آیت الله مکارم شیرازی: باید سنت‌های حوزوی را حفظ کرد یک نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت رسید (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) عارف وارد ترکمنستان شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) تجلیل از خانواده معظم «شهدای اقتدار» خراسان در مشهد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به کرانه باختری مخفیانه سفر کرد بازدید وزیر کشور از مرز شلمچه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) کرملین به حضور زیردریایی‌های آمریکایی در منطقه واکنش نشان داد تعداد شهدای جنگ غزه افزایش یافت (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) تاکید آیت الله علم الهدی بر رفع مشکلات زیرساختی مشهد و ساماندهی زائران خارجی ادارات و بانک‌های کدام استان‌های کشور، سه شنبه ۱۴ و چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ تعطیل است؟ نارضایتی از مدیریت بحران آب | احتمال استیضاح وزیر نیرو قوت گرفت احتمال دیدار پوتین و فرستاده ترامپ همراهی ایتالیا با اسرائیل: زمان به‌رسمیت شناختن فلسطین نیست رئیس قوه قضاییه دستور تسریع در تعیین‌‎تکلیف پرونده‌های مرتبط با برنج را صادر کرد شهردار آتن خطاب به اسرائیل: از کودک‌کش‌ها درس دموکراسی نمی‌گیریم ۲۳ فلسطینی دیگر در نوار غزه شهید شدند | جان باختن ۱۸۰ نفر بر اثر گرسنگی (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) عارف در سفر به ترکمنستان با دبیرکل سازمان ملل دیدار خواهد کرد عراقچی: جنگ ۱۲ روزه یک نقطه ماندگار در تاریخ ایران است | خبرنگاران نقش ویژه‌ای داشتند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر هیئت آژانس به ایران فنی است؛ از تاسیسات هسته‌ای بازرسی نخواهد شد وزیر کشور در بازدید از مرز مهران: زائران سفر خود را به روزهای پایانی موکول نکنند نماینده تربت حیدریه در مجلس: حذف ۴ صفر از پول ملی تورم را تشدید می‌کند کمیسیون اصل نود مجلس خواستار افزایش حمایت بیمه‌ای از رانندگان شد قدردانی رئیس هلال‌احمر فلسطین از حمایت ایران در بحران انسانی غزه گشت‌زنی دریایی متحدان آمریکا در مجاورت چین بقایی در نشست خبری: سفر مقام آژانس به ایران کمتر از ۱۰ روز آینده انجام می‌شود| مذاکرات مستقیم با آمریکا نخواهیم داشت سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به اراضی اشغالی و آرزوی تامل‌برانگیز او در کنار دیوار ندبه شهادت یک جوان فلسطینی در کرانه باختری (۱۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار آتن خطاب به اسرائیل: از کودک‌کش‌ها درس دموکراسی نمی‌گیریم

  • کد خبر: ۳۴۹۶۱۲
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
شهردار آتن خطاب به اسرائیل: از کودک‌کش‌ها درس دموکراسی نمی‌گیریم
شهردار آتن در واکنش به انتقاد سفیر اسرائیل در یونان، با لحنی تند از سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینی‌ها انتقاد کرد و گفت کسانی که غیرنظامیان را می‌کشند، صلاحیت سخن گفتن درباره دموکراسی را ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «هریس دوکاس» شهردار آتن، یکشنبه با انتشار پیامی در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس، از سخنان «نوعام کاتس» سفیر اسرائیل در یونان به‌شدت انتقاد کرد.

سفیر اسرائیل پیشتر در گفت‌و‌گو با روزنامه «کاثیمیرینی» مدعی شده بود که شهرداری آتن در پاکسازی دیوارنویسی‌هایی که به گفته او «ضدیهودی» و «آزاردهنده برای گردشگران اسرائیلی» هستند، کم‌کاری کرده است.

دوکاس شهردار آتن در واکنش به این اظهارات نوشت: «شهرداری آتن هرگونه خشونت و تبعیض را در همه اشکال آن رد می‌کند. ما از کسانی که غیرنظامیان را می‌کشند، درس دموکراسی نمی‌پذیریم.»

او همچنین تأکید کرد که بیشتر دیوارنوشته‌هایی که سفیر رژیم صهیونیستی به آنها اشاره کرده، پیش از این پاک شده‌اند و تمرکز بر چنین مسائل حاشیه‌ای در حالی که فاجعه‌ای انسانی در غزه جریان دارد، مایه تأسف و انزجار است.

یونان از آغاز حمله اسرائیل به غزه شاهد موجی از اعتراضات مردمی و تظاهرات حامیان فلسطین بوده است. فعالان چپ‌گرا و گروه‌های حامی حقوق بشر بار‌ها در آتن و سایر شهر‌ها علیه حملات نظامی اسرائیل تظاهرات برگزار کرده‌اند. در برخی از جزایر یونان نیز ورود گردشگران اسرائیلی با اعتراضاتی همراه بوده است.

شهردار آتن اعلام کرده است که تعداد اسرائیلی‌های دریافت‌کننده «ویزای طلایی» یونان (که در ازای سرمایه‌گذاری اعطا می‌شود) در یک سال گذشته بیش از ۹۰ درصد افزایش یافته و حضور گردشگران اسرائیلی نیز همزمان با جنگ غزه رشد چشمگیری در این کشور داشته است.

روابط دولت یونان با اسرائیل در سال‌های اخیر به‌ویژه در حوزه انرژی و امنیت گسترش یافته، اما دولت آتن اکنون تحت فشار افکار عمومی و نیز تحولات بین‌المللی از جمله اعلام قریب‌الوقوع برخی کشور‌های غربی برای به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین، در وضعیت دیپلماتیک حساسی قرار گرفته است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->