چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد ریزش ۱۰۲ دلاری اونس جهانی در یک روز پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر در صنعت چاپ خراسان رضوی | ۷۰ درصد اقتصاد استان برپایه صنایع غذایی است صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر ۱۴۰۴ آغاز شد آخرین وضعیت تشکیل مرکز جذب سرمایه‌های خارجی در خانه تاریخی «ملک» مشهد پیش‌بینی افزایش سطح کشت کلزا تا ۳۲۰۰ هکتار در خراسان رضوی صدور مجوز واردات ۱۲۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار در خراسان رضوی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | اثر افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد نمایان شد هشدار به زعفران‌کاران | مراقب بازی دلالان باشید! کشاورزان همچنان منتظر تعیین قیمت رسمی گندم بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | ران گوسفندی چند؟ ثبت نام ۲ خودروی وارداتی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات پایان متعادل بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سایپا باز هم محصولاتش را گران می‌کند پشت پرده بسته‌بندی‌های جعلی در بازار لوازم یدکی | قطعاتی که شب چینی‌اند و صبح کُره‌ای!  میزگرد شهرآرا درباره موانع و فرصت های صادرات در خراسان رضوی | چرخ‌های صادرات، آخرین امید حرکت اقتصاد قیمت دینار عراق در بازار آزاد مشهد اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) نوسان قیمت دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) تعرفه‌های آمریکا به شرکت‌های دنیا ۳۵ میلیارد دلار زیان وارد کردند مسیر قیمت طلا از ابتدای سال | بررسی روند صعودی طلا شوک دوم مالیات به نفت: این‌‍ بار توقیف ۳۲۹ هزار میلیارد تومان برخی نانوایی‌ها از مدار آرد دولتی خارج شدند سطح زیر کشت زعفران در خراسان رضوی ۹۵ هزار هکتار است | پیش‌بینی کاهش وزن عملکرد محصول به دلیل تشدید تغییرات اقلیمی
سرخط خبرها

کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم

  • کد خبر: ۳۴۷۴۹۵
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف ما و یک وسیله کاملاً هوشمند است که می‌توانیم میزان مصرف مشترکین پرمصرف را کاملا تحت کنترل قرار دهیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

علیرضا کاشی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص استفاده از کنتور برق هوشمند و تاثیر آن بر مدیریت مصرف اظهار کرد: در بحث هوشمندسازی به منظور اینکه نظارت بیشتری برای مصارف مشترکین پرمصرف داشته باشیم، کنتور‌های هوشمند را نصب کردیم. کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف ما و یک وسیله کاملاً هوشمند است که می‌توانیم میزان مصرف مشترکین پرمصرف را کاملا تحت کنترل قرار دهیم.

وی افزود: این کنتور‌ها کاملاً هوشمند هستند و مصرف مشترکین را تحت کنترل قرار می‌دهند، علاوه بر این قابلیت‌هایی دارد که مشترکین نیز می‌‎توانند استفاده کنند. از جمله قابلیت‌های مورد استفاده این کنتور‌ها این است که می‌توانند به صورت آنلاین یا برخط اطلاعات مصرف خود را در لحظه ببینند و قبض‌های برق را به صورت روزانه یا هفتگی برای خود صادر و پرداخت کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق مشهد ادامه داد: از مزایای دیگر این است که شرکت برق نیز می‌تواند از قابلیت‌های این کنتور‌های هوشمند در زمینه کنترل مصرف مشترکین پرمصرف استفاده کند و به نوعی مصرف آنها را تحت کنترل داشته باشد.

کاشی با بیان اینکه ما در سطح شهر مشهد حدود ۱۷۵۰ اداره، بانک و دستگاه اجرایی داریم، عنوان کرد: تمام این بخش‌ها کنتور هوشمند دارند و با توجه به ضوابطی که تعیین و به آنها نیز ابلاغ شده، باید از ساعت ۶ صبح تا یک بعد از ظهر ۲۰ درصد مصرف خود را نسبت به سال قبل کاهش دهند و از ساعت ۱۳ به بعد نیز باید ۸۰ درصد کل بار مصرفی خود را خاموش نمایند. در غیر این صورت کنتور هوشمند به نوعی تنظیم شده که در ساعت مقرر نسبت به قطع آن واحد اقدام می‌کند.

