آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۶۰۷۵
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
بر اساس اعلام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، حادثه آتش‌سوزی در واحد ۷۰ این پالایشگاه با تلاش بی‌وقفه تیم‌های عملیاتی و امدادی به طور کامل مهار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با اعلام شرکت پالایش و پخش حادثه آتش‌سوزی در واحد ۷۰ این پالایشگاه با تلاش بی‌وقفه تیم‌های عملیاتی و امدادی به طور کامل مهار شد.

تولید پالایشگاه با بهره‌گیری از ظرفیت خالی دیگر واحدها، پایدار و بدون اختلال در جریان است. طبق اظهارات مدیران شرکت پالایش و پخش و بر اساس بررسی‌های اولیه فنی، علت بروز حریق به نشتی یکی از پمپ‌های واحد ۷۰ بازمی‌گردد و هیچ‌گونه شواهدی از خرابکاری یا دخالت عوامل انسانی تا این لحظه مشاهده نشده است.

متاسفانه این حادثه منجر به فوت یک نفر از همکاران شریف پالایشگاه آبادان گردید.

پیگیری دقیق ابعاد حادثه و دلایل وقوع آن همچنان در دستور کار قرار دارد و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.