طرح راهبردی «تأسیس مجلس قرآنی جهان اسلام» کلید خورد ویژه برنامه‌های ملی و بین المللی روز جهانی مسجد دلم کبوتر حرم است به قرآن مهربان بود ضرورت تشکر از مردم در حدیث امام رضا (ع) اینجا ایران امام‌رضاست | گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین صاحبقرانی به مناسبت سالروز شهادت امام رضا(ع) تأکید تولیت آستان قدس رضوی برضرورت اقدام فوری برای تأمین پارکینگ و توسعه خدمات حمل‌ونقل زائران مشهد هزینه سفر به عتبات تا پایان تابستان ثابت است مشهد صحنه‌ای از تجلی فرهنگ میزبانی در جامعه شیعی در دهه پایانی ماه صفر میزبانی از زائر، عیار ماندگار برای مشهدالرضا (ع) میز کتاب رضوی، مهمانی «به‌نشر» برای ۷ میلیون زائر در دهه پایانی ماه صفر هیچ نگرانی برای اسکان زائران پیاده امام رضا (ع) وجود ندارد | ۳۸۵ ایستگاه صلواتی و حمام‌های سیار آماده خدمت‌رسانی به زائران پیاده پیکر ۴ تن از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران پیدا شد حکایت ما مدینه نرفته‌ها بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار زائر به مشهد مشرف شدند ۱۱۴ میلیون پرس غذا توسط موکب‌های ایرانی در اربعین ۱۴۰۴ توزیع شد قرارگاه ملی مسجد در سطح کشور تشکیل شد سیره پیامبر (ص)؛ الگوی ارتباط مؤثر اندوه حسین (ع) متصل به اندوه رضا (ع) است
سرخط خبرها

استقرار ۱۵۰ موکب مردمی در ۵ محور اصلی اطراف حرم امام‌رضا(ع) طی دهه آخر صفر ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۵۲۴۳۰
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
استقرار ۱۵۰ موکب مردمی در ۵ محور اصلی اطراف حرم امام‌رضا(ع) طی دهه آخر صفر ۱۴۰۴
معاون خدمات زائرین حرم مطهر رضوی از آمادگی کامل واحد‌های اجرایی برای ارائه خدمات به زائران در دهه پایانی ماه صفر خبر داد و گفت: بیش از ۱۵۰ موکب مردمی در مسیر‌های منتهی به حرم مستقر می‌شوند.

محمد شبان در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز گفت: برنامه‌ریزی برای خدمات‌رسانی به زائران در ایام پایانی ماه صفر از دو ماه قبل آغاز شده و همه واحد‌ها در حالت آماده‌باش هستند.

به گفته او، در این ایام، بیش از ۱۵۰ موکب مردمی در پنج مسیر اصلی حرم شامل خیابان آیت‌الله واعظ طبسی، ره‌باغ حضرت زهرا(س)، ره‌باغ رضوان، راسته‌بازار بین باب‌الجواد(ع) و باب‌الرضا(ع)، باب‌الهادی(ع) و باب‌الکاظم(ع) مستقر خواهند شد و خدمات فرهنگی، رفاهی، پذیرایی و بهداشتی به زائران ارائه می‌کنند.

شبان افزود: خدمات بهداشت و تنظیف شامل تأمین اقلام مصرفی مانند لیوان یک‌بارمصرف، مهر نماز، مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده و همچنین اجرای عملیات گسترده تنظیف و ضدعفونی صحن‌ها، رواق‌ها و محیط پیرامونی حرم است. او گفت این خدمات به صورت سه‌شیفته و با کمک نیرو‌های مردمی انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: در همکاری با مرکز بهداشت ثامن، بازدید‌های بهداشتی مستمر از محل‌های توزیع مواد غذایی، مراکز اسکان موقت و صحن‌ها انجام خواهد شد.

شبان همچنین گفت: عطرآگین‌سازی صحن‌ها و فضا‌های زیارتی، تأمین سیستم‌های سرمایشی در نقاط پرجمعیت حرم و به‌کارگیری تجهیزات برودتی در دستورکار قرار دارد.

افزایش ظرفیت امانات

وی درباره خدمات امانات گفت: ظرفیت قفسه‌های امانات افزایش یافته و دفاتر تحویل وسایل و افراد پیداشده توسعه یافته‌اند. گشت‌های میدانی برای جمع‌آوری وسایل جامانده و ارتباط با زائران از طریق پیام‌رسان‌های داخلی نیز تقویت شده است.

به گفته معاون خدمات زائرین، در حوزه امداد، صندلی چرخ‌دار، امداد‌های اولیه و همکاری با هلال‌احمر برای انتقال سالمندان پیش‌بینی شده و دفاتر ویلچر در ورودی‌های حرم تجهیز شده‌اند.

اسکان زائران در پارکینگ‌های حرم

شبان اضافه کرد: پارکینگ‌های یک و سه، ساختمان اداری چهارراه شهدا و ۲۷ مدرسه در سطح شهر برای استراحت موقت زائران پیاده تجهیز شده است و از زائران خواسته می‌شود از پارکینگ‌های عمومی در نقاط دیگر استفاده کنند.

وی از همکاری شهرداری مشهد و نیرو‌های مردمی قدردانی کرد و گفت: هدف آستان قدس رضوی، ارائه خدمات در شأن زائران حضرت رضا(ع) است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->