وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا سلامت دست‌ها | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آیا لایه سفید روی آب خیارشور‌های فله خطرناک است؟ ماجرای مشاهده دود در فرودگاه شهرکرد چه بود؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات قاتلی که چند سال قبل تا پای چوبه دار رفته بود در بازسازی صحنه قتل تازه‌اش: من جانی نیستم! مستمری مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان نفت به همراه ۳ مبلغ مناسبتی پرداخت شد خمیر دندان ایرانی بهتر است یا خارجی؟ اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نیازمند همکاری مجلس و تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی!

  • کد خبر: ۳۵۵۶۸۴
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۵
افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی!
دختر ۳۲ ساله‌ با مراجعه به کلانتری سجاد مشهد، از اخاذی ۵۰ میلیون تومانی مرد جوان به دلیل تهدید به انتشار فیلم خصوصی اش خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دختر ۳۲ ساله‌ای که مدعی بود به دام پسران هوسران افتاده است و اکنون یکی از آنان قصد اخاذی ده‌ها میلیون تومانی از خانواده اش را دارد به کارشناس اجتماعی کلانتری سجاد مشهد گفت: «سینه مادرم پرازدرد‌ها و مسائل و مشکلات و راز‌های مگوی ما ۳ دختربود و پدرم معمولا ازهمه چیز بی خبربود و من برای پنهان کاری‌هایم پشتوانه محکمی داشتم.

 از ۱۷ سالگی با پسر‌ها آشنایی و رابطه دوستی را شروع کردم و مادرم کاملا در جریان روابط من بود و نبودن مرا با کلاس‌های جبرانی زبان انگلیسی و ورزش برای پدرم توجیه می‌کرد و من به راحتی مشغول وقت گذرانی با پسر‌ها بودم. از بین پسر‌هایی که با آن‌ها دوست بودم، با «پرهام» که دانشجوی رشته رادیولوژی و اهل تهران بود رابطه نزدیکتر و صمیمی تری برقرار کردم و خانواده اش از وضعیت مالی خوبی برخوردار بودند و برای او منزل مستقلی اجاره کرده بودند..

با اولین پیشنهاد «پرهام» به خانه‌اش رفتم و من عفت خود را از دست دادم و رابطه ما به همین شکل تا پایان فارغ التحصیلی پرهام یعنی ۳ سال دیگر ادامه داشت و مرا با وعده ازدواج در رابطه نگاه داشته بود و من مسحور حرف‌های او شده بودم و ازدواج را قطعی می‌دانستم.

پدر همچنان بی خبر و مادرم فقط رابطه دوستی را مطلع بود و از آسیبی که دیده بودم بی خبر بود، تا این که ناگهان «پرهام» ناپدید شد و من درشوک و ناباوری، به هرجایی سر زدم، دانشگاه، خانه اش و هرجایی که نشانی از او بود ولی او خط تلفنش را سوزانده بود و در مدت دوستی، آدرس تهران و خانه پدری‌اش را به من نداده بود. پس ازا ین که متوجه رفتن او شدم و باورم شد، دنیا بر سرم آوار شد و به قدری حالم خراب بود که مادرم متوجه آسیب من شد. حدود ۶ ماه از رفتن پرهام گذشت و من با پسر‌های دیگر درفضای مجازی رابطه را شروع کردم و پرهام فقط مانند جای زخمی برقلبم مانده بود.

حدود یک سال با پسری به نام «شهاب» از طریق اینستاگرام در عمان آشنا شده بودم و او ایرانی بود و امید زیادی به ازدواج با او داشتم. درهمین حین با «آرش» هم رابطه دوستی برقرارکردم و چون در مشهد بود، ساعات بیشتری را با هم سپری می‌کردیم و او پیشنهاد مسافرت به کیش را داد و من هم تصور می‌کردم می‌توانم امیدواری بیشتری برای ازدواج با آرش داشته باشم.

او وضعیت مالی نسبتا خوبی داشت. در سفر کیش «آرش» از من سوءاستفاده کرد و بدون اطلاع من، فیلم و عکس گرفته و در گوشی خود ذخیره کرده بود و از طرفی، از رابطه من و آن پسر ایرانی مقیم عمان نیز با خبر بود و هنگامی که خواب بودم، اغلب اطلاعات تلفن همراه مرا برداشته بود، از جمله تلفن اعضای خانواده‌ام. وقتی از کیش برگشتم با پیام‌های عصبانی و شکایت‌های پرغصه «شهاب» مواجه شدم و او از رابطه و سفر من و آرش مطلع شده بود. بعد از آن مادرم از اتفاقات سفرکیش آگاه شد. آرش با تهدید انتشار فیلم و عکس از من، به آزار روحی مادرم و خواهر‌ها و تقاضای ۵۰ میلیون تومان پول مشغول بود و من هم او را بلاک کردم تا این که تهدید کرد به پدرت ماجرا را می‌گویم. اکنون من برای کمک و خلاصی ازاین کابوس به مشاوره آمده‌ام و نمی‌دانم چه کنم؟!»

با صدور دستوری ویژه از سوی سرهنگ ابراهیم خواجه پور (رئیس کلانتری سجاد) تحقیقات پلیس اطلاعات و امنیت کلانتری برای دستگیری پسر اخاذ درحالی آغاز شد که دختر مذکور نیز به خاطرآسیب‌های روحی وروانی به مراکز تخصصی روانپزشکی معرفی شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->