آغاز مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند گفت و گوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر مالزی | فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه جنایات در غزه شود توافق ایران و قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک رئیس قوه قضائیه: نمی‌شود برای کل کشور یک نسخه پیچید عراقچی در پیامی به لاریجانی تبریک گفت
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۵۵۵۱
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
رژیم صهیونیستی در تداوم حملات خود به خاک سوریه به بهانه حمایت از دروزی ها، ساختمان وزارت دفاع و ساختمان ستاد کل ارتش سوریه را هدف قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رژیم صهیونیستی در تداوم تجاوز به خاک سوریه به بهانه حمایت از دورزی‌ها مراکز نظامی سوریه را هدف سنگین حملات خود قرار داد.

هم اکنون تصاویر زنده از شبکه الجزیره نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به شدت برخی اماکن نظامی در دمشق را آماج حملات سنگین خود قرار می‌دهد.

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، امروز بعد از حملات رژیم صهیونیستی به سوریه اعلام کرد که حملات دردناک اسرائیل به سوریه آغاز شده است.

منابع خبری گزارش دادند، ساختمان وزارت دفاع سوریه هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته و بخش‌هایی از آن تخریب شده است.

منابع خبری همچنین از حمله شدید رژیم صهیونیستی به ساختمان ستاد کل ارتش سوریه خبر دادند. درب ورودی این ساختمان امروز نیز هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که امروز در جلسه دادگاه خود حضور یافته بود، اما با بهانه کردن یک موضوع امنیتی، سالن دادگاه را ترک کرد و جلسه محاکمه اش ناتمام ماند، بار دیگر ژست طرفداری از شهروندان دروزی سوری را به خود گرفت تا در پوشش حمایت دروغین از اقلیت دروزی اهداف توسعه طلبانه و اشغالگری مستمر در خاک سوریه را دنبال کند.

نتانیاهو در تلاش برای توجیه تجاوزات صهیونیست‌ها به خاک سوریه مدعی شد: اوضاع السویداء و جنوب غرب سوریه بسیار خطرناک است.

وی ادعا کرد که ارتش اسرائیل برای نجات برادران دروزی! و سرکوب باند‌های نظام عمل می‌کند.

رژیم صهیونیستی پس از سقوط نظام سوریه، برای اینکه بتواند بهانه خوبی برای از بین بردن ساختار‌های دفاعی نظامی سوریه داشته باشد، حمایت دروغین از اقلیت دروزی‌ها را بهانه کرده و به ویژه طی روز‌های اخیر بر شدت تجاوزات خود به خاک سوریه افزوده است.

رژیم صهیونیستی سیطره بر دروزی‌های سوریه را دروازه‌ای برای تحت کنترل گرفتن جوامع دروزی در دیگر کشور‌های عربی از جمله لبنان و تجزیه گام به گام آنها می‌داند؛ موضوعی که ولید جنبلاط، رهبر جامعه دروزی لبنان و رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی‌خواه بار‌ها درباره آن هشدار داده است.

در این میان صهیونیست‌ها که در ماه‌های ابتدایی سقوط دولت قبلی سوریه با نفوذ در میان جامعه دروزی سوریه و انجام اقدامات تحریک‌آمیز میان آنها سعی داشتند با ادعای محافظت از دروزی‌های سوریه آنها را وادار به جدایی طلبی و سپس اجرای پروژه تجزیه سوریه کنند، از عصر دیروز به بهانه دفاع از دروزی‌ها، حملات هوایی مکرری به سویداء و حومه آن انجام داده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->