وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا سلامت دست‌ها | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آیا لایه سفید روی آب خیارشور‌های فله خطرناک است؟ ماجرای مشاهده دود در فرودگاه شهرکرد چه بود؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات قاتلی که چند سال قبل تا پای چوبه دار رفته بود در بازسازی صحنه قتل تازه‌اش: من جانی نیستم! مستمری مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان نفت به همراه ۳ مبلغ مناسبتی پرداخت شد خمیر دندان ایرانی بهتر است یا خارجی؟ اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نیازمند همکاری مجلس و تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده!

  • کد خبر: ۳۵۵۶۸۳
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۴
  • ۱
دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده!
پنج نفر از نیرو‌های پیمانی و قراردادی شرکت برق مشهد که متهم به سرقت تجهیزات و کابل‌های پست برق هستند درحالی با هوشیاری نیرو‌های حراست و تلاش گسترده کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شدندکه یک مالخر حرفه‌ای تبعه افغانستان نیز با آنان همکاری داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، نیرو‌های کارآزموده حراست برق مشهد از ابتدای سال جاری به اخبار و گزارش‌هایی دست یافتند که نشان می‌داد تجهیزات و اموالی ازپست باتری سازی در بولوار شهید موسوی قوچانی مورد دستبرد قرارگرفته است.

این گونه بود که گروهی ازکارشناسان فنی حراست به طور نامحسوس تحقیقات میدانی را دراین باره آغاز کردند و با بررسی‌های تخصصی در محل پست برق به نتایجی رسیدند که بیانگر سرقت‌های داخلی بود. چرا که سارقان بدون تخریب قفل وارد ساختمان پست شده و مقادیر زیادی ازکابل‌های رابط ترانسفورماتور به تابلو را سرقت کرده بودند.

بدین ترتیب کارشناسان حراست در پی یافتن سرنخی ازدزدان کابل‌ها برآمدند و به جست‌و‌جو در محل وقوع سرقت پرداختند تا این که بالاخره یک دستکش گارد (چپ) را ازدرون کانال پیدا کردند که روی آن نام یکی از نیرو‌های پیمانی شرکت برق نوشته شده بود.

 با این سرنخ مهم، بی درنگ بازبینی دوربین‌های مداربسته دراطراف پست برق مذکور آغاز و مشخص شد فرد مذکور به همراه تعدادی از کارکنان فنی شرکت توزیع برق مشهد با ورود غیرقانونی و خارج از وظیفه قانونی تعریف شده، به محل پست، کابل‌ها را قطعه قطعه کرده و به مکان نامعلومی انتقال داده‌اند.

با شناسایی چندتن از نیرو‌های پیمانی و قراردادی که متهم به سرقت اموال و تجهیزات شرکت برق بودند، مراتب به دستگاه قضایی گزارش شد و پرونده مذکور با توجه به اهمیت و حساسیت آن در شعبه ۴۵۳ مجتمع قضایی شهید بهشتی مشهد زیر ذره بین تحقیقات قرار گرفت.

در همین حال قاضی سیدمهدی حسینی با دستورات قاطع و محرمانه‌ای به کارآگاهان پایگاه شمال پلیس آگاهی مشهد، از آنان خواست برای ریشه یابی این ماجرا وارد عمل شوند و همه عوامل دخیل درسرقت مذکور را دستگیر کنند.

طولی نکشید که با هدایت مستقیم سرگرد میرزایی (رئیس پایگاه شمال آگاهی) گروهی ازکارآگاهان زبده به سرپرستی سروان شفیعی (افسرپرونده) بررسی‌های گسترده‌ای را در حالی ادامه دادند که مشخص شد سرقت‌های مشابه دیگری نیز از پست‌های برق انجام شده است؛ بنابراین کارآگاهان با راهنمایی‌های قاضی باتجربه دادسرای عمومی وانقلاب مشهد، موفق شدند درچند عملیات ضربتی ۵ تن ازنیرو‌های شرکت برق را بازداشت و به مقرانتظامی انتقال دهند.

