ساعت برگزاری آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم در تابستان تغییر کرد با این ۵ اشتباه چای را تبدیل به سم می‌کنید این درد‌های ستون فقرات را جدی بگیرید توصیه‌های تغذیه‌ای برای حفظ اشتهای کودکان در فصل گرما تصادف مرگبار در بزرگراه شهید شوشتری مشهد با ۴ کشته و یک مصدوم (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) کاهش ۱۸ درصدی سرقت‌ها در خراسان رضوی از ابتدای ۱۴۰۴ فرار از خانه؛ اشتباهی که آینده دختران نوجوان را می‌سوزاند هشدار برای تابش پرتو فرابنفش در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری هزار میلیارد اموال نامشروع مدیران اختلاس‌گر در استان گلستان توقیف شد خراسان رضوی با ۱۵ زلزله، در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) قتل نوجوان۱۶ ساله در زورگیری خونین | زورگیران بخاطر یک گوشی او را کشتند سارقانی با نشان جعلی پلیس در مشهد به دام افتادند + فیلم کاهش تصادفات جاده‌ای در ایام اربعین ۱۴۰۴ کاخ گلستان تهران تعطیل شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) واریز ماهانه ۳۶ میلیارد تومان توسط حامیان ایتام به حساب فرزندان در خراسان رضوی | تلاش می‌کنیم امسال دانش‌آموزی به خاطر فقر مادی، بازمانده از تحصیل نباشد + فیلم ۶ نوع بیماری که زائران اربعین باید مراقب باشند به آن‌ها مبتلا نشوند رانش زمین در شمال پاکستان ۱۲ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) وزیر دادگستری: هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد نکات مهم درباره کمک به کسی که دچار ایست قلبی شده است روزنامه «اعتماد» و «تیتر کوتاه» تبرئه شدند هشدار پلیس فتا: پیامک مشکل قضایی خروج از کشور؛ ترفند شیادان مجازی است پیشرفت های چشمگیر کشور در درمان ناباروری فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز صادر نشده است (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) استرداد متهم به کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به کشور (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌امنای ستاد دیه کشور: تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد | کاهش تعداد زندانیان بدهکار دیه به ۱۰۰ نفر تصادف و واژگونی خودرو در خراسان رضوی ۱۷ نفر را روانه بیمارستان کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سوخت قاچاق سال در جاسک هرمزگان توقیف شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | احتمال رگبار باران در نیمه شمالی استان آیا نوشیدن آب پوست را آبرسانی می‌کند؟
سرخط خبرها

عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۰۹۳۱
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)
یکصد و سی و یکمین عمل پیوند قلب بر روی یک بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این عمل بر روی یک آقای ۳۱ ساله ساکن مشهد، مبتلا به نارسایی قلبی با موفقیت انجام شد و قلب این بیمار از اهدا کننده نوجوان ۱۷ ساله به این بیمار پیوند شد و حیات دوباره‌ای به او بخشید.

دکتر محمد عباسی حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام و خاطر نشان کرد: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه، آی سی یو قلب باز دوران نقاهت را طی می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پیوند قلب یک کار تیمی است و گروه‌های متعددی در آن دخیل هستند، خاطر نشان کرد؛ استمرار کار گروهی نشان دهنده سازمان دهی مناسب در این گونه اعمال جراحی است و چه بسا که گروه‌های مختلفی برای انجام چنین عمل‌هایی اقدام می‌کنند که به علت نداشتن زیر ساخت‌های مناسب و هماهنگی کار تیمی خیلی سریع متوقف می‌شوند.

دکتر عباسی تصریح کرد: خوشبختانه تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مشارکت همکاران جوان دانشمند، متعهد، علاقمند و دلسوز به بیمار تشکیل شده است که هر چه از شروع فعالیت تیم می‌گذرد هماهنگی آن بارزتر و نتایج آن نیز بسیار مطلوب‌تر می‌شود.

دکتر رضا باقری؛ رییس تیم پیوند قلب و ریه، دکتر محمد عباسی؛ رییس تیم پیوند قلب و جراح قلب، دکتر ناهید زیرک؛ متخصص بیهوشی، دکتر بنیامین فضلی فوق تخصص مراقبت‌های ویژه، دکتر سارا امینی، دکتر زهره محمودی و دکتر پروانه کفشبانی فوق تخصص قلب و نارسایی قلب، دکتر امیر هوشنگ محمد پور، فارماکولوژیست، دکتر سید حمید رضا حسینی خواه، جراح قلب از اعضای تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.

جراح تیم پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از همکاری صمیمانه و دلسوزانه تیم پرستاری پیوند قلب و ریه اتاق عمل‌ای سی یو قلب باز و بخش جراحی قلب قدردانی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->