توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد!
سرخط خبرها

قانون به‌کارگیری سلاح توسط محیط‌بان‌ها در مجلس بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۸۹۱۳
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
قانون به‌کارگیری سلاح توسط محیط‌بان‌ها در مجلس بررسی می‌شود
فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست از بررسی معضلات اجرای قانون به‌کارگیری سلاح توسط مامورین نیرو‌های مسلح در موارد ضروری برای محیط‌بانان در مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار رضا رستگار اعلام کرد: تیمی متشکل از نمایندگان سازمان حفاظت محیط زیست با حضور در کمیسیون حقوقی مجلس خواستار بررسی و اصلاح قوانین در حوزه مامورین مسلح سازمان حفاظت محیط زیست شدند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به مسائل مختلف، فرماندهی یگان سازمان حفاظت محیط زیست در تلاش است تا با بررسی پیشینه قانونی، آسیب‌شناسی و چالش‌های پیش رو، لایحه بررسی این قانون را به کمک مبادی ذیربط ارائه کند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست گفت: به نظر می‌رسد که اصلاحات پیشنهادی ضمن آنکه پاسخگو و تأمین‌کننده امنیت شهروندان باشد، از طریق تقویت شفافیت و پاسخگویی به افزایش اعتماد عمومی و تضمین حقوق شهروندی نیز کمک کند و در نهایت می‌تواند با ایجاد تعادل بین تأمین امنیت شهروندان و تعیین حدود مسئولیت مأمورین، کمک قابل توجهی به کشور در مقابله با تهدیدات پیچیده کند.

قانون «به‌کارگیری سلاح توسط مأمورین نیرو‌های مسلح در موارد ضروری»، به عنوان ابزاری حیاتی برای تعادل میان امنیت عمومی و حقوق شهروندان و تنظیم رفتار مأمورین و نیز شرایط مجاز استفاده از سلاح را در برمی‌گیرد، این قانون که در سال ۱۳۷۳ تصویب شد و به سبب گذشت زمان و بروز مسائل جدید مانند تحولات اجتماعی و تغییر ماهیت تهدیدات امنیتی و تروریستی، بازنگری، روزآمدسازی و اصلاحات ساختاری، این قانون را به ضرورتی اجتناب ناپذیر تبدیل کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->