فاش شد: قتل خونین پیرزن سبزواری به دست داماد سنگدل طمعکار تله‌های مخفی اعتیاد در خوابگاه‌های دانشجویی هشدار نماینده وزیر بهداشت در شورای عالی سازمان نظام پرستاری: تربیت پرستاران در مراکز غیر استاندارد به سلامت مردم آسیب می‌زند تصادف مرگبار پراید با تریلی ترک در کمربندی سبزوار + تصاویر سازمان دامپزشکی کشور: گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان وارد بازار نشده است رئیس قوه‌قضائیه دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی ملی را صادر کرد تلف شدن ۲ قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر اصابت گلوله در آمل بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد (۴ مهر ۱۴۰۴) تردد در آزادراه تهران- شمال و محور چالوس ممنوع شد (۴ مهر ۱۴۰۴) حرکت قطار‌ها از مشهد با تاخیر انجام می‌شود (۳ مهر ۱۴۰۴) مهار آتش سوزی در بازارچه مرزی دوغارون خراسان رضوی (۳ مهر ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پاییز بسیار سختی را از نظر شرایط آبی در پیش خواهیم داشت چگونه با هوس شیرینی مقابله کنیم؟ آیا میل زیاد به شیرینی خطرناک است؟ خوراکی ناسالم در زنگ تفریح ممنوع سخنگوی پلیس: بیش از ۳۶ هزار و ۶۴۸ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شد رعایت بهداشت دهان و تغذیه سالم، کلید پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان فواید شگفت انگیز کدو حلوایی که از آن بی خبر مانده‌اید پژما‎ن‌فر خبر داد: تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد تا پایان آبان‌ماه ۱۴۰۴ رئیس سازمان برنامه و بودجه: با بودجه دولتی حتی آوردن آب از کشور‌های دیگر هم مشکل را حل نمی‌کند کشف مواد مخدر صنعتی از چاه فاضلاب سوداگر مرگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۳ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران و وقوع رعدوبرق در برخی نقاط استان جزئیاتی از مرگ عجیب زن تراکتورسوار در حوالی مشهد تشکیل کارگروه تخصصی برای دفاع از حقوق عامه در ارتفاعات جنوبی و کشف‌رود مشهد خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی در «تأمین من» به ۵۹ خدمت افزایش یافت آیا می‌توان تنها با تغییرات غذایی وزن کم کرد؟ آموزش و پرورش: شهریه بالای ۱۴۵ میلیون تومان نخواهیم داشت بیماران مبتلا به فشار خون به این غذا‌ها لب نزنند پوکی استخوان از این سن و سال آغاز می‌شود شایع‌ترین بیماری‌های «پاییز» را بشناسیم!
سرخط خبرها

رونمایی از سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۵۲۷۵
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹
رونمایی از سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان خراسان رضوی
در نشست رئیس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور با مدیران‌کل امور بانوان و خانواده استانداری‌ها، از سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان خراسان رضوی رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پروین داداندیش، رئیس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور در نشست با مدیران‌کل امور بانوان و خانواده استانداری‌ها با اشاره به ساختار دفتر امور زنان اظهار کرد: هنوز ساختار وزارت کشور در حال ایجاد و تکمیل است و پیگیر تغییر این ساختار هستیم، اما باید هم‌زمان با همین ساختار فعلی کار را پیش ببریم. راهبرد ما برای رسیدن به اهداف، ارتقای ساختار و ارتقای سطوح مدیریتی بانوان در صف و ستاد، در راستای گام برداشتن به سوی عدالت جنسیتی و شایسته‌سالاری است.

وی با بیان اینکه مرکز امور زنان و خانواده عضو شورای اشتغال نیست، افزود: یکی از اصلی‌ترین مشکلات بانوان، نداشتن شغل است. باید آسیب‌های هر استان شناسایی شود و در حوزه آسیب‌های اجتماعی ورود عملیاتی داشته باشیم. مسئولیت ما در قبال بهبود زندگی دختران و خانواده‌ها فراتر از ساختار دفتر امور زنان است و این یک خواسته عمومی مردم است. تمام اقدامات باید مبتنی بر اطلاعات و دانش و پس از بررسی کارشناسی انجام شود.

رئیس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های اصلی ما ارتباط با دانشگاه‌هاست. مدیران‌کل استان‌ها نقش هماهنگ‌کننده دارند و باید برای مشکلات استان، راهکار بیابند. با تعامل، هم‌افزایی و اجرای اقدامات عملی و راهبردی می‌توانیم اعتبارات لازم را در حوزه زنان و خانواده جذب کنیم.

