مجلس برنامه هفتم پیشرفت را در نوبت عصر بررسی می‌کند واکنش ویتکاف به پاسخ حماس درخصوص طرح ترامپ درباره غزه کره شمالی: تقویت بیشتر روابط با چین موضع تزلزل‌ناپذیر پیونگ‌یانگ است کره‌شمالی: رژیم صهیونیستی فوراً جنایات علیه بشریت را متوقف کند و از نوار غزه بیرون برود عراقچی در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان: اسنپ‌بک مشکل را حل نخواهد کرد و پیچیدگی‌ها را افزایش می‌دهد نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی
سرخط خبرها

پزشکیان: با شعاردادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد

  • کد خبر: ۳۵۲۴۲۹
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵
پزشکیان: با شعاردادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد
رئیس‌جمهور کشورمان با بیان این مطلب که اصلاح جامعه با تغییر رفتار صورت می‌گیرد، تصریح کرد: وقتی می‌بینیم روش‌های قدیمی کاربرد ندارد، باید از روش‌های جدید استفاده کنیم. با شعاردادن نمی‌شود مملکت را درست کرد، با ادعاکردن نمی‌شود جامعه را اصلاح کرد، با زور نمی‌شود تغییر رفتار ایجاد کرد. برای حل مشکلات، باید وارد میدان شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان، در افتتاحیه سی‌وهشتمین اجلاس سراسری رؤسای ادارات آموزش و پرورش کشور که صبح امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) به صورت سراسری در تمام کشور برگزار شد، اظهار کرد: توجه به چالش‌های موجود در نظام آموزش و پرورش کشور و ضرورت تغییرات اساسی در این حوزه باید موردتوجه معلمان و مدیران باشد و با شعار، نمی‌توان مسائل را حل کرد.

پزشکیان با اشاره به نقش معلمان و مدیران در ایجاد تغییرات مثبت و باور‌های عمیق دانش‌آموزان، بر اهمیت تلاش برای بهبود کیفیت آموزش تأکید کرد و افزود: ما باید به خودمان و جامعه باور داشته باشیم که می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. اگر در نظام آموزشی ما کیفیت مناسب و رفتار‌های مطلوب وجود نداشته باشد، چطور می‌توانیم انتظار پیشرفت داشته باشیم؟

وی ادامه داد: ما باید عشق و محبت را در دل بچه‌ها نهادینه کنیم تا آن‌ها برای حل مشکلات جامعه خود تلاش کنند. رفتار معلمان و مدیران در این زمینه بسیار مؤثر است.

پزشکیان بر این نکته تأکید کرد که تغییرات باید از خود ما شروع شود و گفت: اگر می‌خواهیم نسل آینده بهتری تربیت کنیم، باید خودمان الگوی مناسبی برای آن‌ها باشیم. ما باید به بچه‌ها یاد بدهیم که سختی‌ها را تحمل کرده و برای رسیدن به هدف‌هایشان تلاش کنند.

وی با تأکید بر اینکه باید به توانایی‌های خود باور داشته باشیم، افزود: ما زمانی می‌توانیم مسائل را حل کنیم که باور به حل آن داشته باشیم و در نهایت بتوانیم عدالت در کیفیت آموزشی و پرورشی را برقرار کنیم. هیچ‌جایی مهم‌تر از پیش‌دبستانی و دبستان و مدرسه وجود ندارد که آینده کشور را بسازد. معلم و مدیر باید در ارتباط با دانش‌آموز به‌گونه‌ای رفتار کنند که بهترین رفتار و عملکرد در ذهن او ساخته شود. وقتی معلم رفتار مناسب و مهربانانه‌ای داشته باشد، دانش‌آموز بهتر و راحت‌تر از او می‌آموزد و حرفش را می‌پذیرد.

پزشکیان با بیان این مطلب که اصلاح جامعه با تغییر رفتار صورت می‌گیرد، تصریح کرد: وقتی می‌بینیم روش‌های قدیمی کاربرد ندارد، باید از روش‌های جدید استفاده کنیم. با شعاردادن نمی‌شود مملکت را درست کرد، با ادعاکردن نمی‌شود جامعه را اصلاح کرد، با زور نمی‌شود تغییر رفتار ایجاد کرد. برای حل مشکلات، باید وارد میدان شد.

وی افزود: ۴۷ سال است در حوزه مدرسه‌سازی اقدامات انجام شده و به نتیجه مطلوب نرسیده است و قابل‌قبول نیست و یک بی‌عدالتی محض بر جامعه حاکم است. این نشان می‌دهد باید روش‌ها را تغییر دهیم. ما مدارسی داریم که آن‌هایی که پول دارند، حاضر نیستند بچه‌هایشان را بفرستند آنجا؛ چرا ما نتوانیم مدرسه‌ای درست کنیم که آن‌ها حسرت ما را بخورند که بیایند پای خود را در مدرسه ما بگذارند؟ چرا من نتوانم این کار را بکنم؟

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: ما باید دانش‌آموزانی به جامعه تحویل دهیم که بهترین باشند به این معنا که در اخلاق و رفتار سرآمد شوند و برای خانواده، کشور و خاک وطن ارزش قائل شوند و برای سرافرازی آن تلاش کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->