قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

کشف ۱۶۷ فقره پرونده و دستگیری ۴۷۶ متهم در ضربه سنگین پلیس آگاهی به باند‌های هرمی و شبکه‌های غیرمجاز

  • کد خبر: ۳۵۱۴۸۲
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
کشف ۱۶۷ فقره پرونده و دستگیری ۴۷۶ متهم در ضربه سنگین پلیس آگاهی به باند‌های هرمی و شبکه‌های غیرمجاز
سرپرست معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: این پلیس طی چهار ماه امسال با کشف ۱۶۷ پرونده و دستگیری ۴۷۶ متهم، ضربه سنگینی به شبکه‌های هرمی وارد و بیش از ۸۷۱ شاکی را حمایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ سید حسن موسوی در توضیح بیشتر اظهار کرد: امروزه افرادی با هویتی نامعلوم و اسامی مستعار تحت عنوان شرکت‌های سرمایه گذاری و هرمی و با تبلیغات فریبنده در فضای مجازی عرصه نوینی را برای مبادلات تجاری ایجاد کرده و با وعده سود‌های نجومی و تضمینی، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان علی الخصوص افراد ناآگاه و متقاضیان اشتغال می‌کنند.

وی افزود: این افراد فرصت طلب پس از جلب اعتماد قربانیان، اقدام به تخلیه حساب‌های بانکی آنان از طریق خرید ارز، سکه، طلا و سایر روش‌های غیر قانونی کرده و حتی تلفن همراه آنان را ضبط می‌کنند و سپس افراد را در مکان‌های غیراستاندارد و با حداقل امکانات نگهداری کرده و تحت آموزش‌های به ظاهر اقتصادی، اما در حقیقت عملیات روانی و القای افکار فربیکارانه قرار می‌دهند.

به گفته سرپرست معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا، در بسیاری از موارد قربانیان به دلیل شستشوی ذهنی حاضر به برقراری تماس با خانواده خود نبودند که این امر موجب بروز مشکلات جدی روحی، عاطفی و مالی برای خانواده‌ها می‌شد.

وی ادامه داد: کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری طی چهار ماه اول امسال ۱۶۷ پرونده با ۸۷۱ شاکی در زمینه فعالیت شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای غیر مجاز و شبکه‌های هرمی در سراسر کشور تشکیل داده است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت‌های فنی و عملیاتی پلیس آگاهی موفق به دستگیری ۳۷۶ نفر از عوامل این شبکه‌ها و پلمب ۲۵ دفتر و محل فعالیت آنان شدند.

وی خاطرنشان کرد: شایع‌ترین شیوه مجرمانه این افراد شیاد انتقال جوانان به شهر‌های بزرگی همچون تهران، کرج و ... و نگهداری آنها در اماکن خاص با هدف اخاذی و بهره برداری مالی بوده است.

سرهنگ موسوی با هشدار به عموم مردم اعلام کرد: شرکت‌های هرمی فعالیت خود را در ظاهر قانونی جلوه می‌دهند؛ اما ساختار آن‌ها بر پایه جذب افراد جدید و کلاهبرداری بنا شده است؛ بنابراین هر فعالیتی که سود آن منوط به جذب عضو تازه باشد یک زنگ خطر جدی محسوب می‌شود.

براساس گزارش سایت پلیس، وی در پایان از شهروندان خواست با مراجعه به سایت ایران هشدار (www.iranhoshdar.ir) اطلاعات کامل و علمی درباره ماهیت شرکت‌های هرمی دریافت کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را سریعا به پلیس اطلاع دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->