راهنمای سلامت برای زائران پیاده اربعین این خوراکی‌ها را در تابستان مصرف نکنید کشف کارگاه تولید غیرمجاز قرص‌های متادون و ترامادول | یک نفر بازداشت شد (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) کاروان اربعین طب ایرانی راهی کربلا شد دستگیری شرور فراری معروف به »عنکبوت زرد» پس از ۶ سال تعقیب و گریز ۵۶ هزار پرونده جرایم سایبری در سال ۱۴۰۴ تشکیل شد| آمار‌های سرقت در کشور کاهشی است تمهیدات ویژه راه‌آهن برای اربعین | افزایش قطار‌ها و کاهش تأخیر‌ها ضارب دادستان رفسنجان دستگیر شد| زوایای پنهان پرونده در حال بررسی است (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت ۱۶۳ زمین‌لرزه در کشور | بوشهر و سمنان زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) آمار هولناک از خطر فرونشست زمین در محدوده ۴۶۵۰ بافت تاریخی خراسان رضوی دستگیری زنی که قصد قاچاق شیشه به اروپا داشت ! سلامت روان، مورد نیاز تمام رانندگان! دستگیری ۳ عضو کانون‌های شورشی گروهک منافقین در پاکدشت (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور معروف شرق تهران به‌اتهام قتل (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین افزایش ۱۵ درصدی شیر‌های اهدایی در بانک شیر مشهد چگونه به پوکی استخوان مبتلا نشویم؟ آیا دارو‌های گیاهی می‌توانند عوارض داشته باشند؟ خطر پنهان نوشابه‌های رژیمی برای سلامتی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم گرمای شدید در کشور؛ اهواز در آستانه ۵۰ درجه پیشرفت ۷۰ درصدی ایرلاین‌ها در بهبود وعده‌های غذایی راز سلامت روان پس‌انداز منظم و پرداخت بدهی است اعترافات تکان‌دهنده جنایتکاری که از قتل عمد ۳ نفر در مشهد پشیمان نبود! کشف مواد مخدر روان‌گردان در کله‌‌پاچه! اعترافات هولناک قاتل: دوست دوران کودکی‌ام را در دفاع از خودم کشتم فرود اضطراری هواپیمای اسپانیایی پس از برخورد با پرنده مرگ مشکوک دانشجوی ایرانی در آلمان مرگ مغزی دختر ۱۰ ساله بخاطر سرماخوردگی آیا کاهش سن دبستان به ۵ سال کار درستی است؟
سرخط خبرها

پیوند مچ دست بیمار جوان با موفقیت در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد انجام شد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۹۲۷۱
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
پیوند مچ دست بیمار جوان با موفقیت در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد انجام شد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴)
 رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شهید هاشمی‌نژاد مشهد گفت: با تلاش تیم جراحی مجرب بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد، عمل جراحی پیچیده پیوند مچ دست با موفقیت کامل انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسین ابراهیمی‌پور، افزود: این بیمار ۳۲ ساله که در پی یک سانحه در یکی از شهرستان‌ها به شدت دچار آسیب در ناحیه مچ دست شده بود، پس از طی مراحل اولیه درمان، از بیمارستان ولایت مشهد به این مرکز ارجاع داده و با تلاش‌های دکتر رضائیان، جراح ارتوپد بیمارستان، این عمل حساس با موفقیت انجام شد.

 وی به نقل از دکتر رضائیان در توضیح روند درمان تصریح کرد: بیمار دچار آسیب شدید در اغلب عناصر حیاتی مچ دست شده بود، به‌طوری که تمامی استخوان‌ها، لیگامان‌ها و بیش از ۱۴ تاندون اصلی آسیب دیده و تنها شریان رادیال، عصب مدین و سه تاندون از تخریب کامل در امان مانده بودند که با توجه به وضعیت مناسب خون‌رسانی، ابتدا استخوان‌های اسکافوئید و لونیت جااندازی و با پین تثبیت شدند، سپس تمامی تاندون‌های خم‌کننده و بازکننده انگشتان و مچ دست (۱۴ تاندون) ترمیم و در مرحله پایانی، عصب اولنار با استفاده از میکروسکوپ جراحی بازسازی شد. در انتها نیز پوست ترمیم و پانسمان و آتل‌گذاری انجام شد.

رئیس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد با اشاره به اینکه این‌گونه جراحی‌های تخصصی و فوق‌تخصصی به‌صورت روزانه در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد در حال انجام است، افزود: این مرکز با در اختیار داشتن یازده اتاق عمل فعال و بهره‌مندی از تیم‌های پزشکی و درمانی مجرب، ماهانه بیش از هزار و ۴۰۰ نوع عمل جراحی را با موفقیت به انجام می‌رساند.

 دکتر ابراهیمی‌پور در پایان از تلاش‌های تیم جراحی، متخصصین ارتوپدی، کادر اتاق عمل و کلیه عوامل درمانی در خدمت‌رسانی به بیماران تشکر و قدردانی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->