آغاز طرح «هم‌محله امام رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در دهه پایانی صفر در مشهد حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وقتی میراث آینده شهر در خطر است   مدارس از نیمه شهریور ۱۴۰۴ بازگشایی می‌شود؟ واکنش پلیس مازندران به فیلم تیراندازی در چالوس + فیلم (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) لزوم درج نرخ ترک تحصیل در کارنامه عملکرد استان‌ها برای ارزیابی کیفی آموزش منطقه‌ای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ با ورود فناوری به روش‌های تدریس همراه خواهد بود قرارگیری ۶۱۴ مرکز فنی و حرفه‌ای رایگان در اختیار آموزش و پرورش بازدید و نظارت پیاپی مسئولان آموزش و پرورش از فرآیند ثبت‌نام مدارس عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است خبر خوش برای بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود پذیرایی از زائران رضوی، زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت و سلامت | زائران دهه آخر صفر مراقب گرمازدگی باشند اگر کبد چرب دارید، این چاشنی چربی‌سوز را مصرف کنید سطح ذخایر آبی سد فریمان به پایین‌ترین حد ممکن رسید محموله ۴ میلیارد تومانی قهوه قاچاق در راه مشهد زمین‌گیر شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی‌ مهیب در جنگل‌های جنوب اروپا با چندین کشته و هزاران آواره + ویدئو ۲۰ کشته و ۱۳۴ زخمی در حادثه انفجار و حریق کارخانه‌ای در روسیه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان بارندگی‌های موسمی در پاکستان به ۶۵۷ تن افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) بارندگی سیل‌آسا پایتخت تجاریِ هند را مختل کرد| صدور هشدار قرمز برای بمبئی و مناطق اطراف آن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین دریاچه بزرگ جهان کاملا خشک شد هشدار محیط زیست درمورد سوزاندن لاستیک‌های فرسوده استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک نتایج آزمون دانشگاه فرهنگیان اعلام شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۲دختر جوان در جنوب تهران | یک متهم دستگیر شد جان باختن ۲ آتش‌نشان در حریق محله «اوساکا»‌ی ژاپن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خروج موفقیت‌ آمیز سوزن از قلب کودک خردسال در بیمارستان قائم (عج) مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۲۵۰۰
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
خروج موفقیت‌ آمیز سوزن از قلب کودک خردسال در بیمارستان قائم (عج) مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سوزنی که در بطن راست قلب کودک یک‌سال‌ و نیمه اهل چابهار فرو رفته بود، با تلاش تیم پزشکی به سرپرستی دکتر رضا باقری، فوق تخصص جراحی توراکس و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در عملی موفقیت‌آمیز در بیمارستان قائم (عج) خارج شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این کودک پیش‌تر در چند بیمارستان تحت درمان قرار گرفته بود، اما هیچ‌یک موفقیت‌آمیز نبود تا اینکه پس از ارجاع به بیمارستان قائم (عج)، با انجام بررسی‌های دقیق فلوروسکوپی مشخص شد سوزن در بطن راست قلب قرار دارد. در نهایت، طی یک عمل جراحی بدون نیاز به استفاده از پمپ قلبی-ریوی، سوزن از قلب وی خارج شد.

دکتر رضا باقری اظهار داشت:این کودک ابتدا در چابهار تحت درمان قرار گرفت، اما اقدامات انجام‌شده نتیجه‌بخش نبود و خانواده او تصمیم گرفتند وی را به مشهد منتقل کنند. پس از چند عمل ناموفق در دیگر مراکز درمانی، بیمار به بیمارستان قائم (عج) ارجاع شد. با بررسی‌های تخصصی، محل دقیق سوزن شناسایی شد و خوشبختانه با همکاری تیم جراحی و بیهوشی، توانستیم سوزن را با موفقیت از قلب خارج کنیم.

به گفته وی، این کودک چند روز پس از عمل در بخش ICU اطفال بستری بود و سپس به بخش جراحی چهار منتقل شد.

بلوری، سرپرستار بخش جراحی چهار بیمارستان قائم (عج) نیز درباره وضعیت این کودک گفت: بیمار خردسال پس از عمل در ابتدا بسیار مضطرب بود و حتی اجازه نزدیک شدن کسی را به خود نمی‌داد، اما به مرور با سایر کودکان ارتباط برقرار و از نظر جسمی و روحی شرایط پایداری پیدا کرد.

او با قدردانی از دکتر رضا باقری و تیم درمانی بیمارستان قائم (عج)، تأکید کرد: تلاش همکاران موجب شد این کودک دوباره سلامتی و آرامش خود را بازیابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->