اجرای مکمل‌یاری با «روی» در مدارس ۲ استان محروم قند و شیرینی‌جات باعث وزن‌گیری سالم جنین نمی‌شوند اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز منتشر شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) تلاش آتش‌نشانان برای اطفای آتش در ارتفاعات کوه بمو شیراز ادامه دارد (۱۱ مهر ۱۴۰۴) زلزله‌ای نسبتا شدید جبالبارز کرمان را لرزاند (۱۱ مهر ۱۴۰۴) نزاع مرگبار اتباع خارجی در مشهد با قتل نوجوان ۱۴ ساله به پایان رسید نوشیدن روزانه آب از بطری‌های پلاستیکی؛ معضلی پنهان برای سلامت دانشجوی جان‌باخته در انفجار آزمایشگاه دانشگاه تهران، اهل سبزوار خراسان رضوی بود افزایش تعداد جان‌باختگان سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه پیشگیری از سرطان پستان با خودمراقبتی و غربالگری سقوط بالگرد در اشترانکوه لرستان | جان‌باختن یک نفر و مصدومیت ۸ امدادگر هلال احمر (۱۱ مهر ۱۴۰۴) آسیب به ۳۰ بنای تاریخی اردستان در پی زلزله محققان درباره گسل مسبب زلزله زواره با بزرگی ۵.۳ توضیحاتی دادند (۱۱ مهر ۱۴۰۴) سقوط اتوبوس به دره در جاده دماوند| ۲۰ مسافر مصدوم شدند (۱۱ مهر ۱۴۰۴) ۱۲ تیم ارزیاب به محل زلزله زواره اردستان اعزام شدند زلزله نسبتا شدید زواره اصفهان را لرزاند + جزئیات | لرزش در تهران، قم و یزد هم احساس شد(۱۱ مهر ۱۴۰۴) حمله سگ‌های ولگرد به کودک ۴ ساله در شوش خوزستان اقدام کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان | یک شهروند شهید شد + فیلم (۱۰ مهر ۱۴۰۴) هویت دانشجوی جانباخته حادثه اخیر دانشگاه تهران اعلام شد + عکس زلزله کرج را لرزاند + جزئیات (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انفجار در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انحراف یک دستگاه مینی‌بوس در آبادان، ۲۴ مصدوم بر جای گذاشت با خوردن این سبزیجات، وزنتان را به طور سالم کاهش دهید نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: ما پول‌های کشور را صرف ناکارآمدی خودمان می‌کنیم احتمال تلف شدن فک‌های خزری به علت ویروس | به لاشه‌ها دست نزنید مراقبت ساده می‌تواند از کم‌شنوایی کودکان پیشگیری کند خوراکی‌های سالمی که باعث سنگ کلیه می‌شوند! باند کلاهبرداری خودرو با ۲۰ شاکی منهدم شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کلاهبرداری ۵۰۰ میلیارد ریالی با وعده فروش ماشین کمبود ۳ هزار و ۲۰۰ محیط‌بان در کشور
سرخط خبرها

موزه «زنان در دفاع مقدس» تا پایان سال در تهران رونمایی می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۳۰۵۰
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
موزه «زنان در دفاع مقدس» تا پایان سال در تهران رونمایی می‌شود
مدیر عامل باغ موزه دفاع موزه و انقلاب اسلامی گفت: موزه زنان در دفاع مقدس که برای اولین بار در دنیا ساخته شده است و موزه نقش تهران در دوران دفاع مقدس تا پایان امسال رونمایی می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار مهدی امیریان روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) در نشست بزرگداشت روز خبرنگار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ ۱۲ روزه به خصوص فرشته باقری که در حوزه ایثار و شهادت در خبرگزاری دفاع مقدس فعالیت می‌کرد و ۱۵ خبرنگار دیگر که به شهادت رسیدند، اظهار داشت: در موزه‌ها از زیرساخت‌هایی که وجود دارد برای بهتر منتقل کردن مفاهیم استفاده می‌کنیم. نقش تهران در دفاع مقدس و در حوزه اقشار، حضور زنان در جنگ تحمیلی مغفول مانده بود به همین دلیل تصیم گرفتیم این دو موزه را ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه از سال گذشته اقدامات زیرساختی برای ساخت موزه زنان در دفاع مقدس آغاز شد، افزود: علاوه بر گسترش موزه‌ها در تالار‌ها سعی می‌کنیم از محوطه و فضای بیرون باغ موزه هم با تولید محتوای مناسب به مردم خدمت ارائه دهیم و معارف را به خوبی منتقل کنیم.

مدیرعامل باغ موزه دفاع موزه و انقلاب اسلامی گفت: غیر از برگزاری رویداد‌ها الویت ما رویداد محوری است؛ مثل برنامه شب خاطره که به آن اهتمام ویژه داریم و در این راستا و شناساندن باغ موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی به مردم و ملت ایران به کمک خبرنگاران و اصحاب رسانه نیاز داریم.

سردار امیریان تاکید کرد: شاید قبل از جنگ ۱۲ روزه به سختی می‌توانستیم مفاهیم را به مردم منتقل کنیم، اما اکنون که مردم جنگ را از نزدیک لمس کردند می‌توانیم مفاهیم را راحت‌تر منتقل کنیم. من متولد سال ۱۳۵۸ هستم و جنگ را ندیدم، اما مسیر زندگی من با مطالعه کتاب و رسانه‌ها و رفتن به اردو‌های راهیان نور تغییر کرد. باید اتفاقات جنگ ۱۲ روزه را برای آیندگان ثبت کنیم. ما برای تاریخ کار می‌کنیم و نتیجه آن را نسل آینده می‌بینند.

وی تصریح کرد: پیروزی در رسانه زودتر به گوش می‌رسد و پیروزی در میدان به تاریخ نمی‌پیوندد، مگر اینکه رسانه کمک کند. حفظ و نشر مقاومت و دفاع مقدس وظیفه ماست در این راستا علاوه بر تالار‌هایی که وجود دارد و موزه مقاومت که به همت شهید سلیمانی ایجاد شد در حال برنامه ریزی برای تهیه بسته‌های جذاب فرهنگی برای بازدید کنندگان هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->