ما در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم

وی بیان کرد: ما در شهر مشهد یک میلیون و ۸۵۰ هزار مشترک داریم که حدود یک میلیون و ۴۹۰ هزار مشترک یعنی حدود ۸۰ درصد در بخش خانگی است. مشترکین خانگی باید ۳۰۰ کیلووات مصرف داشته باشند، اما اگر بالاتر از الگوی مصرف باشد، جزو مشترکین پرمصرف ما شناخته می‌شوند. خوشبختانه ما در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق مشهد اضافه کرد: ما برای مشترکین پرمصرف خانگی کنتور هوشمند نصب کردیم و این مشترکین تحت کنترل هستند. در سال‌های گذشته اگر یک مشترک خانگی بالای الگوی مصرف به مصرف خود ادامه می‌داد، تنها مبلغ قبض برق وی قابل توجه می‌شد، اما از امسال علاوه بر این موضوع براساس قابلیت‌هایی که کنتور هوشمند دارد، برق مشترک نیز کنترل می‌شود، مصرف آنها تحت کنترل قرار می‌گیرد و این از مصارف بسیار بالا در بخش خانگی جلوگیری می‌کند.

کاشی خاطرنشان کرد: در بخش تجاری حدود ۲۵۱ هزار مشترک تجاری داریم که برای مشترکین پرمصرف در این بخش نیز کنتور هوشمند نصب شده، حتی برای باغ‌ویلا‌ها نیز کنتور هوشمند نصب کردیم و تحت کنترل هستند. علاوه بر این در بخش تجاری بنا بر مصوباتی که در استانداری انجام شد و هماهنگی کامل با اصناف، صنوف باید از ساعت ۱۳ تا ۱۷ تعطیل کنند و از ساعت ۱۲ شب تا طلوع آفتاب نیز تمامی تابلو‌های سر درب و نئون خود را خاموش کنند.

وی با اشاره به اینکه ما برای سیستم‌های روشنایی معابر کل سطح شهر مشهد که حدود ۱۸۱ هزار چراغ است نیز کنتور هوشمند نصب کردیم، تصریح کرد: این کنتور‌ها براساس طلوع و غروب آفتاب تنظیم شدند و توسط ساعت نجومی قطع و وصل می‌شوند. با این کنتور‌ها مصرف روشنایی معابر نیز تحت کنترل است تا کاملا مصرف بهینه داشته باشیم.

پیک بار مشهد در زمستان و پاییز حدود ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات و در تابستان حدود ۲۰۰۰ مگاوات است

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: ما در پیک بار مشهد در زمستان و پاییز حدود ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات و در تابستان حدود ۲۰۰۰ مگاوات مصرف داریم. هر چقدر این عدد افزایش پیدا کند، قطعاً در تامین برق با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد. تمام تلاش ما این است که این ۲۰۰۰ مگاوات افزایش قابل توجهی پیدا نکند، در نتیجه برای تامین برق مردم با مشکل کمتری مواجه خواهیم بود و خاموشی‌های بدون برنامه کمتری خواهیم داشت.

کاشی بیان کرد: کمک و همیاری مردم در این زمینه بسیار مثمرثمر است. هر چقدر مردم بتوانند لامپ‌های اضافی را خاموش کنند، کولر گازی را روی درجه ۲۵ و کولر آبی را روی دور کند قرار دهند، کمک بسیار زیادی خواهد کرد. این مسئله نیز باید مدنظر باشد که اگر یک میلیون و ۸۵۰ هزار مشترک ما فقط یک لامپ خاموش کنند، به اندازه تامین برق یک شهرک صنعتی صرفه‌جویی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->