تله‌های مخفی اعتیاد در خوابگاه‌های دانشجویی هشدار نماینده وزیر بهداشت در شورای عالی سازمان نظام پرستاری: تربیت پرستاران در مراکز غیر استاندارد به سلامت مردم آسیب می‌زند تصادف مرگبار پراید با تریلی ترک در کمربندی سبزوار + تصاویر سازمان دامپزشکی کشور: گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان وارد بازار نشده است رئیس قوه‌قضائیه دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی ملی را صادر کرد تلف شدن ۲ قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر اصابت گلوله در آمل بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد (۴ مهر ۱۴۰۴) تردد در آزادراه تهران- شمال و محور چالوس ممنوع شد (۴ مهر ۱۴۰۴) حرکت قطار‌ها از مشهد با تاخیر انجام می‌شود (۳ مهر ۱۴۰۴) مهار آتش سوزی در بازارچه مرزی دوغارون خراسان رضوی (۳ مهر ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پاییز بسیار سختی را از نظر شرایط آبی در پیش خواهیم داشت چگونه با هوس شیرینی مقابله کنیم؟ آیا میل زیاد به شیرینی خطرناک است؟ خوراکی ناسالم در زنگ تفریح ممنوع سخنگوی پلیس: بیش از ۳۶ هزار و ۶۴۸ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شد رعایت بهداشت دهان و تغذیه سالم، کلید پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان فواید شگفت انگیز کدو حلوایی که از آن بی خبر مانده‌اید پژما‎ن‌فر خبر داد: تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد تا پایان آبان‌ماه ۱۴۰۴ رئیس سازمان برنامه و بودجه: با بودجه دولتی حتی آوردن آب از کشور‌های دیگر هم مشکل را حل نمی‌کند کشف مواد مخدر صنعتی از چاه فاضلاب سوداگر مرگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۳ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران و وقوع رعدوبرق در برخی نقاط استان جزئیاتی از مرگ عجیب زن تراکتورسوار در حوالی مشهد تشکیل کارگروه تخصصی برای دفاع از حقوق عامه در ارتفاعات جنوبی و کشف‌رود مشهد خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی در «تأمین من» به ۵۹ خدمت افزایش یافت آیا می‌توان تنها با تغییرات غذایی وزن کم کرد؟ آموزش و پرورش: شهریه بالای ۱۴۵ میلیون تومان نخواهیم داشت بیماران مبتلا به فشار خون به این غذا‌ها لب نزنند پوکی استخوان از این سن و سال آغاز می‌شود شایع‌ترین بیماری‌های «پاییز» را بشناسیم! استاندار خراسان رضوی: دانشگاه فرهنگیان باید از کیفیت بالای آموزشی برخوردار باشد
سرخط خبرها

تلف‌شدن یک توله‌خرس قهوه‌ای طی تصادف جاده‌ای | تأکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بر امنیت جاده‌ها

  • کد خبر: ۳۴۷۶۴۵
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
تلف‌شدن یک توله‌خرس قهوه‌ای طی تصادف جاده‌ای | تأکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بر امنیت جاده‌ها
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به تلف‌شدن یک قلاده توله‌خرس قهوه‌ای در محور شاهرود به تاش گفت: تأمین امنیت در جاده‌ها و اتخاذ تدابیر مناسب برای کاهش تصادفات امری ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا رستگار با ابراز تأسف از تلف شدن یک قلاده توله خرس قهوه‌ای نر در کوهستان شاهوار واقع در محور شاهرود به تاش، بر ضرورت رعایت سرعت مطمئنه و افزایش هوشیاری رانندگان در جاده‌ها تأکید کرد.

سردار رستگار با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر تصادفات جاده‌ای ناشی از برخورد خودروها با حیوانات به یکی از چالش‌های جدی در حوزه ایمنی راه‌ها تبدیل شده است، اظهار داشت: این نوع حوادث نه تنها موجب خسارت به رانندگان و سرنشینان وسایل نقلیه می‌شود، بلکه متأسفانه منجر به مرگ حیوانات نیز می‌شود. از این رو، تأمین امنیت در جاده‌ها و اتخاذ تدابیر مناسب برای کاهش اینگونه تصادفات امری ضروری است.

وی نصب تابلوها و علائم هشداردهنده در مناطق پرخطر، ایجاد فنس‌های حائل در مناطق حفاظت‌شده، و آموزش رانندگان را از مهم‌ترین راهکارهای کاهش تصادفات با حیات‌وحش عنوان کرد و افزود: اطلاع‌رسانی مؤثر به رانندگان درباره احتمال حضور حیوانات در مسیر و آموزش نحوه واکنش صحیح در مواجهه با آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از حوادث ایفا کند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست همچنین تصریح کرد: همکاری دستگاه‌های مسئول و انجام مطالعات میدانی برای شناسایی نقاط حادثه‌خیز به همراه بهره‌گیری از ظرفیت جوامع محلی و کارشناسان محیط زیست، می‌تواند به اتخاذ راه‌حل‌های خلاقانه و اثربخش در این زمینه منجر شود.

سردار رستگار با بیان اینکه تصادف با حیوانات نیز بخشی از حوادث جاده‌ای کشور محسوب می‌شود، گفت: سازمان راهداری موظف است مسیرهای احتمالی عبور حیوانات را با فنس‌کشی مناسب محصور کند و در این مناطق نسبت به نصب سرعت‌گیر و چراغ‌های روشنایی اقدام نماید.

وی در ادامه با اشاره به تفاهم‌نامه منعقدشده بین سازمان حفاظت محیط زیست و پلیس راهنمایی و رانندگی به‌منظور کاهش تلفات جاده‌ای حیات‌وحش، افزود: کاهش سرعت مجاز خودروها در محدوده‌های عبور حیوانات نقش مهمی در پیشگیری از تصادفات دارد و لازم است رانندگان نیز با رعایت اصول ایمنی و توجه به تابلوهای هشداردهنده، در تأمین ایمنی خود و حفاظت از محیط زیست مشارکت فعال داشته باشند.

سردار رستگار تأکید کرد: از همه رانندگان درخواست می‌کنیم که در مسیرهایی که احتمال عبور حیوانات از جاده وجود دارد، مقررات راهنمایی و رانندگی را به‌طور کامل رعایت کرده و با استفاده از سرعت مطمئنه، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->