تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

رئیس قوه قضاییه با خانواده سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی دیدار کرد

  • کد خبر: ۳۴۸۵۹۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
رئیس قوه قضاییه با خانواده سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی دیدار کرد
رئیس قوه قضاییه با حضور در منزل سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی، ضمن تفقد از خانواده آن شهید والامقام، شهادت آن مجاهد مخلص را مجدداً تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با حضور در منزل سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی، ضمن تفقد از خانواده آن شهید والامقام، شهادت آن مجاهد مخلص را مجدداً تبریک و تسلیت گفت.

رئیس قوه قضاییه در این دیدار، با اشاره به جلسات مستمر و مرتبی که طی مدت اخیر به واسطه مسئولیت خطیر سردار کاظمی با وی داشت، گفت: تقوا، خداترسی، تعهد و اخلاص سردار کاظمی حقیقتاً ستودنی بود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: سردار کاظمی عهده‌دار مسئولیت خطیر و سنگینی در ریاست سازمان اطلاعات سپاه بود و در این مسئولیت، اهتمام مجدانه‌ای به رعایت مرّ قانون و حفظ آبرو و حیثیت افراد جامعه داشت.

رئیس عدلیه بیان داشت: سردار کاظمی به‌عنوان متولی سازمان اطلاعات سپاه، به موازات اینکه به موازین و شگرد‌های امور اطلاعاتی و امنیتی اِشراف بالایی داشت، متخلق به اخلاق حرفه‌ای نیز بود.

قاضی‌القضات افزود: سردار کاظمی مراقبت زیادی نسبت به رعایت حقوق افراد و حفظ حقوق بیت‌المال داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: از خداوند متعال درخواست داریم که شهدای جنگ تحمیلی اخیر ما را با شهدای کربلا و یاران و اصحاب سیدالشهداء محشور فرمایند.

همچنین در این دیدار، اعضای خانواده شهید کاظمی به بیان برخی ویژگی‌ها و خصایص این شهید والامقام پرداختند.

برادر شهید کاظمی طی سخنانی با بیان اینکه شهادت، آرزوی دیرینه و همیشگی سردار کاظمی بود، گفت: شهید کاظمی همواره بر حضور در مراسمات گرامیداشت شهدا تاکید فراوان داشت.

داماد شهید کاظمی نیز در این دیدار با بیان اینکه توفیق خدمتگزاری به مردم که مسئولان از آن بهره‌مند هستند، کمتر از توفیق شهادت نیست، اظهار کرد: شهید کاظمی همواره بر مقوله «صیانت از آبروی مردم» تاکید فراوان داشت.

وی همچنین عنوان کرد: ساده‌زیستی و توجه فراوان به رعایت بیت‌المال از جمله ویژگی‌های بارز و برجسته شهید کاظمی بود.

در پایان این دیدار صمیمی، نماز مغرب و عشاء به جماعت و با حضور رئیس قوه قضاییه، در منزل شهید کاظمی اقامه شد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->