نوشیدن روزانه آب از بطری‌های پلاستیکی؛ معضلی پنهان برای سلامت دانشجوی جان‌باخته در انفجار آزمایشگاه دانشگاه تهران، اهل سبزوار خراسان رضوی بود افزایش تعداد جان‌باختگان سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه پیشگیری از سرطان پستان با خودمراقبتی و غربالگری سقوط بالگرد در اشترانکوه لرستان | جان‌باختن یک نفر و مصدومیت ۸ امدادگر هلال احمر (۱۱ مهر ۱۴۰۴) آسیب به ۳۰ بنای تاریخی اردستان در پی زلزله محققان درباره گسل مسبب زلزله زواره با بزرگی ۵.۳ توضیحاتی دادند (۱۱ مهر ۱۴۰۴) سقوط اتوبوس به دره در جاده دماوند| ۲۰ مسافر مصدوم شدند (۱۱ مهر ۱۴۰۴) ۱۲ تیم ارزیاب به محل زلزله زواره اردستان اعزام شدند زلزله نسبتا شدید زواره اصفهان را لرزاند + جزئیات | لرزش در تهران، قم و یزد هم احساس شد(۱۱ مهر ۱۴۰۴) حمله سگ‌های ولگرد به کودک ۴ ساله در شوش خوزستان اقدام کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان | یک شهروند شهید شد + فیلم (۱۰ مهر ۱۴۰۴) هویت دانشجوی جانباخته حادثه اخیر دانشگاه تهران اعلام شد + عکس زلزله کرج را لرزاند + جزئیات (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انفجار در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انحراف یک دستگاه مینی‌بوس در آبادان، ۲۴ مصدوم بر جای گذاشت با خوردن این سبزیجات، وزنتان را به طور سالم کاهش دهید نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: ما پول‌های کشور را صرف ناکارآمدی خودمان می‌کنیم احتمال تلف شدن فک‌های خزری به علت ویروس | به لاشه‌ها دست نزنید مراقبت ساده می‌تواند از کم‌شنوایی کودکان پیشگیری کند خوراکی‌های سالمی که باعث سنگ کلیه می‌شوند! باند کلاهبرداری خودرو با ۲۰ شاکی منهدم شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کلاهبرداری ۵۰۰ میلیارد ریالی با وعده فروش ماشین کمبود ۳ هزار و ۲۰۰ محیط‌بان در کشور جزئیات جدید از علت مرگ نوجوان ۱۴ ساله در مدرسه | دانش‌آموز صبح روز حادثه تنبیه شده بود ۲ توله خرس بر اثر برخورد با قطار در مرودشت تلف شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کاهش دما به ۵ درجه در مناطق سردسیر وزیر میراث فرهنگی: تکمیل ۲۷۰۰ پروژه گردشگری در کشور منتظر سرمایه‌گذاری است همه خوراکی‌های بوفه مدارس موردتأیید دانشگاه علوم پزشکی هستند ۸ توصیه کلیدی برای ارتقای سلامت جسم و روان سالمندان
سرخط خبرها

شکایت دوم در پرونده پسری که به تجاوز جنسی متهم است

  • کد خبر: ۳۴۴۸۲۰
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶
شکایت دوم در پرونده پسری که به تجاوز جنسی متهم است
پسری جوان که به اتهام تجاوز به دختر مسافر به اعدام محکوم شده است، این بار بابت شکایت یک دختر دیگر در دادگاه حاضر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سه سال قبل دختری به ماموران مراجعه کرد و گفت از طرف یک راننده مورد حمله قرار گرفته و راننده به او تجاوز کرده است. این دختر که به شدت پریشان بود، به دادسرا معرفی شد و با نامه بازپرس کشیک به پزشکی قانونی رفت. آثار به جا مانده روی بدن این دختر نشان می‌داد مورد تجاوز قرار گرفته است. با ارسال پرونده به شعبه ۳ دادگاه کیفری استان تهران تحقیقات در این خصوص آغاز شد. دختر جوان به قضات گفت: «من به عنوان مسافر سوار ماشین پراید مرد راننده شدم. او در مسیر از راه منحرف شد، مرا به گوشه‌ای کشاند و به زور مورد تجاوز قرار داد و تلفن همراهم را سرقت کرد.»

ماموران در تحقیقات انجام‌شده و با ردیابی گوشی دختر جوان موفق به شناسایی راننده متهم شدند. پسر راننده که آیدین نام دارد، ابتدا منکر همه چیز شد، اما وقتی مدارک را دید اعتراف کرد که با این دختر به زور رابطه داشته است.

او اتهام را قبول کرد و گفت: «من از این دختر خوشم آمد. برای همین به او تجاوز کردم و اصلاً نمی‌دانستم کاری که می‌کنم تجاوز است.»

پسر جوان در دادگاه محاکمه و با توجه به نظریه پزشکی قانونی و اعترافاتی که کرده بود به اعدام محکوم شد. او به رأی صادره اعتراض کرد ولی دیوان عالی کشور رأی صادره را مورد تایید قرار داد.

پیش از اجرای حکم، متهم موفق شد نامه‌ای از شاکی بگیرد که در آن نوشته بود تجاوزی رخ نداده و فقط به او تعرض شده است. با توجه به این نامه بود که آیدین درخواست اعاده دادرسی داد.

دیوان عالی کشور درخواست را قبول کرد و برای بررسی، پرونده را به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران فرستاد.

در حالی که این پرونده در دادگاه کیفری تحت رسیدگی بود، مشخص شد یک شکایت دیگر از آیدین به شعبه ۳ دادگاه کیفری رفته و در آن نیز دختری ادعا کرده از طرف آیدین مورد تجاوز قرار گرفته است. این دختر مدارک را به دادگاه ارائه داده و پزشکی قانونی نیز او را مورد بررسی قرار داده است.

هرچند پرونده اتهامی تجاوز دوم در شعبه ۳ در حال رسیدگی است، اما شعبه ۱۰ در خصوص درخواست اعاده دادرسی آیدین اعلام کرده که مدارک نشان می‌دهد تجاوز اتفاق افتاده است و گفته‌های شاکی نافذ نیست. در همین حال رسیدگی به پرونده تجاوز دوم در شعبه ۳ همچنان ادامه دارد.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->