفری اپستین از طرف سرویس‌های اطلاعاتی احتمالاً غیرآمریکایی، کار می‌کرد.

وی صریحا اعلام کرد: «آن دولت خارجی اسرائیل است.»

بنابر تحلیل روزنامه «دیلی بیست» این اظهارات می‌تواند وضعیتِ بحرانی کنونی موجود در بالاترین سطوح دولت آمریکا را بیش از پیش شعله‌ور کند.

روز جمعه کش پاتل، مدیر اف بی آی و دن بونگینو، معاون مدیر اف‌بی‌آی خواستار استعفای پم بوندی، دادستان کل آمریکا به دلیل نحوه مدیریت او در بررسی پرونده اپستین هستند.

این مفسر سیاسی جمعه شب در سخنرانی خود با انتقاد از دولت ترامپ به دلیل عدم تحقق وعده‌هایش در مورد شفافیت، دلیل تاثیرگذاری پرونده اپستین بر جامعه ماگا (حامیان ترامپ) را این گونه توضیح داد: مردم عادی با تماشای اینکه یک طبقه خاص از مردم هر بار از همه چیز قسر در می‌روند، ناامید شده‌اند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->