داداندیش ادامه داد: اعتبارات بر اساس برنامه‌ها تخصیص می‌یابد و دفاتر امور زنان و خانواده باید برنامه مشخص داشته باشند. در سال جاری با تمام دستگاه‌هایی که شورای اجتماعی به آنان نامه ارسال کرده بود، جلسات مشترکی برگزار کردیم و به چندین طرح با رویکرد پیشگیری در حوزه بانوان و خانواده رسیدیم. تأکید ما این است که دولت به‌تنهایی مجری نباشد؛ باید در کنار سازمان‌های مردم‌نهاد، انجمن‌ها، سمن‌ها، ان‌جی‌او‌ها و استارتاپ‌ها فعالیت کنیم.

وی اضافه کرد: ۱۲ برنامه بر اساس برنامه هفتم توسعه به شورای اجتماعی ارائه دادیم که تمام آنها مصوب شد. همچنین پیشنهاد تشکیل کارگروه زنان، خانواده و جمعیت ذیل شورای اجتماعی کشور را مطرح کرده‌ایم، که چندین کمیته نیز ذیل این کارگروه تشکیل خواهد شد.

رئیس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور در خصوص مرکز رصد جمعیت نیز گفت: با راه‌اندازی مرکز رصد جمعیت، اتاق جمعیت از حیز انتفاع خارج شد. ایجاد شناسنامه جمعیتی از اقدامات خوب دوره‌های گذشته دفاتر امور بانوان و خانواده بود. دولت و وزیر کشور با جدیت پیگیر پروژه جمعیت هستند و این موضوع یکی از کلان‌پروژه‌های کشور است که نیازمند راهکار‌های نوآورانه است.

داداندیش خاطرنشان کرد: باید در موضوع جمعیت با هوشمندی عمل کنیم و در زمینه ازدواج و فرزندآوری راهکار‌های متناسب با اقشار مختلف ارائه دهیم. در این حوزه نظرات مدیران‌کل امور بانوان و خانواده استانداری‌ها احصا خواهد شد.

داداندیش با اشاره به اهمیت «دیپلماسی مرزی» گفت: این پروژه از کلان‌پروژه‌های دولت است که به نحوه تعامل استان‌های مرزی با استان‌های هم‌مرز در کشور‌های همسایه می‌پردازد. ایران ۱۵ همسایه دارد و باید در این حوزه از ظرفیت بانوان استفاده کنیم.

وی خطاب به مدیران‌کل استان‌ها تصریح کرد: با اعضای شورای شهر، شورای روستا و دهیاران زن ارتباط برقرار کنید و مسائل و خواسته‌های آنان را پیگیری کنید. اقدامات باید مبتنی بر شواهد باشد. همچنین تقاضا شده است که مدیران‌کل امور بانوان، عضو ستاد انتخابات شوند. طی دو دوره گذشته، آمار کاندیدا‌های زن برای شورا افزایش نیافته، اما تعداد منتخبین زن افزایش یافته است.

همچنین فاطمه حامد، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در حاشیه این نشست در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما عنوان کرد: امروز در این نشست از سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان خراسان رضوی رونمایی شد. این سند در سال ۱۳۹۶ تدوین شده بود که دستور بازنگری آن صادر شد. با توجه به گذشت حدود ۱۰ سال از تدوین اولیه و تغییر بسیاری از مسائل و مشکلات، بازنگری سند ضروری بود.

وی افزود: موضوعات موجود نسبت به گذشته متفاوت شده و به همین دلیل، با تشکیل یک تیم اتاق فکر شامل اساتید دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اساتیدی که سال‌ها در حوزه زنان و خانواده تجربه دارند، سند را مجدداً تدوین کردیم و نهایتاً امروز رونمایی شد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی ادامه داد: برای اجرای این سند، پس از دریافت تأیید نهایی از وزارت کشور در ماه گذشته، تمام مسائل مطرح‌شده در سند و راهکار‌های ارائه‌شده برای رفع مشکلات بانوان و خانواده‌ها را به عنوان دستور کار و برنامه عملیاتی به ۳۴ فرمانداری و دفاتر امور بانوان و خانواده فرمانداری‌های استان ارسال کردیم. همچنین این برنامه‌ها در دستور کار دستگاه‌های اجرایی نیز قرار گرفت تا با این روش از جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها جلوگیری شود. هدف ما این است که در پایان سال، به یک خروجی مشخص و قابل ارزیابی از برنامه‌هایی که اجرا کرده‌ایم برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->