 با اعترافات متهمان درمراحل بازجویی، ردپای یک تبعه افغانستانی نیز در این پرونده حساس لو رفت که از مالخران حرفه‌ای بود و اموال سرقتی را از اعضای این باند خلافکارخریداری کرده بود.

درهمین حال مرد ۴۰ ساله‌ای که خود را پیمانکار شرکت برق معرفی می‌کرد و دستکش او درمحل سرقت باقی مانده بود، دربازجویی‌های تخصصی کارآگاهان گفت: فروردین گذشته گزارشی به دستمان رسید که کابل یکی از پست‌های برق از مدار خارج شده است. به همین دلیل برای بررسی موضوع به محل پست رفتم، اما امکان کارکردن وجود نداشت. این بود که یک یا دو روز بعد دوباره به همراه۳ نفر از نیرو‌های فنی به محل رفتیم ولی من به درون پست نرفتم. همدستانم کابل‌ها را قیچی کردند و سپس آن‌ها را قطعه قطعه درون کیسه برنجی ریختند که به منزل یکی دیگر ازهمکارانمان در بولوار ابوطالب بردیم. بعد هم دو تن از آنان، کابل‌ها را پوست کردند و مس‌ها را بیرون کشیدند. روز بعد هم من کابل‌ها را به بولوار طبرسی بردم و به مبلغ ۲۳ میلیون و پانصد هزار تومان به یک مالخر تبعه افغانستان فروختم. پول‌ها را هم به حساب بانکی «د» (صاحب منزل) واریز کردم که بین دیگر همکاران تقسیم کند.

یکی از نیرو‌های قراردادی شرکت برق نیز که دراین ماجرا بازداشت شده است نیز به کارآگاهان پلیس آگاهی گفت:در پست قفل داشت که آن را با کلید باز کردیم و داخل شدیم. وقتی با بهره گیری از تجهیزات فنی اطمینان یافتیم که کابل‌ها برق ندارند آن را قیچی و به قطعات کوچکتر تبدیل کردیم و سپس به داخل خودرو انتقال دادیم. بعد هم من درپست را دوباره قفل کردم و از دیگر همکارانم جدا شدم. ولی در این سرقت فقط ۵ میلیون تومان به من رسید که توسط «د» به حساب بانکی‌ام واریز شد. مرا شیطان گول زده بود و درهمین یک مورد سرقت با آن‌ها همکاری کردم!

مرد ۷۰ ساله افغانستانی (مالخر) نیز در پاسخ به سوال کارآگاهان که چرا حدود ۴۰۰ میلیون تومان از حساب بانکی شما به حساب آقای «ب» (پیمانکارشرکت برق) واریز شده است؟ گفت: من فقط یک بار به مبلغ ۲۳ میلیون و پانصد هزارتومان از او سیم‌های مسی کابل خریده‌ام! در همین حال کارآگاه پرسید، اما بیش از ۶۰ بار شما به حساب بانکی وی پول واریز کرده‌اید! چرا؟ متهم افغانستانی ادامه داد:به خاطرخرید گوسفند بوده است!

ولی برخی از واریزی‌های شما به مبلغ ۲ یا ۳میلیون تومان است که پول ۲ کیلو گوشت هم نمی‌شود، چگونه برای خرید گوسفند این مبلغ را پرداخته‌اید؟ متهم که پاسخی نداشت سکوت کرد و بدین ترتیب بررسی‌های تخصصی کارآگاهان پلیس با پایگاه آگاهی شمال با دستور‌های ویژه قاضی حسینی برای ریشه یابی ماجرای سرقت‌های احتمالی دیگر اعضای این باند وارد مرحله جدیدی شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
در همین حد هم ادارات روی نیروهاشون نظارت داشته باشن جای شکرش باقیه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->