توافق رئال و مارسی بخاطر سبایوس پایان کار جلوه در کره + عکس بازی بارسا در زمین تمرینی! قلعه‌نویی: هر بازیکنی به افکار تاکتیکی تیم ملی بخورد، دعوت می‌شود خبرخوش برای استقلالی‌ها | محرومیت ساپینتو تعلیق شد سمیعی به مدیریت پرسپولیس نزدیک شد وزیر ورزش: کارت بازی سرژ اوریه هفته آینده صادر می‌شود (۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ممانعت از ورود ساپینتو به جایگاه گزارشگر بازی استقلال و ذوب‌آهن خداحافظی مدافع میلان و تیم ملی ایتالیا از فوتبال قلعه‌نویی کدام بازیکنان را برای اولین بار به تیم ملی دعوت کرد؟ (۵ شهریور ۱۴۰۴) پایان کار امیری و پرسپولیس؟ عنایتی: تنها هدف ما بازگشت ساپیا به لیگ برتر است لیورپول خطرناک‌ترین تیم لیگ جزیره! + عکس توپ فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا (۲۵-۲۰۲۴) رونمایی شد + عکس ویدئو | برترین گل‌های هفته دوم لیگ برتر انگلیس (فصل ۲۵-۲۰۲۴) وستهم مشتری جدید دروازه‌بان منچستریونایتد انتقاد پیشکسوت پرسپولیس از تاکتیک سرخ‌پوشان در فصل جدید نخستین جلسه دادگاه دوومیدانی‌کاران خاطی برگزار شد | رأی نهایی آذر ماه اعلام می‌شود
سرخط خبرها

عنایتی: تنها هدف ما بازگشت ساپیا به لیگ برتر است

  • کد خبر: ۳۵۴۶۰۴
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
عنایتی: تنها هدف ما بازگشت ساپیا به لیگ برتر است
سرمربی مشهدی تیم فوتبال ساپیا از تنها هدف تیمش برای بازگشت به لیگ برتر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا عنایتی سرمربی تیم فوتبال سایپا درباره اهداف این تیم در فصل پیش‌رو اظهار داشت: امیدوارم امسال با یک همدلی خوب بتوانیم اهداف باشگاه سایپا را تحقق ببخشیم. به اعتقاد من، همدلی و حمایت در کنار یک تیم می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در موفقیت داشته باشد. جای خالی سایپا در لیگ برتر سال‌هاست احساس می‌شود و امیدوارم در پایان فصل جاری بتوانیم نام بزرگ این باشگاه باسابقه را دوباره به سطح اول فوتبال کشور برگردانیم.

وی ادامه داد: مطمئناً امسال تمام توان و انرژی خود را به کار خواهیم گرفت. راه دشواری پیش‌روی ماست، اما تلاش می‌کنیم تا گام به گام به اهداف تعیین‌شده نزدیک شویم. همه بازی‌ها برای ما سخت خواهد بود، چرا که در لیگ دسته اول تیم‌های زیادی با انگیزه بالا حضور دارند. شروع قدرتمند در چنین شرایطی آسان نیست، اما باید با قدرت کار را آغاز کنیم. در کنار این مسائل، موضوع ورود سیستم VAR به لیگ دسته اول نیز اهمیت زیادی دارد. نبود این فناوری داوری کار را سخت‌تر می‌کند، با این حال امیدوارم در آینده شاهد حضور VAR در بازی‌های این سطح باشیم.

عنایتی همچنین درباره سیاست باشگاه در حوزه بازیکن‌سازی تاکید کرد: ما روی آکادمی سایپا حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم. یکی از اهداف اصلی ما کاهش هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری روی استعداد‌های جوان است. در این خصوص جلسات متعددی برگزار کرده‌ایم و قصد داریم شرایطی فراهم کنیم تا بازیکنان جوان بیشتری از دل آکادمی سایپا به سطح اول فوتبال ایران معرفی شوند. این مسئله هم به سود باشگاه است و هم می‌تواند به آینده فوتبال کشور کمک کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->