مشکل بزرگ پرسپولیس برای انتخاب جانشین هاشمیان عملکرد ناامیدکننده خریدهای درویش نگاه باکیج به پست سروش رفیعی امید عجیب کادرفنی پرسپولیس به سه بازیکن! مسیر هموار پرسپولیس با هاشمیان سکوت ساپینتو شکست | دروغ و توهین خط قرمز من است حمله بی سابقه حسن روشن به ساپینتو پیغام مهم فرهاد مجیدی به مدیران استقلال حردانی شاید به بازی بعدی نرسد حذف ۶ بازیکن استقلال از لیست تیم ملی| رضاییان تنها نماینده آبی‌ها جدیدترین واکنش باشگاه پرسپولیس به پرونده بیرانوند در دادگاه ورزش کشتی گیران ایران مهمان آستان قدس رضوی شدند | از اهدای مدال تا دیدار با تولیت کاناوارو رسما سرمربی ازبکستان شد اتفاق عجیب در لیگ ۲ آسیا؛ سپاهان برای مهمانی هم به اصفهان می‌رود مدافع تیم ملی: دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم ترشتگن در راه جزیره مصدومیت دوباره رودری بازگشت استیون جرارد به عرصه مربیگری محرومیت ساپینتو تمام شد | مربی پرتغالی نیمکت استقلال را می‌بیند؟ وقت‌کشی، تاکتیک اخباری در چادرملو
سرخط خبرها

ممانعت از ورود ساپینتو به جایگاه گزارشگر بازی استقلال و ذوب‌آهن

  • کد خبر: ۳۵۴۶۴۲
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
ممانعت از ورود ساپینتو به جایگاه گزارشگر بازی استقلال و ذوب‌آهن
پیش از بازی استقلال و ذوب‌آهن، برخی مسئولان استقلال قصد داشتند ساپینتو را به محل نشستن گزارشگر بازی سوق دهند که درنهایت این اتفاق رخ نداد و ساپینتو در جایگاه وی‌آی‌پی مستقر شد تا حاشیه‌ای ایجاد نشود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: پیش از دیدار استقلال و ذوب‌آهن در ورزشگاه شهر قدس، حاشیه‌ای عجیب و در عین حال بحث‌برانگیز رخ داد. یکی از مسئولان باشگاه استقلال تلاش داشت ریکاردو ساپینتو، سرمربی پیشین آبی‌پوشان که به دلیل محرومیت امکان حضور روی نیمکت تیمش را نداشت، در جایگاه مخصوص گزارشگران صداوسیما بنشاند تا از آن نقطه بازی را دنبال کند.

این اقدام با واکنش سریع مسئولان برگزاری مسابقه روبه‌رو شد. مسئولان هیئت فوتبال استان تهران به همراه ناظر مسابقه تأکید کردند که جایگاه گزارشگری تنها به خبرنگاران و عوامل رسانه‌ای اختصاص دارد و حضور افراد غیرمرتبط در این بخش ممنوع است. بر همین اساس، مخالفت رسمی با این تصمیم اعلام شد و مسئولان مانع از حضور ساپینتو در آن جایگاه شدند.

دلیل ممانعت با این موضوع هم به اجرا درآمدن قوانین بازی و مختل‌نشدن روند گزارش بازی اعلام شد که مورد قبول مسئولان استقلال نیز قرار گرفت.

درنهایت، پس از گفت‌و‌گو‌ها و هماهنگی‌های صورت‌گرفته، ساپینتو به جایگاه ویژه (وی‌آی‌پی) هدایت شد و از آن بخش، دیدار تیمش را زیر نظر گرفت.

این اتفاق بازتاب‌های مختلفی در میان افرادی که از موضوع اطلاع یافتند، داشت؛ برخی آن را به تلاش استقلالی‌ها برای فراهم‌کردن شرایط بهتر برای ساپینتو تعبیر کردند و برخی دیگر از بی‌نظمی و نبود سازوکار مشخص در مدیریت جایگاه‌ها انتقاد کردند.

 با این حال، بازی بدون حاشیه‌ای به انجام رسید و این ماجرا قبل از آغاز بازی، ختم به خیر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->