کمیسر کل آژانس آنروا: صدای اسلحه‌ها را در غزه خاموش کنید به جوان ایرانی اعتماد کنیم هواپیمای باری آمریکایی حامل تسلیحات در پایگاهی در شمال الحسکه سوریه فرود آمد پژمان‌فر: از مجلس دهم تا الان، مخالف جدی الحاق به CFT بودم | تا زمان رفع تحریم‌‌ها، نباید این الحاق انجام شود سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران باید احیا شود امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: یکی از دلایلی که از اهداف برنامه توسعه دور می‌شویم، مسئله آمار است تذکر‌های مهم رئیس قوه قضائیه به قضات | محسنی اژه‌ای: بزرگ‌ترین توقع مردم از قضات خوش اخلاقی است سانائه تاکائیچی، اولین نخست‌وزیر زن در ژاپن، کیست؟ مظفری: خراسان رضوی، پیشران دیپلماسی استانی و پیشگام رشد صادرات کشور است سخنگوی دولت: سرمایه‌گذاران ۷۰۰ کیلوگرم طلا وارد کرده‌اند (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) معاون ترامپ از سفر به غزه منصرف شد حماس: هزینه بازسازی غزه برعهده رژیم اشغالگر است رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق در ستاد فرماندهی کل ارتش ایران حاضر شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) گزارش اینستاگرامی عراقچی از دیدارش با الاعرجی | امنیت، محور گفت‌وگوها حاجی بابایی: رفتار دوگانه تروئیکای اروپا و آمریکا علیه ایران، نشانه سقوط دیپلماسی است همه چیز درباره جزایر سه‌گانه | روزی ویژه برای جزایر سه‌گانه ایران وارد تقویم رسمی کشور می‌شود رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند
سرخط خبرها

ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد

  • کد خبر: ۳۴۸۴۲۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۸
ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد
رسانه‌های اسرائیلی جزئیاتی از یک نظامی صهیونیست منتشر کردند که پیش از خودکشی، هر روز به دلیل پیامد‌های جنگ غزه ۶ بار استحمام می‌کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌های عبری‌زبان جزئیاتی درباره یک نظامی ذخیره ارتش این رژیم منتشر کردند که صبح روز گذشته در خانه‌اش دست به خودکشی زد.

رسانه‌های عبری به نقل از افراد نزدیک به «آریل مئیر تامام»، نظامی خودکشی‌کننده گزارش دادند که وی او پس از عملیات طوفان الاقصی هر روز ۶ بار استحمام می‌کرد تا آثار اجسادی که لمس کرده بود را از بین ببرد.

افراد نزدیک به این نظامی صهیونیست گفتند که مئیر به آنها می‌گفت که بوی بد اجساد نظامیان کُشته شده و همچنین اجساد شهدایی که در عملیات طوفان الاقصی شرکت داشتند، روی لباس‌هایش مانده است و دائماً آن را بو می‌کند بنابراین، برای خلاص شدن از این بو، هر روز به صورت مبالغه‌آمیز ناگزیر به چند بار استحمام می‌شود.

مئیر در بخش خاخام‌های ارتش اسرائیل کار می‌کرد، پس از عملیات طوفان الاقصی در تیم‌های جمع‌آوری اجساد شرکت داشت و اجساد سوخته و آسیب دیده بسیاری را مشاهده کرد.

سایت خبری عبری واللا بیش از دو هفته پیش هم گزارش داده بود یک نظامی دیگر به نام «دانیل ادری» به دلیل بوی اجساد نظامیان کُشته شده که از نوار غزه منتقل می‌کرد، خود را در جنگل‌های صفد در شمال فلسطین اشغالی به آتش کشید.

واللا افزود که ادری ماشینش را برداشت، آن را در جنگلی در صفد پارک کرد و خود را آتش زد و دلیل این کار را آسیب‌های روانی دانست که پس از بازگشت از جنگ غزه متحمل شده بود.

مادرش از قول او نقل کرد که یک بار به او گفته بود: «مادر، من بوی اجساد را حس می‌کنم و همیشه آنها را می‌بینم.»

مادرش افزود که وضعیت روانی ادری در هفته‌های قبل از خودکشی به سرعت رو به وخامت گذاشته بود و او کوشید از مشاوره روانی استفاده کند، اما در برخی روز‌ها از حملات شدید خشم رنج می‌برد، تا جایی که مبلمان آپارتمانش را خُرد کرد.

سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل روز گذشته داده‌هایی را منتشر کرد که نشانگر افزایش خودکشی در میان ارتش این رژیم از زمان آغاز تجاوز به نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ است به طوری که ۵۴ نظامی در این دوره دست به خودکشی زده‌اند، از جمله ۱۶ مورد که تنها از ابتدای سال ۲۰۲۵ ثبت شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->