واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود تعداد شهدای غزه از زمان آتش‌بس به ۲۳۸ نفر رسیده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین در دستور کار نیست رئیس‌جمهور لبنان: چاره‌ای جز مذاکره نداریم جنگ ترامپ با یک قانون قدیمی «نشست غزه» در استانبول آغاز شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش به انتشار گزینشی مصاحبه وزیر خارجه با فاکس‌نیوز

  • کد خبر: ۳۴۶۹۳۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶
واکنش به انتشار گزینشی مصاحبه وزیر خارجه با فاکس‌نیوز
کانال تلگرامی سیدعباس عراقچی در متنی به انتشار گزینشی مصاحبه وزیر امور خارجه با شبکه خبری فاکس نیوز واکنش نشان داد و توضیحاتی در مورد برخی از اظهارات رئیس دستگاه دیپلماسی که توسط این شبکه آمریکایی حذف شده بود، ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این متن آمده است: «انتشار گزینشی و تقطیع‌شده برخی قسمت‌های مصاحبه اختصاصی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، با شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز، باعث بروز سوءتفاهم‌ها و برداشت‌های نادرستی در فضای رسانه‌ای کشور شده است.

به طور مشخص در پاسخ به سوال مجری در خصوص خواست گروه‌های فلسطینی برای محو کردن اسرائیل از روی نقشه جهان، وزیر امور خارجه می‌گوید: «این به خود آنها بستگی دارد، آنها برای سرزمین خودشان می‌جنگند، پس ممکن است هر سیاستی را اتخاذ کنند؛ و من فکر می‌کنم آنها کاملا حق دارند که برای سرزمین خود مبارزه کنند. این هیچ‌گاه سیاست ایران نبوده است که اسرائیل را از روی نقشه پاک کند، اما باید بگویم که یک امر محتوم وجود دارد: با این همه جنایتی که اسرائیل علیه فلسطینی‌ها انجام می‌دهد، اسرائیلی‌ها در واقع خودشان کاری می‌کنند که نتوانند در سرزمین فلسطین ادامه بقا داشته باشند.».

اما شبکه فاکس نیوز عبارات «اما باید بگویم که یک امر محتوم وجود دارد: با این همه جنایتی که اسرائیل علیه فلسطینی‌ها انجام می‌دهد، اسرائیلی‌ها در واقع خودشان کاری می‌کنند که نتوانند در سرزمین فلسطین ادامه بقا داشته باشند.» را حذف کرده و چنین القا کرده است که جمهوری اسلامی ایران به محو اسرائیل اعتقاد ندارد در حالی که وزیر امور خارجه کشورمان به صراحت آن را امری محتوم دانسته است.

این شبکه همچنین بخش‌های مهم و کلیدی دیگری را نیز از اظهارات وزیر امور خارجه حذف کرده است که به عنوان نمونه می‌توان به دو مورد زیر اشاره کرد:

• «شما نمی‌بینید که آنچه در غزه در حال وقوع است، نسل‌کشی‌ای است که با سلاح‌های آمریکایی انجام می‌شود؟»

• «ما به تلاش‌هایمان برای پیگیری پرونده ترور فرمانده ارشد، شهید ژنرال قاسم سلیمانی، در محاکم داخلی و بین‌المللی ادامه خواهیم داد.»

در این متن تاکید شده است که نسخه کامل صوتی و تصویری این مصاحبه توسط تیم رسانه‌ای وزارت امور خارجه ضبط شده و موجود است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->