هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای
سرخط خبرها

حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا

  • کد خبر: ۳۴۵۷۳۰
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا
نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درخواست رسمی وزیر ورزش از رئیس فیفا برای تعلیق رژیم صهیونیستی از حضور در بازی‌های فوتبال و جلوگیری از حضور این رژیم در میادین ورزشی را اقدامی بجا و قابل‌تقدیر خواند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعلی یزدی‌خواه، درخواست رسمی وزیر ورزش از رئیس فیفا برای تعلیق رژیم صهیونیستی از حضور در بازی‌های فوتبال و جلوگیری از حضور این رژیم در میادین ورزشی به منظور انزوای هرچه بیشتر این رژیم سرطانی را اقدامی بجا و قابل‌تقدیر خواند و گفت: ما در کمیسیون فرهنگی و مجلس شورای اسلامی، قویاً از این موضع وزارت ورزش حمایت می‌کنیم و امیدوارم در ادامه راه منجر به دستاورد‌های خوبی برای کشور عزیزمان و کشور‌های مخالف یک‌جانبه‌گرایی آمریکا و غرب در موضوعات جهانی شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، افزود: ما باجدیت این را که صهیونیست‌ها را در مجامع جهانی تحریم و محکوم کنند، از نظر حقوقی پیگیری می‌کنیم.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به حضور وزیر امور خارجه کشورمان در اجلاس بریکس که در برزیل برگزار شد، ادامه داد: بیانیه پایانی این گردهمایی که تجاوزات آمریکا و صهیونیست‌ها به ایران را محکوم کردند، یک اقدام قابل توجه بود. همچنین در موضوع غزه یک اجماع اجمالی علیه صهیونیست‌ها در دنیا شکل گرفته است؛ که نشانه آگاهی جامعه جهانی به ظلم صهیونیست‌ها و مخالفت آنها با این رژیم اشغال‌گر است؛ اما دولت‌های مستکبر و ظالم غربی، همچنان آشکارا از این غده بدخیم سرطانی حمایت می‌کنند؛ نمونه اخیر آن اقرار عجیب و تلخ صدر اعظم آلمان پس از حمله رژیم غاصب صهیونیستی به خاک مقدس کشورمان بود که اعلام کرد اسرائیل کار‌های کثیفی را به نمایندگی از تمدن غرب انجام می‌دهد.

یزدی‌خواه با تأکید بر اینکه باید مدام در مجامع جهانی، ورزشی و بین‌المللی تجاوزات و جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی را محکوم و نمایندگان و ورزشکاران این رژیم غاصب را از حضور در مجامع جهانی محروم کنیم، اضافه کرد: اگر خاطرتان باشد در آغاز جنگ روسیه و اکراین، کشور‌های غربی روسیه را تحریم کردند و این تحریم در مسابقات ورزشی در اروپا و جام‌های جهانی و قاره‌ای و... علی رغم شعار جدایی ورزش از سیاست برقرار بود و ورزشکاران روسی از حضور در مسابقات محروم بودند؛ حالا هم که اسرائیل بیش از ۶۰ هزار نفر انسان بی‌گناه را در غزه قتل عام می‌کند، بدون هیچ موضوع قبلی و بهانه‌ای به تمامیت ارضی ما تجاوز می‌کند و بیش از۱۰۰۰ نفر از هموطنان و عزیزان ما را به شهادت می‌رساند، باید محکومیت آنان در مجامع بین‌المللی دنبال شود و از تمامی مجامع رسمی و و ورزشی محروم و اخراج شوند؛ لذا نه‌تنا بنده، بلکه کمیسیون فرهنگی و کل مجلس شورای اسلامی نیز قویا از این موضع وزارت ورزش حمایت می‌کنیم و امیدوارم در ادامه راه منجر به دستاورد‌های خوبی برای کشور عزیزمان و کشور‌های مخالف یک‌جانبه‌گرایی آمریکا و غرب در موضوعات جهانی شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از اقدامات میهن‌پرستانه ملی‌پوشان والیبال، تیم ملی فوتبال زنان، تیم فوتسال ناشنوایان و بازیکنان سایر رشته‌های ورزشی کشور در میادین بین‌المللی پس از حمله ناجوانمردانه رژیم غاصب صهیونیستی به خاک کشورمان؛ گفت: ورزشکاران ما در والیبال، فوتبال، کشتی، وزنه‌برداری و سایر رشته‌های ورزشی در سال‌های اخیر ثابت کرده‌اند که در مجامع جهانی سربلندیم و همه این را مد نظر دارند که ما رژیمی که جعلی است و هویتی ندارد را به عنوان ملت مستقل به رسمیت نمی‌شناسیم؛ پس از حمله مستقیم رژیم غاصب صهیونیستی به کشور عزیزمان این موضع محکم‌تر نیز شده است و باید وزرشکاران ما این را مد نظر قرار دهند که بازی کردن و مسابقه دادن با ورزشکار صهیونیست، یعنی خیانت به آرمان شهدای ما و ۱۱۰۰ هم‌وطن بی‌گناهی که در کشور به شهادت رسیدند.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان تصریح کرد: ورزشکاران ما هم باید در حوزه حرفه‌ای خود حرف اول را به دنیا بزنند و هم در جهت حفظ آرمان‌های میهن‌مان، از روبه‌رو شدن با نماینده‌های رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی دوری کنند.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->