مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد

  • کد خبر: ۳۴۵۷۹۶
  • ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد
ریاست موقت سوریه اعلام کرد در راستای پاسخ به میانجی‌گری آمریکا و کشور‌های عربی تصمیم به خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، ریاست موقت سوریه شامگاه پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای پاسخ به میانجی‌گری آمریکا و کشور‌های عربی تصمیم گرفتیم نیرو‌های نظامی را به پادگان‌های خود بازگردانیم. عقب نشینی نیرو‌های نظامی به پایگاه‌های خود برای ایجاد فرصت جهت آتش بس در استان السویدا بود.

طبق گزارش الجزیره، ریاست موقت سوریه اعلام کرد: میانجی‌گری آمریکا و کشور‌های عربی نیرو‌های غیرقانونی را ملزم می‌کند که به دنبال انتقام و خشونت علیه غیرنظامیان نباشند. این گروه‌ها مرتکب جنایت‌های هولناکی شدند که با تعهدات مغایرت دارد. آنها به صورت مستقیم صلح داخلی را تهدید می‌کنند. ما از تمام طرف‌ها می‌خواهیم آتش بس برقرار کرده و به دولت اجازه بدهند تا حاکمیت خود را گسترش داده و قانون را اجرا کند. دولت سوریه از جامعه بین‌المللی می‌خواهد از تلاش‌هایش برای برقراری ثبات و کنترل سلاح‌های غیرقانونی حمایت کند.

در این بیانیه آمده است: مداخله‌های آشکار اسرائیل در امور داخلی سوریه منجر به آشوب بیشتر و پیچیده شدن وضعیت منطقه‌ای می‌شود. حمایت از سوریه و وحدت و امنیت ملت آن مسئولیت دولت است و دولت تمام اقدامات لازم را برای حمایت از شهروندان خود انجام می‌دهد.

این درحالی است که از شب گذشته درگیری‌ها میان عشایر و دروزی‌ها شدت گرفته و حملات رژیم صهیونیستی علیه سوریه به بهانه حمایت از دروزی‌ها همچنان ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->