قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر جوان به بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟
سرخط خبرها

زلزله ۵.۱ ریشتری در گلستان (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | اعزام تیم‌های هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده

  • کد خبر: ۳۴۶۱۳۵
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۵
زلزله ۵.۱ ریشتری در گلستان (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | اعزام تیم‌های هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده
بامداد امروز، یکشنبه ۲۹ تیر زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین، حوالی فاضل‌آباد از توابع شهرستان علی‌آبادکتول در استان گلستان را لرزاند.

 به گزارش شهرآرانیوز، این زلزله که در ساعت ۱:۰۷:۴۴ بامداد به وقوع پیوست، در مناطق وسیعی از جمله شهر‌های گرگان، گنبدکاووس، علی‌آباد و بندرگز احساس شد.

بر اساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، کانون این زمین‌لرزه در مرز استان‌های گلستان و سمنان، با مختصات جغرافیایی ۵۴.۸۳ طول شرقی و ۳۶.۷ عرض شمالی ثبت شده است.

این زلزله در ۲۲ کیلومتری فاضل‌آباد (گلستان)، ۲۳ کیلومتری علی‌آبادکتول (گلستان)، ۲۴ کیلومتری امیریه (سمنان)، ۳۷ کیلومتری گرگان و ۱۵۸ کیلومتری ساری (نزدیک‌ترین مراکز استانی) رخ داد.

گزارش مقدماتی زمین‌لرزه

 بزرگی: ۵.۱
 محل وقوع: مرز استان‌های گلستان و سمنان - حوالی فاضل آباد
 تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۹، ۰۱:۰۷:۴۴
طول جغرافیایی: ۵۴.۸۳
عرض جغرافیایی: ۳۶.۷
عمق زمین‌لرزه: ۱۰ کیلومتر

 نزدیک‌ترین شهرها:
۲۲ کیلومتری فاضل آباد (گلستان)
۲۳ کیلومتری علی آباد (گلستان)
۲۴ کیلومتری امیریه (سمنان)
 
 نزدیکترین مراکز استان:
۳۷ کیلومتری گرگان
۱۵۸ کیلومتری ساری

در این باره رئیس جمعیت هلال‌احمر استان گلستان، اعلام کرد: بلافاصله پس از وقوع زمین‌لرزه، تیم‌های ارزیاب از پایگاه‌های امدادی به مناطق احتمالی تحت‌تأثیر اعزام شدند.

قاسم غریب‌آبادی افزود: تاکنون هیچ گزارشی از خسارات جانی یا مالی دریافت نشده است، اما ارزیابی‌های میدانی همچنان ادامه دارد و در صورت مشاهده هرگونه خسارت، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

این زمین‌لرزه که در عمق کم ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد، توجهات را به آمادگی گلستان برای مدیریت بحران‌های طبیعی جلب کرده است.

تیم‌های امدادی و ارزیاب هلال‌احمر با استقرار سریع در مناطق زلزله‌زده، در حال بررسی وضعیت و اطمینان از ایمنی ساکنان هستند.

مسئولان استانی از شهروندان خواسته‌اند ضمن حفظ آرامش، به هشدار‌ها و اطلاعیه‌های رسمی توجه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->