گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه علت ناترازی روابط کارفرمایان و تأمین اجتماعی چیست؟ بیماران دیابتی می‌توانند در حد اعتدال از قند و شیرینی استفاده کنند طبق قانون تأمین‌اجتماعی، رانندگان تاکسی‌های اینترنتی می‌توانند از مزایای بیمه دو کارگاه استفاده کنند معاون فرهنگی استاندار خراسان رضوی: تضمین اجرای بموقع طرح‌های مدرسه‌سازی در گرو همکاری و تعامل مستمر با نمایندگان مجلس است
سرخط خبرها

آیا معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در مردادماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۴۶۴۸۵
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
آیا معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در مردادماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟
رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی در خصوص پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، مقرر شده در اولین فرصت طی هفته آتی، جلسه‌ای برگزار و تاریخ پرداخت معوقات فروردین‌ماه که رقمی بالغ بر ۲۷ همت است، مشخص شود؛ بنابراین تا زمان برگزاری این جلسه نمی‌توان تاریخ مشخصی برای پرداخت معوقات تعیین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،  علی دهقان‌کیا امروز در یک نشست خبری که در محل کانون بازنشستگان تهران برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم توجه دولت به سبد معیشت خانوار بازنشستگان و با اشاره به وجود قوانینی در کشور در راستای حمایت از حقوق‌بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار کرد: از دولتمردان درخواست اجرای درست قوانین از جمله تامین سبد معیشت خانوار براساس تورم واقعی، افزایش دستمزد‌ها به نسبت هزینه‌های زندگی، عدم اجرای سلیقه‌ای قوانین، اعمال افزایش حقوق‌ها براساس تورم کف جامعه را داریم تا باعث ایجاد رفاه عمومی در کشور شود.

وی افزود: اگر قانون درست اجرا می‌شد ما شاهد ناترازی منابع تامین اجتماعی نبودیم؛ در پایان سال ۱۴۰۳ حداقل دستمزد هفت میلیون و ۱۶۷ هزار تومان بود، اما سبد معیشت خانوار ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شد یعنی حداقل دستمزد کمتر از یک سوم معیشت خانوار بود. این در حالی است که ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل بگیر و ۲۰ تا ۲۵ درصد نیز خانه ندارند.

وی با اشاره به انباشت بدهی‌های دولت‌ها به تامین اجتماعی طی دهه‌های اخیر ضمن بیان اینکه دولت دارای بدهی ۹۰۰ همتی به تامین‌اجتماعی است، گفت: البته این رقم براساس تورم واقعی جامعه به دست نیامده بلکه براساس تورم افزایش حقوق بازنشستگان محاسبه و اعلام شده است و رقم واقعی بدهی در صورت محاسبه بیشتر از این رقم است.

دهقان‌کیا با گلایه از سوق یافتن مدیریت سازمان تامین اجتماعی به سوی دولتی شدن، اشاره‌ای به بحث واگذاری سهام بانک رفاه داشت و در این خصوص اظهار کرد: باید پرسید چطور یک سازمان با دارا بودن پوشش نیمی از جمعیت کشور نمی‌تواند یک صندوق داشته باشد؟ در حال حاضر عنوان می‌کنند که بانک رفاه سودی ندارد، اما باید گفت شرکت‌های زیرمجموعه آن سال گذشته ۳۵ همت سود داشتند. یکی دیگر از مشکلات مالی تامین اجتماعی مربوط به بلوکه شدن سرمایه آن در بانک مذکور است که حدود ۵۰ همت از سرمایه این بانک بلوکه شده و تامین اجتماعی نمی‌تواند از آن استفاده کند.

۷۵ هزار بازنشسته در تهران در نوبت دریافت وام

دهقان‌کیا در ادامه این نشست با اشاره به افزایش قیمت دارو‌ها و هزینه‌های دارویی آنها نیز اشاره کرد و گفت: این افزایش هزینه‌ها از جیب بازنشستگان و بیمه پردازان باید پرداخت شود.

وی با اشاره به برخی اخبار و ادعا‌ها درباره احتمال ادغام صندوق‌های بیمه‌ای، نسبت به آن انتقاد کرد و گفت: چرا حق بیمه پرداختی بیمه شدگان تامین اجتماعی به صندوق دیگری وارد و هزینه شود.

رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی در پایان گفت: در حالی که قرار بود ۵۰۰ هزار وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت شود این عدد کاهش یافت به طوری که وام مرحله دوم امسال به ۳۵ هزار نفر با سود ۴ درصد تعلق گرفته و مقرر شده وام‌ها هر دو ماه یکبار واریز شود. در حال حاضر ۷۵ هزار بازنشسته در تهران در نوبت دریافت وام قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->