تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان»
سرخط خبرها

اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان»

  • کد خبر: ۳۴۵۹۰۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان»
اولین جلسه رسیدگی به پرونده مرد جوانی که متهم است به ۸ زن تجاوز کرده در دادگاه کیفری یک استان تهران و با حضور ۲ نفر از شاکی‌ها برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کیوان ۳۸ ساله پیش‌تر به اتهام فساد فی الارض و تجاوز‌های سریالی به زنان در دادگاه انقلاب محاکمه و از سوی قضات این دادگاه به اعدام محکوم شده بود، اما حکم وی به خاطر برخی ابهامات از سوی قضات دیوان عالی کشور نقض و به شعبه هم عرض فرستاده شد که شعبه دیگر دادگاه انقلاب نیز وی را تبرئه و پرونده را با قرار عدم صلاحیت به دادگاه کیفری فرستاد. بدین ترتیب عنوان اتهامی او نیز تغییر کرد و پرونده با اتهام تجاوز به عنف برای رسیدگی به شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

متهم در اعترافات خود مدعی شده بود با زنان و دخترانی که اغلب دانشجو بودند در فضای مجازی آشنا شده و آنها به میل و اراده خود به خانه وی رفته و با او ارتباط برقرار کرده بودند.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه که در شعبه پنج دادگاه کیفری برگزار شد تعداد شاکی‌ها ۸ نفرعنوان شد. سپس دو نفر از شاکی‌ها که در جلسه حضور داشتند به تشریح ماجرا پرداخته و اظهار کردند متهم آنها را به خانه خود برده و پس از خوراندن نوشیدنی آنها را بیهوش کرده و بدون رضایت و هوشیاری دست به تجاوز زده است.

پس از آن متهم به جایگاه رفت و در دفاع از خودش گفت: «یکی از شاکی‌ها را اصلاً ندیده و نمی‌شناسم. شاکی دیگری هم که در دادگاه حضور دارد را فقط یکبار دیده و تنها یکبار با او در خیابان قدم زده‌ام و ارتباط بیشتری با او نداشته‌ام.»

بعد از اظهارات متهم قضات ادامه رسیدگی به این پرونده را به جلسه بعد موکول کردند.

شیما قوشه وکیل ۴ نفر از شاکی‌های پرونده گفت: «متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است، اما مدارک و مستندات متعددی برای اثبات ادعای موکلانم وجود دارد و آنها را به دادگاه ارائه کرده‌ام که بررسی این مدارک صحت اظهارات موکلانم را اثبات می‌کند. این اسناد محرمانه است و فقط در اختیار دادگاه قرار دارد. قاضی دادگاه تأکید داشتند فیلم‌های ضبط شده متهم را که از قربانیانش گرفته باید ببیند و سپس رأی صادر کند البته متهم فیلم‌ها را از روی رایانه‌اش پاک کرده بود که پلیس امنیت توانست آنها را برگرداند.»

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->