رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد

  • کد خبر: ۳۵۰۰۳۳
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد
مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد از تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای قطار شهری مشهد خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، کیانوش کیامرز، مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد با اشاره به نیاز بلندمدت شبکه ریلی مشهد، اظهار کرد: برای تأمین زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهری در دهه آینده، متروی مشهد به دو مجموعه اصلی از واگن‌ها نیاز دارد که شامل تامین ۶۰ واگن باقی‌مانده برای تکمیل ناوگان خط یک و دیگری، ۲۱۰ واگن برای بهره‌برداری کامل از خط سه است.

او افزود: تأمین واگن‌های مورد نیاز خط سه از طریق استفاده از قرارداد موجود بین دولت جمهوری اسلامی ایران و کشور چین برای واگن‌های متروی تهران در حال پیگیری است؛ چرا که مدل واگن‌ها در مشهد و تهران یکسان است و این امکان وجود دارد که بخشی از آن قرارداد به مشهد اختصاص یابد.

کیامرز ادامه داد: همچنین شهرداری مشهد با شرکت مپنا قراردادی بسته تا ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو خریداری شود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->