معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴) اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴) معاون وزیر علوم: همه دانشجویان تعلیق شده به دانشگاه برگشتند | مشکلات احتمالی از طریق سازمان امور دانشجویی پیگیر شود متهم متواری پس از یک سال بازداشت شد | مخفی شدن دزد چاق در کولر آبی! دادستان تهران هشدار داد: برخورد سخت با انتشار اخبار کذب و برهم‌زننده امنیت روانی جامعه درمورد مکانیسم ماشه اجرای ۱۱۲ برنامه به مناسبت هفته گردشگری در خراسان رضوی عوارض خطرناک بیماری باکتریایی که شبیه سرماخوردگی است از حرم تا کوهسنگی، مشهد نقطه تلاقی زیارت و گردشگری | گزارشی از وضعیت صنعت توریسم در مشهدالرضا(ع) دستگیری یک متخلف محیط زیست در تایباد | خسارت ۱۰۰ میلیون ریالی به محیط زیست خراسان رضوی ناشی از نگهداری اجزای حیوانات خانم‌های باردار نیازی به «غذای دو نفره» ندارند صدور حکم حبس و اعدام برای اعضای شبکه چهار نفره موساد کارایی واکسن آنفلوانزا بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است حفر چاه چه زمانی جرم محسوب می‌شود و مجازات آن چیست؟ با منافذ باز پوست چه کنیم؟ | این منافذ به طور قطعی درمان می‌شوند؟ معاون وزیر راه و شهرسازی: پروژه قطار حومه‌ای مشهد - گلبهار مسیر سفر را بیش از یک ساعت کوتاه می‌کند هوای امروز مشهد باز هم «ناسالم برای گروه‌های حساس» (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) چگونگی توزیع شیر در مدارس | مناطق محروم در اولویت دریافت شیر مدرسه اسامی محصولات آرایشی غیر مجاز منتشر شد (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته

  • کد خبر: ۳۴۷۷۳۴
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته
مهر امسال برای جبران کمبود معلم، حدود ۲۹ هزار و ۷۵۰ نفر از طریق آزمون استخدامی وارد مدارس می‌شوند؛ همچنین ۴۰ درصد از معلمان بازنشسته به همکاری خود ادامه می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمبود معلم در مدارس کشور، به‌ویژه در مقاطع ابتدایی و در مناطق پرجمعیت، طی سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های جدی نظام آموزشی تبدیل شده است. این کمبود به‌حدی بود که در برخی مدارس شهر تهران، با گذشت دو ماه از آغاز سال تحصیلی، کلاس‌هایی همچنان بدون معلم اداره می‌شدند.

با این حال وزارت آموزش و پرورش در سال‌های اخیر تلاش‌هایی برای جبران این نقیصه انجام داده است. دولت گذشته با اتخاذ رویکردی مثبت در حوزه نیروی انسانی، زمینه استخدام بیش از ۸۰ هزار معلم را فراهم کرد؛ مسیری که در دولت فعلی نیز ادامه یافته است.

طبق اعلام سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، مجوز استخدام ۸۲ هزار معلم جدید برای سال ۱۴۰۴ اخذ شده و این میزان جذب، گامی مهم در راستای ساماندهی وضعیت نیروی انسانی مدارس به‌شمار می‌رود.

از جمله مهم‌ترین منابع تأمین نیروی انسانی می‌توان به فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد. در مهر ۱۴۰۴، حدود ۲۲ هزار دانشجومعلم با مدرک کارشناسی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل و وارد مدارس می‌شوند که نیمی از آنان در مقطع ابتدایی فعالیت خواهند کرد.

همچنین ۲۹ هزار و ۷۵۰ نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی سال جاری و ۱۷ هزار نفر از افراد موفق در آزمون‌های استخدامی سال‌های گذشته که استخدامشان به تأخیر افتاده بود، از مهر امسال وارد چرخه آموزشی کشور خواهند شد.

در کنار این آمار ۲ هزار معلم ورزش نیز مهر امسال کار خود را در مدارس آغاز می‌کنند. ۲۶ هزار معلم خرید خدمات آموزشی نیز عمدتاً در دوره ابتدایی به‌صورت حق‌التدریس به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

از سوی دیگر، ۴۰ درصد از معلمان بازنشسته نیز به همکاری با آموزش و پرورش ادامه می‌دهند.

با اجرای این برنامه‌ها، امید می‌رود که مشکل کلاس‌های بدون معلم در مدارس کشور، به‌ویژه در آغاز سال تحصیلی، کنترل شود؛ اما کیفیت معلمان موجود، مقوله‌ای است که همچنان درباره آن تردید‌های جدی وجود دارد و باید به‌صورت جدی‌تر بر روی آن برنامه‌ریزی شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->