ظهوریان: به نام عدالت می‌خواهند بلندمرتبه سازی را به کل شهر مشهد حقنه کنند! شهردار مشهد: بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی پنج ماه تولید و پخش شده است آلودگی بی‌سابقه در مشهد | تنها ۷ روز هوای پاک در ۶ ماه نخست سال جاری نگاهی به شمایل و تغییرات نهر خیابان مشهد تا پایان دوره قاجار | سیمای قاجاری یک نهر سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند + فیلم ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان»
سرخط خبرها

آخرین وضعیت ذخایر سد‌های مشهد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۹۳۶۶
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
آخرین وضعیت ذخایر سد‌های مشهد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴)
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: ذخیره آب سد‌های تامین کننده آب مشهد اکنون در ناپایدارترین شرایط قرار دارد و به حجم «مرده» رسیده است. یعنی حجمی که مابین تراز کف مخزن و پایین‌ترین تخلیه کننده قابل استفاده و مانور قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین اسماعیلیان در خصوص وضعیت ذخایر سدهای مشهد، گفت: هم اینک کمتر از ۶ درصد از حجم ذخایر سد‌های مشهد شامل «دوستی، طرق، ارداک و کارده» آب دارد که این میزان معادل ۸۰ میلیون مترمکعب است.

وی اضافه کرد: بخشی از آب مورد نیاز کلانشهر‌ها باید از طریق سد‌ها تامین شود، اما متاسفانه به دلیل خشکسالی‌های پیاپی در کشور، اکثر سد‌ها در وضعیت نامناسبی قرار دارند و وضعیت سد‌های مشهد نیز ناپایدار است.

مدیر عامل شرکت آبفا مشهد خاطر نشان کرد: هم اینک ۲۵ درصد از آب مورد نیاز مشهد از طریق سد‌ها تامین می‌شود که با کاهش حجم مخازن سدها، تعدادی از آنها در نیمه دوم سال از مدار خارج خواهند شد.

وی افزود: امسال گرمای بی سابقه‌ای را تجربه کردیم و دوره گرما نیز در سال جاری طولانی‌تر است، اما در اوج مصرف روزانه میزان مصرف یک متر مکعب نسبت به پارسال کاهش داشت.

اسماعیلیان ادامه داد: حجم ذخیره سد‌ها نیز مدیریت می‌شود تا در دهه آخر صفر و اوج مصرف بتوان از ذخایر سد‌ها در تامین آب مشهد استفاده کرد.

وی تاکید کرد: در شرایط تنش هستیم و این موضوع تاکنون مدیریت شده و مشکلی نداشته‌ایم و امیدواریم با همراهی شهروندان از شرایط سخت پیش رو عبور کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->