ترامپ برای دیدار با نخست وزیر ژاپن وارد این کشور شد کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: تدوین پیش‌نویس مقابله با خشونت علیه کادر درمان در حال انجام است قالیباف: دو سوم قوانین فعلی را از رده خارج خواهیم کرد نماینده مجلس: روزانه ۱۰ هزار میلیارد تومان پول بدون پشتوانه خلق می‌شود سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: تقاضایی برای خرید «اس ۴۰۰» از روس‌ها نداشتیم فرودگاه ارومیه: تمرین شبیه‌سازی خروج هواپیما از باند باعث نگرانی مردم نشود وزیر کشور از واگذاری برخی اختیارات دولت به استانداران خبرداد مقام روس: غرب هرگز نمی‌تواند روسیه را به زانو درآورد حماس: برای کشف اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم | به دنبال ازسرگیری جنگ نیستیم درگیری مرزی بین پاکستان و هند بالا گرفت (۴ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل مدعی ترور یک مسئول حزب‌الله لبنان شد + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم | حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیئت دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در لبنان سقوط کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا تشدید شد (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه ادامه دارد

  • کد خبر: ۳۴۵۲۷۸
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰
قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه ادامه دارد
سخنگوی وزارت خارجه قطر اعلام کرد که مذاکرات برای آتش‌بس در نوار غزه همچنان ادامه دارد و تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه در هر ساعتی در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر امروز سه‌شنبه اعلام کرد که مذاکرات برای آتش‌بس در نوار غزه همچنان در مرحله اولیه قرار دارد و تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه در هر ساعتی در حال انجام است.

وی افزود: مذاکرات آتش‌بس در غزه هنوز در مراحل اولیه رسیدن به توافق اساسی است و تلاش‌های مداوم برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه در اسرع وقت وجود دارد و تیم‌های مذاکره‌کننده هنوز در دوحه هستند و هدف، دستیابی به توافق اصولی در مورد غزه است.

سخنگوی وزارت خارجه قطر اظهار داشت که هم در دوحه و هم در آمریکا، ارتباطات فشرده‌ای برای دستیابی به توافق در مورد غزه وجود دارد.

وی در ادامه گفت که جدول زمانی برای سفر ویتکوف، فرستاده ایالات متحده، به دوحه ندارد و جلسات قطری‌ها با هر دو طرف درگیر در غزه به طور جداگانه برای دستیابی به یک توافق چارچوب در حال انجام است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->