جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته دوم (۴ شهریور ۱۴۰۴) | نتایج مدعیان به نفع پرسپولیس هاشمیان مدیون کارتال اتفاق عجیب در رختکن پرسپولیس در اصفهان صحرایی در اصفهان دنی آلوز شد اوریه شاکی از وضعیتش در هتل ویدئو| خلاصه بازی استقلال و ذوب آهن در لیگ برتر(۴ شهریور ۱۴۰۴) نتیجه بازی استقلال و ذوب آهن در لیگ برتر(۴ شهریور ۱۴۰۴) + ویدئو گل‌ها| کامبک آبی ها سهیل صحرایی راهی امارات شد پخش زنده بازی مس رفسنجان و تراکتور (۴ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و ذوب‌آهن (۴ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه بازی‌های لیگ برتر فوتبال اعلام شد بیفوما: به مسیر ما اعتماد کنید + عکس شکایت فروزان از مس کاپیتان رئال مادرید در بایرلورکوزن افتضاح کاریله در برزیل کاستروپ، اولین دورگه تیم ملی فوتبال کره جنوبی تجمع دوباره هواداران پرسپولیس مقابل بانک شهر غیبت سامان فلاح مقابل ذوب آهن پیام مهم برای قهرمانی | پرسپولیس «نیازمند» این گلر بود لینکلن هنریکه گزینه مدنظر استقلال کیست؟ + رزومه و تیم‌های سابق
سرخط خبرها

باشگاه استقلال با بوژوویچ صلح کرد

  • کد خبر: ۳۴۹۸۶۷
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
باشگاه استقلال با بوژوویچ صلح کرد
دعوای حقوقی باشگاه استقلال با بوژوویچ، سرمربی سابق این تیم، در کمترین زمان ممکن حل‌وفصل شد و دوطرف صلح کردند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، میودراگ بوژوویچ با وجود اندک زمانی که به عنوان سرمربی در باشگاه استقلال به فعالیت پرداخت، اما بعد از جدایی شکایتی را علیه باشگاه استقلال مطرح کرد. این مربی در زمان حضور خود در باشگاه استقلال بر سر دریافت مبلغی توافق کرده بود؛ اما باشگاه استقلال نتوانست با وی تسویه‌حساب کند تا کار به شکایت کشید.

قرارداد بوژوویچ با باشگاه استقلال در ازای نزدیک به دو ماه فعالیت، ۱۸۰ هزار یورو بود؛ اما درنهایت این مربی کروات با بخشیدن ۱۰ درصد از کل قراردادش به باشگاه استقلال درنهایت توانست باقی‌مانده قراردادش را دریافت کند و این پرونده بسته شود.

بوژوویچ در حالی قبل از حضور مجتبی جباری به عنوان سرمربی استقلال از این باشگاه جدا شد که در طول زمان حضورش در استقلال در قامت سرمربی حتی یک برد هم به دست نیاورد که این وضعیت در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود و باشگاه استقلال در طول تاریخ حیاتش هیچ‌گاه چنین‌وضعیتی را با یک مربی تجربه نکرده بود و در بدترین حالت نیز برد‌هایی را صاحب می‌شد، اما بوژوویچ هرگز نتوانست ارتباط مطلوبی با دیگربازیکنان برقرار کند و درنهایت بدون هیچ دستاوردی، باشگاه استقلال را ترک کرد. البته بوژوویچ به لحاظ شخصیتی بسیار قابل احترام بود، اما به‌هرحال در استقلال به موفقیتی نرسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->