صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یمن خواستار موضع یکپارچه دولت‌های اسلامی و عربی در مقابله با رژیم صهیونیستی شد

  • کد خبر: ۳۴۷۲۳۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
یمن خواستار موضع یکپارچه دولت‌های اسلامی و عربی در مقابله با رژیم صهیونیستی شد
مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن: امروز امت اسلامی بیش از هر زمان دیگری به یک موضع قوی و واحد برای دفع خطر رژیم صهیونیستی نیاز دارد پیش از آنکه این خطر دامن همه را بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن در اظهاراتی از ملت‌ها و دولت‌های اسلامی و عربی خواست تا برای مقابله با خطر فراگیر رژیم صهیونیستی و نجات جان ساکنان نوار غزه موضعی قوی و واحد اتخاذ و اقدامی موثر و فوری انجام دهند.

مهدی المشاط در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت: امروز امت اسلامی بیش از هرزمان دیگری به یک موضع قوی و واحد برای دفع خطر رژیم صهیونیستی نیاز دارد پیش از آنکه این خطر دامن همه را بگیرد.

المشاط افزود: کسانی که امروز درباره نوار غزه و فلسطین موضع گیری نکنند، نمی‌توانند در آینده این خطر را از خود دفع کنند و کسانی که صحنه‌های دردآور جانباختگان از گرسنگی در نوار غزه، آنها را ناراحت نکند، از دین، عزت و اسلام و انسانیت بویی نبرده‌اند.

وی گفت: همه باید همت کنیم تا پیش از اینکه مورد لعنت و نفرین تاریخ قرار بگیریم و ضربه پوتین‌های صهیونیست‌ها را بر صورت‌هایمان احساس کنیم، این لکه ننگ را از پیشانی امت پاک کنیم.

المشاط ادامه داد: هیچ کس در این باره در پیشگاه خداوند بهانه‌ای ندارد و همه در این باره مسئول هستند.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در ادامه خطاب به حکام کشور‌های عربی و اسلامی، گفت: اگر نمی‌توانید اقدامی کنید به ملت‌ها اجازه دهید تا در این باره اقدام کنند و اگر ملت‌ها نیز در این باره تحرکی نداشته باشند، جزای این سکوت دامن همه امت اسلامی را خواهد گرفت.

المشاط افزود: همگان باید بدانند که رژیم صهیونیستی اصل مشکل است و دویدن به دنبال توهم صلح و آشتی با آن، گمراهی است.

وی اضافه کرد: باید با هر صدایی که در راستای منحرف کردن قطب نمای دشمنی با این دشمن مجرم و حامیان آن و برانگیختن اختلافات در امت اسلامی است، مقابله کنیم.

المشاط گفت: ما در یمن آمادگی داریم که در مقدمه و پیشرو اتخاذ یک موضع واحد و همکاری برای مقابله با رژیم جنایتکار صهیونیستی و حامیان شرور آن باشیم و منتظر موافقت رسمی کشور‌های عربی و اسلامی هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->