وضعیت هشدارآمیز تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی و آمار نگران‌کننده تلفات در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ | مشهد در صدر نقاط حادثه خیز استان است ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره ! قتل مالک ساختمان درحال احداث با شلیک گلوله شاسی سواران در بلوار جانباز مشهد قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری دستگیری ۷ تروریست در عراق (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی

  • کد خبر: ۳۴۶۲۱۰
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از تخصیص ۷۰ درصد از اعتبارات سرانه به مدارس شبانه‌روزی و ایاب‌وذهاب دانش‌آموزان روستا مرکز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی فرهادی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها اظهار کرد: با وجود محدودیت‌های مالی، تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید،۷۰ درصد از اعتبارات مربوط به سرانه مدارس شبانه‌روزی و ایاب‌وذهاب دانش‌آموزان تخصیص یافته و نگرانی‌ها در این حوزه مرتفع خواهد شد.

وی در ادامه از تدوین و پایش مستمر برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ و استفاده از ظرفیت کامل نیروی انسانی خبر داد.

فرهادی با بیان این‌که تدوین برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ آموزش‌وپرورش براساس اسناد بالادستی و اهداف برنامه هفتم توسعه انجام گرفته است، اظهار کرد: مدیران کل استان‌ها نه تنها مسئول اجرای مطلوب این برنامه‌ها هستند، بلکه باید نظارت مستمری نیز بر روند تحقق اهداف داشته باشند.

وی با اشاره به پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: در بخش سرانه مدارس شبانه‌روزی و ایاب‌وذهاب دانش‌آموزی، تا قبل از شهریور ماه، از اعتبار موجود ۷۰ درصد مشخصاً برای نیازهای ایاب‌وذهاب دانش‌آموزی و مدارس شبانه‌روزی تخصیص می‌یابد و۳۰ درصد دیگر نیز به مدارس عادی خواهد رسید. بدین ترتیب می‌توانیم تا اسفند ماه، دغدغه‌ای بابت هزینه‌های مدارس نداشته باشیم.

فرهادی با اشاره به منابع انسانی ادامه داد: همان‌گونه که در سال گذشته نیز وعده داده بودیم، پاداش استمرار خدمت بازنشستگان به موقع پرداخت شد و حتی برای افراد جامانده نیز پرداخت‌ها در فروردین و اردیبهشت انجام گرفت تا هیچ فردی معطل نماند.

وی در ادامه افزود: در سال جاری، با احتساب قبولی‌های آزمون استخدامی، فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و همچنین مدیریت صحیح بازنشستگی‌ها، پیش‌بینی می‌کنیم تراز نیروی انسانی آموزش‌وپرورش مثبت باشد و به سمت ارتقای کیفیت آموزشی حرکت کنیم.

فرهادی با تشریح جزئیات برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴، گفت: در این برنامه ۳۵۳ برنامه و ۱۰۹۴ گام و اقدام مشخص لحاظ شده که تمام پیمایش‌ها و فعالیت‌ها به صورت روزانه و هفتگی در سامانه ویژه پایش و ثبت خواهد شد.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: انتظار داریم کلیه همکاران برنامه عملیاتی و کتاب مربوطه را که به زودی به استان‌ها ارسال خواهد شد، به صورت جدی مطالعه و هرگونه اقدام و پیشرفت را در سامانه ثبت کنند.

فرهادی ضمن تأکید بر لزوم توجه به کیفیت‌بخشی و عدالت آموزشی، تأکید کرد: همه برنامه‌ها و اقدامات مبتنی بر اسناد بالادستی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده است. امیدواریم با همکاری و همدلی همه همکاران، به ویژه مدیران کل و کارشناسان برنامه‌ریزی استان‌ها، بتوانیم سال تحصیلی آینده را با کیفیت و آرامش بیشتری برای فرهنگیان و دانش‌آموزان رقم بزنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت اموزش و پرورش از مدیران کل خواست تا صدور و ابلاغ به موقع دستورالعمل‌ها را مورد توجه ویژه قرار داده و با استفاده از ظرفیت‌های نرم‌افزاری و سامانه‌های به‌روز، زمینه تحقق برنامه‌ها و عدالت آموزشی را فراهم آورند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->