بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان»

  • کد خبر: ۳۴۵۹۰۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
  • ۱
اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان»
اولین جلسه رسیدگی به پرونده مرد جوانی که متهم است به ۸ زن تجاوز کرده در دادگاه کیفری یک استان تهران و با حضور ۲ نفر از شاکی‌ها برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کیوان ۳۸ ساله پیش‌تر به اتهام فساد فی الارض و تجاوز‌های سریالی به زنان در دادگاه انقلاب محاکمه و از سوی قضات این دادگاه به اعدام محکوم شده بود، اما حکم وی به خاطر برخی ابهامات از سوی قضات دیوان عالی کشور نقض و به شعبه هم عرض فرستاده شد که شعبه دیگر دادگاه انقلاب نیز وی را تبرئه و پرونده را با قرار عدم صلاحیت به دادگاه کیفری فرستاد. بدین ترتیب عنوان اتهامی او نیز تغییر کرد و پرونده با اتهام تجاوز به عنف برای رسیدگی به شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

متهم در اعترافات خود مدعی شده بود با زنان و دخترانی که اغلب دانشجو بودند در فضای مجازی آشنا شده و آنها به میل و اراده خود به خانه وی رفته و با او ارتباط برقرار کرده بودند.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه که در شعبه پنج دادگاه کیفری برگزار شد تعداد شاکی‌ها ۸ نفرعنوان شد. سپس دو نفر از شاکی‌ها که در جلسه حضور داشتند به تشریح ماجرا پرداخته و اظهار کردند متهم آنها را به خانه خود برده و پس از خوراندن نوشیدنی آنها را بیهوش کرده و بدون رضایت و هوشیاری دست به تجاوز زده است.

پس از آن متهم به جایگاه رفت و در دفاع از خودش گفت: «یکی از شاکی‌ها را اصلاً ندیده و نمی‌شناسم. شاکی دیگری هم که در دادگاه حضور دارد را فقط یکبار دیده و تنها یکبار با او در خیابان قدم زده‌ام و ارتباط بیشتری با او نداشته‌ام.»

بعد از اظهارات متهم قضات ادامه رسیدگی به این پرونده را به جلسه بعد موکول کردند.

شیما قوشه وکیل ۴ نفر از شاکی‌های پرونده گفت: «متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است، اما مدارک و مستندات متعددی برای اثبات ادعای موکلانم وجود دارد و آنها را به دادگاه ارائه کرده‌ام که بررسی این مدارک صحت اظهارات موکلانم را اثبات می‌کند. این اسناد محرمانه است و فقط در اختیار دادگاه قرار دارد. قاضی دادگاه تأکید داشتند فیلم‌های ضبط شده متهم را که از قربانیانش گرفته باید ببیند و سپس رأی صادر کند البته متهم فیلم‌ها را از روی رایانه‌اش پاک کرده بود که پلیس امنیت توانست آنها را برگرداند.»

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۸
0
0
اعدامش کنن در ملا عام درس عبرت بشه برای بقیه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->