پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی گرمای شدید (۲۴ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۵۱۷۲
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی گرمای شدید (۲۴ تیر ۱۴۰۴)
اداره کل هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی گرمای شدید در استان، هشدار سطح زرد صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی؛ هشدار سطح زرد شماره ۱۹ مورخ سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ در خصوص رخداد‌های جوی ذیل به حضور ارائه می‌گردد.

توصیف سامانه:

 وقوع بارش‌های رگباری از ساعات بعدازظهر امروز (سه شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۲۴) تا اوایل وقت فردا (چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۲۵) در ارتفاعات و دامنه‌های بینالود و هزار مسجد که احتمال وقوع آبگرفتگی و روانآب را در نواحی پایین دست بهمراه خواهد داشت.

 افزایش دما بویژه دمای حداکثر روزانه (بطور میانگین بین ۴ تا ۶ درجه سلسیوس) از چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۲۵ تا پایان هفته جاری و ماندگاری هوای گرم طی هفته آینده در غالب نقاط استان.

پیش‌بینی می‌شود: دمای حداکثر روزانه در نواحی گرمسیر استان به بالاتر از ۴۰ درجه سلسیوس خواهد رسید.

وزش باد نسبتا شدید، در نواحی بادخیز استان شدید همراه با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا تا پایان هفته جاری.

اثر مخاطره:

الف) وقوع بارش‌های رگباری احتمال آبگرفتگی و روانآب در نیمه شمالی استان بویژه ارتفاعات و دامنه‌های بینالود و هزار مسجد.

ب) وزش باد گاهی شدید بویژه در نواحی بادخیز استان، انتقال ذرات گرد و غبار به سایر نواحی همراه با کاهش کیفیت هوا و میدان دید.

ج) افزایش دمای هوا بویژه دمای روزانه بین ۴ تا ۶ درجه سلسیوس، ماندگاری هوای گرم طی هفته آینده و پیش‌بینی دمای بیش از ۴۰ درجه سلسیوس در نواحی گرمسیر استان.

توصیه:

خودداری از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها.

تمهیدات لازم در خصوص جلوگیری از خسارات ناشی از افزایش شدت وزش باد و کاهش کیفیت هوا.

مدیریت در مصرف منابع انرژی با توجه به افزایش دما و ماندگاری گرمای هوا در استان.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->